keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Irina suosittelee

♥Hampaiden valkaisu
Sain Isosmilelta pari kuukautta sitten hampaidenvalkaisupaketin (linkki kyseiseen tuotteeseen) testiin. Olin kuullu pelkastään hyvää tosta tuotteesta ja olin innokas kokeilemaan. Mulla oli 10 päivän kuuri ja joka päivä laitoin valkasuliuskat yla- sekä alahampaisiin. Jo neljantenä päivänä huomasin selvän eron ja vikana päivänä en voinu uskoa silmiäni, mun hampaat oli kauniin valkoset. Suosittelen tota tuotetta lämpimästi!

♥Ihon hoito
En käytä mitään "oikeita" ihonhoito tuotteita tällä hetkellä. Pesen kasvot aamuin illoin oliiviöljyllä. Heti kun lopetin kaikkien tuotteiden käyttämisen ja siirryin oliiviöljyyn, mun iho parani. Kumma kyllä, se ei tee ihosta rasvasta, niinkun ehkä vois luulla. Mulla ainoo ongelma ihon kanssa on lieva kuivuus. Kuorin kasvot noin 2 kertaa viikossa sekottamalla öljyyn sokeria tai kahvinpuruja. En mee myoskään ikinä meikit naamassa nukkumaan, en vaikka tulisin aamu kuudelta kotiin baarista. Mulla on ollu ihon kanssa teininä kauheesti ongelmia, joten oon hirmu onnellinen, etta mun iho on nyt hyvä.
IMG_0047
♥Meikki
Meikkaan melkeen joka päivä, paitsi sillon kun en lähe minnekkaan. Tykkään meikkaamisesta ja uusien juttujen kokeilemisesta kauheesti. Ainakin kerran viikossa kokeilen uutta meikkiä youtubesta loytyvien tutoriaalien avulla. Tärkeimmat tuotteet mitkä mulla on tällä hetkellä kaytossä on ohut nestemäinen meikkivoide (Lumene Natural code) ja nestemäinen eyeliner. Inhoon pakkeloidun näkostä ihoa ja laitan nykyään meikkivoidetta mielummin liian vähän kun liikaa. Eyelinerilla oon opetellu tekemaan eri tyylisiä rajauksia, tässä kiva video rajausten tekemisestä.

♥Vesi
Juon tosi paljon vettä. Mulla ei jostain syystä oo jano melkeen koskaan, joten joudun tarkkailemaan, että tulee juotua päivän mittaan tarpeeksi. Täälla Berliinissä en juo hanavettä koska se maistuu ihan kamalalle. En tiiä onko vika meiän talon putkissa vai missä. Ostan siis pullovettä, minka raahaaminen kotiin on aikamoinen tyo. Viimeks ostin jonkun 4-5 litran jättipullon mineraalivettä ja tais maksaa 1,50e. Onneks ei oo kallista.
IMG_9845
♥Vitamiinit
Uskon vitamiinien voimaan. Varsinkin suomessa kun auringonvaloa ei oo tarpeeks kun parina kuukautena on tärkeetä syodä D-vitamiinia. Syon myos ainakin C ja B:tä. Huomaan heti eron, kun vitamiinit on loppunu enkä oo viikkon niita syony, väsyttää kamalasti. Mun iho on myos parantunu kun aloin syomään vitamiineja (+sinkkiä ja omega3) säännollisesti.

♥Piikkimatto
Paras keksinto ikinä! Makaan piikkimatolla kun päätä tai selkää särkee, en saa unta tai jos haluun vaan rentoutua. Rentouttaa niin hyvin, että melkeen aina nukahdan. Harmi vaan, että mun rakas piikkimatto on suomessa tällä hetkellä...
IMG_0239
Sorry guys, only in finnish this time.

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Weekend

88
On Friday night we were supposed to drink only one beer in our favorite place Hops&Barley. Well of course we ended up in a private party after several beers and came home around 3.

Yesterday night we were mixing drinks with our neighbors. We finally bought gin, so our bar was perfect. I had a long island iced tea and I was absolutely hammered after that. We went to sleep early and now we are planning to keep working on the kitchen, paint walls and stuff.

