lauantai 30. huhtikuuta 2011

Hair bow

1
2
bw
jeans:Cheap Monday shirt:2ndhand bracelet:Jimmy Choo for h&m and Nomination

Oon ihan käsi hiustenlaiton kanssa. Oon siitä huolimatta yrittäny opetella erilaisia tapoja laittaa hiukset. Tänään vuorossa oli hiusrusetti ja toilta se nyt näyttää. Toi on tokan yrityksen hälkeen kuvattu. Kaipaan selvästi vielä harjottelua...haha. Mutta ihan söpö kaikesta rähjäsyydestä huolimatta.

Punaset farkut löyty kaapista, enkä edes muistanu omistavani noita. Ne leventää aika kivasti, mutta ei se mitään. Nii ja hyvät vaput kaikille! Klara vappen!

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Anything goes


2
3
1
Kröhöm tän päivän ostokset...mutta kirppikseltä jälleen! Eli nahkanen vanha laukku, joka on kyllä vähän rämä. No mitäs pienistä, korjailen sitä vähän. Toinen ostos oli Zaran sähkänsiniset kengät ja vielä ihan käyttämättömät. Valkonen päällä oleva ohut läpikuultava paita on myös samaiselta kirppisreissulta. Vaikka eihän se tossa kuvassa edes näy, haha.

Käväsin Heyssä ekana ja sitte vielä Jenniferin kanssa nopeesti Kaivarin Kanuunassa. En siellä ollu vielä ikinä käyny, enkä tajuu miks! Se oli täynnä vaikka mitä kivaa, mutta lähdin sieltä kuitenki tyhjin käsin. Pitää säästää, koska ajattelin huomenna ostaa liput Berliiniin.

torstai 28. huhtikuuta 2011

Dear hair, please grow

k1
Voi vieteri ku väsyttää! Tänään oon viettäny aikaa suokissa ja oli kyllä tosi hauskaa ja lämmintä. On se Helsinki ihan kiva joskus. Suomenlinnasta tykkään kyllä kovasti, ainakin aurinkoisella säällä.

Random kuvia "uusista" shortseista ja vyöstä. Molemmat yllätys yllätys kirppikseltä. Niin ja mun otsis alkaa jo olee niin pitkä, että sen saa letille sivuun! Loistavaa, tätä oon venannu:-) Tää kasvatusprojekti on kyllä ollu ärsyttävä, kun ei tiiä miten ton ylikasvaneen otsiksen laittas.

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Grab that cash with both hands and make a stash


4
9
2
3
1
Tää päivä on menny aika sumussa, oon ollu tosi väsyny ja en edes kunnolla muista miten pääsin koulusta kotiin. Mun piti treffata Jennifer ja Aino, mutta suunnitelmat meni pieleen. Nyt oon vaan lepäilly ja lukenu Lolitaa. Vikassa kuvassa yks eilisistä ostoksista, eli Apparelli musta perus paita.

Oon myös kummastellu omaa päätä. Miten voin tuntea ja nähdä itteni niin ylipainosena vaikka järki sanoo, etten voi olla. Tunnen ja nään kaikki ne liikakilot ja ne on totta. Vai onko? On se kummallista.

tiistai 26. huhtikuuta 2011

On the road

Koulun jälkeen lueskelin ja join kahvia pihalla. Ai miten onkaan nautinnollista vaan lukea ja istuskella auringon lämmössä. Kipasin myös postissa viemässä juttuja, jonka jälkeen käväsin nopeesti kirppiksellä. Mukaan tarttu pari juttua, lähinnä perus paitoja ja toppeja kivoissa väreissä. Niin ja seilorhenkinen sininen takki/jakku tuli myös ostettua.
1
2
4
Kesää tässä oon jo suunnitellu ja haaveillu poikaystävän tänne tulemisesta. Voitas sitte täältä lähteä yhessä takas Berliiniin. Huisi kesä tulossa kyllä joka tapauksessa, meni asiat sitte suunnitelmien mukaan tai ei:-)

