tiistai 29. tammikuuta 2013

Ugly Buddha and Galaxy nails

kk IMG_2279
IMG_2197
Untitled-1
Tahdon esitellä teille uuden kamuni, ruman Buddhan! Hänellä oli hintaa 1 euro läheisessä ruokakaupassa. Pakkohan sitä oli antaa koti tollaselle rumilukselle. Vähän väriä pintaan ja kaveri näyttää heti paremmalta. Taiteilin myös galaksi kynnet, tai ainakin yritin. Kuvassa en ole vielä siistiny kynsinauhoja. En oo täysin tyytyväinen noihin, mutta ens kerralla osaan sitten paremmin.

Meet my new buddy, the ugly Buddha. Cost 1 euro in our supermarket and I just had to give him a home. After some paint he looks way better. I also made (or at least tried) galaxy nails. I'm not completely happy with them, but well, next time I will do better. I still need to clean around my nails. 

maanantai 28. tammikuuta 2013

Bang Bang Bangs

IMG_2211
jj
IMG_2012
Leikkasin otsiksen viime yönä. En nyt ole ihan varma oliko se hyvä idea vai ei, mutta mitäs siitä. Onneksi leikkasin siitä niin ohuen, että on helppo kasvattaa pois. Tuntu vaan, että tarvitsin jotain muutosta. Sängyllä uusi lemppari lehti Fiasco ja lentokentältä ostettu Nylon. Kannessa poseeraavan tytön (Lucy Hale) takia aloin katsomaan Pritty Little Liarsia pari päivää sitten. Pakko myöntää, että ihan kaameeta kuraa. Oon kyllä kattonu vasta kolme jaksoa, paraneeko sarja kenties myöhemmin?? 

I cut bangs last night. Im not sure if it was a good idea or not, but who cares. I didn't cut much hair so its easy to grow out. My new fav magazine Fiasco and Nylon that I bought from the airport. Because of the girl in the cover (Lucy Hale) I started watching Pretty Little Liars some days ago. I have to say it S-U-C-K-S, lamest show ever. I have only seen 3 episodes, does it get any better after that??

lauantai 26. tammikuuta 2013

One too many mornings


IMG_2116
IMG_2097
IMG_2148 IMG_2105
IMG_2140
Untitled-1 copy-pola
1. Värjäsin hiukset pari päivää sitten ja nyt ne on melkeen valkoiset. Alunperin suunnittelin värjääväni ne vaaleanpunaisiksi, mutta sitten tykästyinkin tähän välivaiheeseen. No varmaan ensviikolla pistän koko pään haalean pinkiksi. Tykästyin myös oranssiin kun löysin kimpun oransseja tekokukkia ulkoa lumesta. Piti sitten laittaa muutama hiuksiin ja huuliin vielä oranssia punaa.

2. Äidiltä saadusta paketista löytyi pieni kirjekkuori, joululahja mun tädiltä. Kirjekuoresta paljastui muutama seteli ja kävinkin kotiuttamassa pari juttua Urban Outfitterssistä. Itse ostetut lahjat on aina parhaita;) Mukaan lähti aleista söpö pieni käsikoru ristillä.

3. Sain joululahjaksi Alexin veljen tyttöystävältä Victoria's secretin meikkejä. Tää kimmeltävä poskipuna on uusi lemppari. Rakastan poskipunia. Ostin myös uuden oranssin Manhattanin punan (tai no Alex osti sen mulle) ja ääk rakastan tätä. Manhattanin meikeillä on tosi hyvä hintalaatusuhde. Suosittelen kokeilemaan niitä! Tää puna maksoi muistaakseni noin 3-4 euroa.

4. Toinen juttu minkä ostin UO:sta on tämä upea nahkainen putkilaukku. Oon pitkään ettiny mun vanhan lempparilaukun tilalle uutta, semi tilavaa (mutta ei liian isoa heh) ja nyt se vihdoikin löytyi! Tonne mahtuu mun kamera+toinen linssi, iso lompakko, ohut villatakki, meikkipussi ja vielä jää hyvin tilaa ylimääräiselle roinalle. Plussaa myös taskujen määrästä, joita on muuten PALJON. Alkuperäinen hinta oli 98 euroa ja alessa 12e. Joo siis mitä. Teki mieli ostaa toinen ja kysyä jos joku teistä haluaisi vaikka sen ostaa heh.