Ps. I have a job interview tomorrow, wish me luck!

perjantai 24. helmikuuta 2012

Arizona part 3

arizonaaa
Trying new Arizona flavour, blueberry white tea. Traditionally I took the pictures with webcam, part 1 and 2 you can find clicking the numbers;) For so far, this is my favorite! What flavour you guys like the most?

Noniin pitkasta aikaa taas Arizona hehkutusta. Jatkaakseni perinnetta, otin kuvat webbikameralla. Part 1 ja 2 loytyy numeroita klikkaamalla;) Eilen bongasin uuden maun, jota en ollu viela kokeillu. Pakko sanoa, etta toi on mun lemppari nyt. Mika maku on teian lemppari?

Basic

basic
When I have no idea what to wear I usually choose this outfit. Super simple, but still looks cute. Tip for you who hate pulling knee socks up durning the day: Cut socks from black tights and wear them under thinner tights. Works perfect!
Kun ei oo inspistä asun valitsemiseen, puen yleensä tän asun päälle. Tosi simppeliä, mutta silti söpöä. Vinkki teille jotka vihaatte polvisukkien valumista ja niiden nykimistä ylös päivän mittaan: Leikkaa mustista sukkiksista sukat ja pue niiden päälle ohuet sukkikset. Ei muuten valu!
IMG_0116
Yesterday Alex gave me a small present telling me that its a late b-day present from his mom. I was so surprised to get Marc Jacobs Dasy. I have wanted that fragrance for so long! I love love love it. Thank you Soraya!
Eilen Alex anto mulle pienen paketin ja kerto, että se on myöhänen synttärilahja sen äidilta. Yllätyin kovasti kun siitä paljastu Marc Jacobsin Daisy-tuoksu. Oon halunnu tota niin kauan, mutta jostain syystä en vaan oo tullu ostaneeks. Yllätykset on niin kivoja!

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Polaroid

polaroid
1. We tried a new Vietnamese restaurant and gosh the food was delicious! I definitely want to go there again. 2. My neighbors cat Neo has been visiting us often. 3. New tobacco for shisha, double apple. 4. Shisha that we got from our german neighbor.
polaroidi1
1.Reorganized bedroom and my cute boy. 2.Very old building near our house. Looks so cool, doesnt it? 3.My face wuhuu. 4.Random shot.

Ps. Daniel Wellingtonin kellon voittaa Alisa! Laitan sulle tanaan mailia, niin saadaan kello postiin ja perille:-)

"Oon aika uus lukija sun blogissa mutta sun tyyli ja ah toi teidän asunto on niin ihania! Oma poikaystävä asuu Englannissa opiskelun takia ja sillä on vielä vuosi sitä jäljellä niin olis huippua yllättää se kellolla, kun se on sellaisesta nyt niin unelmoinut. Varsinkin kun oon saanu tartutettua siihen mun oman intohimon kelloja kohtaan :D ja samalla kun poikaystävä sais uuden ihanan kellon niin mä voittaisin vuoden tyttöystävä-palkinnon eli oli siis niin win-win!"

maanantai 20. helmikuuta 2012

You say it's your birthday, well it's my birthday too, yeah

Happy birthday to me! I woke up and my boyfriend brought me chocolate cake and coffee to bed. After nice breakfast I opened my present. I got a tripod! Taking pictures has been hard without it, so Im super excited now. Finally I can take good pictures and start posting more often again.

I also got my Daniel Wellington watch just now and I LOVE it. I was afraid that its gonna be too big for my small wrist, but it fits! So far my b-day has been wonderful.
b-day
b-day2
dress:American Apparel tights:Tally Weijl watch:Daniel Wellington

Hyvaa synttaria mulle! Aamulla poikaystava toi suklaakakkua ja kahvia sankyyn. Aamupalan jalkeen avasin mun lahjan, joka oli niin natisti pakattu, ettei melkeen tehny mieli avata sita. Sain kameranjalustan! Valokuvaaminen on ollu kauheen hankalaa ilman jalustaa ja oon nyt ihan innoissani tosta. Vihdoin voin taas ottaa hyvia kuvia ja paivitella blogia useemmin:)