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Lolita

kollaasi
Ihana aurinkoinen päivä jälleen. Ruotsin uusinta on huomenna ja onneks sain aamulla jopa vähän luettua. Vaikka puolen tunnin jälkeen ruotsinkirja vaihtukin Lolitaan. Niin ja ekat rusketusrajat tuli myös hankittua, jes! Tästä se lähtee=)

sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Little girl blue


1
4
2
skirt:Gina Tricot shoes:Vagabond sunglasses and bag:2ndhand

Oon syöny perheen kanssa ja nyt fiilistelen Janis Joplinia. Pitkästä aikaa tälläsiä ihan kunnollisia asukuvia! Oon alkanu söpöilemään ja ihastelen kaikkia yli sulosia hameita ja mekkoja. Rajuimmat ja mustat vaatteet on siirtymässä kaapin taakse. Kaikki mitä ennen vältin on nyt ihanaa: huulipunat, kukat, hiuskoristeet, rusetit, haaleet värit...

lauantai 23. huhtikuuta 2011

I will sneak myself into your pocket

uni2
uni
Sain uuden kaverin. Yksisarvisen jolta puuttuu häntä. Niin ja myös rämän laukun, jonka muuten korjasin! Molemmat Jenniferiltä. Tää päivä on kyllä ollu niin uuvuttava ja oon jo ihan naatti. Ei silti huvita mennä nukkumaan. Toisaalta ei mulla kyllä ole mitään tekemistä, joten kai sitä vois mennä ajoissa nukkumaan. Päivällä irtos kyllä juttua, mutta nyt tuntuu liian vaivanloiselta edes ajatella.

Niin ja hyvät pääsiäiset kaikille!

My new babies

4
1
wuu
7
juuba
Hullusti oli väkeä ja välillä pelotti, että pöytä kaatuu. Kiitos kaikille paikalle vaivautuneille! Nyt oon vähän reilu 170euroa rikkaampi ja niillä rahoilla luutavasti lähen poikaystävän luo kesällä. Niin ja tulihan sitä ostettua myös pari juttua...Ainon kasasta löysin noi ihanat Weekdayn kiilat. Vihreitä kenkiä kattelin joskus valtterissa (mustina kylläkin), mutta myyjän 80euron hinta oli liikaa. Nyt Jennifer löys noi mulle vihreenä ja hintakin oli kevyempi, 3 euroa. Kuulemma kalliit kengät. Niin ja toi pinta on siis samettia:-) Ja sitten vielä 4 eurolla Rykielin yläosa, jossa lappukin kiinni.

loistava päivä! Nyt lähen Jenniferin kanssa nauttimaan auringosta, heippa!

Heitin tohon nyt vielä pari kuvaa, jotka nappasin Ainon blogista.

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Valtteriin!

round
valtteri
Eli muistutan vielä, että ollaan huomenna Jenniferin ja Ainon kanssa myymässä Valtterin kirppiksellä:-)

The clouds will be a daisy chain, so let me see you smile again


kaks
kolme
neljä
Oon aamusta asti järjestelly huonetta uuteen järjestykseen. Hylly siirty pöydältä lattialle ja se on aika kiva nyt. Ei kyllä irtoo tekstiä tänään yhtään. Tarviin lisää kahvia tai unta.

torstai 21. huhtikuuta 2011

Fat cat sat on my hat and now the hat is flat

Tänään on ollu harvinaisen kiva päivä. Koulussa istuskeltiin ulkona ja nautittiin auringosta. Koulun jälkeen käväsin mummon luona ja kirppiksellä. Nyt pitäs vihdoin siivota huone, joka on ihan kauheessa kunnossa. Jostain syystä en saa siivottua. Järkeilen aina, että ei mun kannata siivota tai muutenkaan tehä huoneesta viihtysää, että kyllähän mä toivottavasti kohta(kohta ja kohta...) pääsen muuttamaan pois täältä. Ja tietyti mielellään sinne Berliiniin! Jos siivoon ja sisustan huonetta, tuntuu että oon jäämässä tänne ikuisiks ajoiks:-D Oon hönö.
5
4
shirt:Velour hat:from Estonia belt:Levi's

No kai se on vaan pakko siivota ahdistuksesta huolimatta. Onneks pääsen eroon turhista vaatteista lauantaina. Myyntiin on tulossa mm. käyttämättömät reebokit, paljon tennareita, 6 takkia ja muutama laukku. Niin ja farkkuja on kanssa aika monet.