5. Ja sitten vielä mukaan valikoitui söpöt popot. Noissa on hauskaa sneaker-vibaa, mutta ei kuitenkaan liikaa. Materiaali on nahkaa&mokkaa ja on muuten super hyvät jalassa! Nää säästän kyllä keväälle, sen verran liukkaat tuolla lumessa. Kustansivat alessa myös vaivaiset 12 euroa, jes!

6 . Eilen kokeilin väsätä sushia ekaa kertaa ite. Jorgen avustuksella onnistui lopulta ihan hyvin. Meillä oli vaan lohta ja kurkkua, mutta ens kerralla ostan kyllä jotain vähän parempaa!

tiistai 22. tammikuuta 2013

AMOUR

Untitled-1
IMG_1742
shoes
Snapshot_20130122_16
New in: Floral dress, shoes and AMOR-belt all from Urban Outfitters

Tosiaan tässä on nyt tapahtunu yhtä sun toista. En oo enää duunissa (sain tavallaan potkut), mika on muuttanu mun päivärytmin ihan kokonaan. Meni hetki tottua tähän ja jossain vaiheessa ehdin jo vähän masistellakkin. Nyt onneksi tiedän mitä teen ja olo on paljon parempi.

Toinen asia mikä muuttui duunin loputtua on tietysti rahajutut. Mulla oli ihan hyvä palkka ja rahaa jäi aina shoppailuun ja kaikkeen turhuuteen. Nyt kun niin ei enään ole, mua on vähän ahdistanut. En sitten muuta keksinyt, niin aloin piirtämään. Innostuinkin kummasti ja huomasin piirtäväni vielä kolmelta yöllä.

Eilen siivosin koko talon, koska Alexin kaveri tulee tänne meille joksikin aikaa. Kävin läpi kaikki kaapit talossa ja heitin paljon turhia juttuja pois ja kierrätykseen. Kävin myös läpi oman vaatekaapin ja huh sieltähän irtos kaks matkalaukullista vaatteita, kenkiä ja laukkuja myytäväksi.

Tänään sitten päätin palkita itseni (heh) ja käväsin Urban Outfittersissä. Pakko myöntää, että oli kyllä ihanaa päästä hypistelemään kaikkia juttuja. Melkeen kaikki jutut oli -70% alessa, joten jopa mun laihalla lompakolla sai vaikka mitä;)

maanantai 14. tammikuuta 2013

Fav shoes part 1

IMG_1762
IMG_1773
Muutama matkalla tehty ostos. Uudeksi tuoksuksi valikoitui Calvin Kleinin IN2U. Mietin kauan tämän ja sen uudemman välillä, mutta lopulta tykkäsin tästä kuitenkin enemmän. Ekasta kuvasta voi myös bongata kahdet uudet korvikset. Molemmat jostain pienestä koruputiikista, jonka nimeä en muista. Koruja tulikin ostettua kaikista eniten.
Some things I brought home from the trip. I wanted a new fragrance and I ended up buying Calvin Klein's IN2U. I also got a lot of new jewellery. Both earrings are from a small jewellery store unluckily I can't remember the name of it.
IMG_1799
lj
IMG_1824
IMG_1829
IMG_1834
Some of my fav shoes atm.
1 pic: Studded boots:Primark, Brown boots:Levi's, Dark red Doc's:second hand.
2. pic: Black Creepers:Oasap.com, Pink Underground Creepers:Urban Outfitters, Black skull loafers:second hand.
3.& 4.  pic: Leopard shoes and spiky boots:Urban Outfitters
5. pic: Black suede heels:Vicenza 

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Mexico

I'm back home in Berlin! Amazing trip behind, a lot of good memories that will stay with me forever. I didn't know what to expect when I hopped it to the plane (11 hours from Amsterdam to Mexico City), after all I have never been in America, not even out side of Europe. Well everything went fine and I finally met Alex's family and old friends in Monterrey (2h from Mexico City). We also traveled to Cancun and from there we drove to Tulum to experience an amazing mind blowing electronic music festival called Time&Space. Three days of partying, non-stop music, white sand, beautiful blue sea with so clear water that you could see your feet, mexican food, awesome people, palm trees etc.