Sain myos mun Daniel Wellingtonin kellon ihan asken. Mua vahan pelotti, etta se ois liian iso mun pieneen ranteeseen, mutta eipa ollu! Toi on niin ihana<3

lauantai 18. helmikuuta 2012

10178

UB
IMG_9757
sadvb
Lovely dress from American Apparel.

perjantai 17. helmikuuta 2012

Win a Daniel Wellington watch

Muhun otettiin yhteytta Daniel Wellingtonilta ja sain tilaisuuden järjestää teille arvonnan. Palkintona on Classic Canterbury kello, joka on muuten aika cool! Kello on tosiaan miesten kello, mutta voihan tota naisetkin käyttää. Varmasti myos aika kiva lahja poikaystavalle tai esim veljelle:-)

Now you guys have a chance to win a watch from Daniel Wellington! The prize will be Classic Canterbury, which is pretty cool if you ask me. You can keep it by yourself or give it to someone you care about.
DV

Osallistuminen
1. Tykkää DW:sta facebookissa (tekstiä klikkaamalla pääset tykkäämään)
2. Kerro miksi luet blogiani ja miksi juuri sinä ansaitsisit voittaa.
3. Muista jättää sähköpostiosoite

Aikaa osallistua on sunnuntaihin kello 00.00 asti.

To take part in this competition you will need to
1. "Like" Daniel Wellington in Facebook (click the text to get there)
2. Tell me why you read my blog and why do you deserve to win
3. Leave your email address

After sunday 00.00 you can't participate anymore.

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Almost heaven

starfucks2
starfucks
Valentine's day gift from my bf. So sweet. I just tried that coffee and its de-fucking-licious!

maanantai 13. helmikuuta 2012

You only live once, but if you work it right, once is enough

I had a lovely slow morning, drinking coffee and listening The Knife. Because of the warm weather (well -2 degrees) I decided to wear knee socks. The big grey cardigan is from Acne, wallet Vero Moda and bag from random online store.

I'm turning 20 soon so I went to buy things for my b-day. I was looking for a dress, but I didn't find anything nice. Well at least I bought 2 pairs of super cute tights from Tally Weijl! I paid only 3e for both of them. I also found a nice store full of cheap make-up. I cant wait to try there products. For example lipsticks were 1,75e, ridiculous.
IMG_9632
IMG_9694
IMG_9689
bww
Tanaan herailin rauhassa, join kahvia ja kuuntelin The Knifea. Koska mittari naytti -2, paatin vetasta polvisukat jalkaan. Kuvissa nakyva neule on Acnen, lompakko Vero Modasta ja laukku random nettikaupasta.

Taytan kohta 20 ja lahin ostamaan juttuja synttareille. Etin mekkoa, mutta en loytany mitaan kivaa. No ostin kuitenki kahet super kivat sukkikset (Tally Weijl), jotka makso yhteensa vaan 3e! Loysin myos kivan kaupan, jossa myydaan halpoja meikkeja. Esim huulipunat oli 1,75e, naurettavan halpaa:-D En jaksa odottaa, etta paasen kokeilemaan kyseisen puljun tuotteita.

perjantai 10. helmikuuta 2012

Is it medicine

66666
666
1. Earrings from a friend, camera necklace from Ebay and ravens head necklace 2ndhand.
2. Cute slippers from H&m sale. Our house is so cold that you cant manage without slippers here.
3. Some of my favorite make-up, all free samples through my blog.
4. Small hair bows that I love but dont know how to use.

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

torstai 2. helmikuuta 2012

Control

webbi

Datailen takki paalla, koska taalla on niin kylma (14 astetta sisalla). Sain duunia mallina. Ainoo miinus vaan, etta normikuvista saan printin portfolioon ja vaan nakukuvista maksetaan palkkaa. Alotan hurjan uran alastonmallina ja paadyn saksalaisen pornolehden kanteen. Tai sitte jatkan vaan duunin ettimista...hehe.

Our house is freezing, 14 degrees feels damn cold. Im wearing a jacket inside the house.