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

She's a drag. A well-known drag. We turn the sound down on her and say rude things

kollaasi

Kirppikseltä piti käydä hakemassa henkareita, mutta nappasinhan mä pari muutakin juttua mukaan...eli kolme rusettia, yhen hassun hiuskoriusteen, aurinkolasit ja ton laukun.

Nyt järkkäilen valtteriin myyntiin tulevia juttuja, mitenköhän mä jaksan kantaa nää. Onneks mutsi lupas heittää mut ovelle, jes. Kaikkea turhaa sitä kaapistä löytyykin. Löysin myös pari ihanaa vaatetta, jotka olin ihan unohtanu:-)

maanantai 18. huhtikuuta 2011

No one I think is in my tree, I mean it must be high or low


1b
2
3
4

Muutamat lasit lisää kokoelmaan, kaikki 2ndhand. Tutkin myös lehdistä ja netistä erinlaisia rillejä. Mulla on tosiaan huono näkö, -2.5 suunnillee. En käytä piilareita tai laseja, joten voitte arvata miten sokee oon. Tietty koulussa tunneilla on aina rillit päässä, koska en nää edes kissankokosia kirjaimia ilman laseja! Enkä edes liiottele. Bongasin muutamat kivat lasit ja ajattelin, että tilaan ne kotiin sovitettavaks. Nykyään silmälasienki ostaminen on niin kätevää. Klikkailee vaan ostoskoriin kaikki kivat ja sitten sovittelee laseja kotona.

Nyt lähen nauttimaan vähän lisää mansikoita ja siideriä! Mukavaa iltaa kaikille:)


PS. JOS OOTTE HUUTANU BLOGIKIRPPIKSELTÄ JOTAIN, PLIIS VASTATAKAA MULLE, ETTÄ VOIN LÄHETTÄÄ JUTUT! kiitos.

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Oh cool beans, man!

8b
7
9
Terassi vaihtukin tuomiokirkon portaisiin, koska mestat oli aika täynnä. Mutta ei paikalla väliä vaan seuralla. On ollu kyllä hurjan mukava päivä ja nyt oon ihan naatti.

Little darling, it's been a long, cold, lonely winter


3
6
5
4
2b

It feels like years since it's been here. Here comes the sun, here comes the sun, and I say It's alright. Little darling, the smiles returning to the faces.Little darling it seems like years since it's been here.


Aamu alko kahvilla, George Harrisonilla ja käväsinhän mä äänestämässäkin! Nyt on sen verran keväiset kelit ollu, että kaivoin myös mun aurinkolasi arsenaalin esiin. Tänään lähen kaverin kanssa avaamaan terassikauden, wuhu. Sitä ennen selailen kuitenki Ebayssä Ray Banin arskoja...hah. Niin ja toi pitkä paita on ostettu eilen yhdeltä blogin lukijalta:-) tykkään sen väristä kovasti

lauantai 16. huhtikuuta 2011

For you, I would.

kollaasi2
ykkönen
Eii tässä tän päivän löytöjä. Ihan kaikkia en saanu kuvattua. Mekot on American Apparellin ja oon ihan rakastunu tohon vihreeseen/turkoosiin! Iso reikänen juttu on Cheap Mondayn ja punaset kengät h&m.

Toi AA:n vihree mekko on kyllä niin täydellinen. Materiaali on nylonia, sellasta uikkarikangasta. Wuhuuuu!

`Cause I´ve been losing my touch for such a very long time

2
1

Aamulla lähin Jenniferin kanssa Valtteriin. Jälleen kerran aivan mahtavia löytöjä. Terveisiä sille kaunottarelle, joka kerto lukevansa mun blogia:-) Kuvissa näkyvät kengät ja takki on ostettu tänään. Molemmat makso 2 euroa kappale.

Illalla luvassa kuvia muista ostoksista:)

Ps. Googlatkaa "pure madness" ja kattokaa kuvat...kukas se siellä!