keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Polaroid

Muutama random kuva. Taalla Berliinissa menee oikeen mukavasti. Kaarlo ja Roope kavas taalla ja oli tosi mukavaa. Nyt ollaan taas kahden. Tanaan ollaan rakennettu yhta juttua makkarin kattoon ja paistettu lettuja. Viikon paasta lahenki takas suomeen, aika jannaa. Kauhee ikava tulee poikaystavaa, mutta toisaalta kiva tulla suomeen. Ja luutavasti herra tulee elokuussa suomeen, joten ei sita kauan tarvi ikavoida=) Mulla on vaikka mita kivoja juttuja tulossa tanne blogiin, enka malta odottaa. Paljon paljon ideoita ja muuta kivaa;)
polaroid berlin
Mukavaa iltaa kaikille!

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Picnic

Ei oikeen oo aikaa tai intoa paivitella tata blogia, pahoittelut siita. Elokuun 2 paiva tuun kuitenki takas suomeen ja sillon on taalla blogin puolella luvassa kivoja juttuja;)
IMG_9893
13
IMG_9842
IMG_9843
IMG_9897
Eilen kaytiin pinknikilla kivan linnan pihassa. Meilla oli vaikka mita herkkuja, nam! Taisin joskus kirjotella, etta ku laittaa pitkat sukat niin johan treffipyytoja satelee. Se toimii selvasti myos taalla saksassa.Yhtena paivanaki istuin kahvilassa odottamassa, etta poikaystavan vuoro loppuis. No sitte joku mies tulee sanomaan, etta sen kaveri haluis pyytaa mua kahville, mutta ei uskalla...Uskon vahvasti, etta pitkat sukat ja sukkanauhat on kaiken tan takana hah.

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Oh deed i do

b
Tanaan ollaan nukuttu pitkaan ja kavasty turkkilaisella marketilla. Nyt saatiin koko asunto siivottua, ihanaa. Naytan tossa kuvassa kauheen surkeelta, koska itkin maha kipua...haha. Nyt vois kattoa vaihteeks jonku leffan. Ollaan oikeestaan joka yo katottu ainaki yks leffa. Ihan huomaamatta kello onki sit jo nelja...eika sekaan tietty esta viela yhen leffan kattomista.

perjantai 1. heinäkuuta 2011

CM

Kaytiin eilen Weekdayn aleissa ja nappasin mukaan ton topin. Mukavasti 50% pois hinnasta! Asken herasin ja nyt pesen pyykkia, ompas jannittavaa. Ohhoh kellohan on jo melkeen 4....Ei oo yhtaan rahaa ja mulla on nalka. Taalla ei kay melkeen missaan kortilla maksaminen, buu!!
IMG_9760
IMG_9709
IMG_9700
top:Cheap Monday shorts:Levi's