You can guess that I have been extremely tried after the trip and that's why I haven't even thought about my blog. Anyway here few pics from my trip. Alex's home city is pretty dangerous at the moment because of the drug war. We never used public transportation (luckily his mom lent us a car) nor walked on the streets, so I don't have that many pictures of the city.

Pitkän matkan jälkeen on aina kiva tulla kotiin. Tultiin takasin Berliiniin Meksikosta muutama päivä sitten. Aivan loistava matka takana ja ihania muistoja, joita en unohda koskaan. En tiennyt yhtään mitä odottaa kun hyppäsin lentokoneeseen (11 tuntia Amsterdamista Mexico Cityyn). En ole koskaan käynyt Americassa tai edes Euroopan ulkopuolella. Kaikki meni onneksi hyvin ja tapasin vihdoin Alexin koko perheen ja paljon vanhoja ystäviä Monterreyssä (noin 2h Mexico Citystä). Käytiin kurkkaamassa myös Cancun ja sieltä ajettiin Tulumiin kokemaat mielen räjäyttävät electonisen musiikin festarit nimeltä Time&Space. Kolme päivää juhlimista, valkoista hiekkaa, kaunis sininen meri ja niin kirkas vesi, että näin omat jalat, musiikkia yötä päivää, meksikolaista ruokaa, palmuja jne.

Voitte kuvitella, että oon ollu äärimmäisen uupunut matkan jälkeen enkä ole edes jaksanut ajatella blogia. Halusin nyt kuitenkin jakaa muutaman kuvan ja alottaa taas bloggailemaan. Tuli nimittäin tätä homaa jo ihan ikävä! Alexin kotikaupunki on aika vaarallinen tällä hetkellä huumesodan takia. Ei käytetty kertaakaan julkisia (onneksi saatiin auto lainaan Alexin äidiltä) saati sitten kävelty kaduilla, joten kauheasti kuvia kaupungista mulla ei ole jakaa. Ikävä kyllä.
IMG_1468
Me in Christmas eating strawberrys, yummy!
Jouluna mansikoita syömässä, nam!
IMG_1653
Monterrey's beautiful mountains. You could see them no matter where you go even though the city is huge. Actually the third largest in Mexico if I remember right.
Monterreyn kauniit vuoret. Meni minne tahansa aina näki vuoria, vaikka kaupunki onkin ihan jättikokonen. Taitaa olla Meksikon kolmanneksi suurin, jos oikein muistan. 
IMG_1591
New brown suede Levi's boots, lovelove. I paid 1000 pesos for two pairs of shoes, not bad.
Uudet ruskeat mokkaset Leviksen bootsit, rakkauttaaa. Maksoin 1000 pesoa kahdesta kenkäparista, ei paha. Molemmat aitoa mokkaa.
us
After breaking the piñata in Christmas Alex made us cute hats.
Jouluna rikottiin piñata, jonka jälkeen Alex teki meille söpöt hatut.
IMG_1616
The other pair that I got. These remind me of JC Litas. I used these a lot already in mexico. So comfy! Btw I'm going to make a post about my fav shoes soon.
Kakkos pari näyttää tältä. Muistuttaa vähäsen JC:n Lita popoja. Ehdin köpötellä näillä jo paljon Mexicossa. Super mukavat jalassa! Postaus lemppari kengistä tulossa pian muuten.
IMG_1639
Untitled-1
Since we started dating Alex was telling me about these bars in Mexico were the drinks were 1 liter and they had really weird funny names. Well ofc I wanted to see this. This place was quite shitty but the drinks were really good!
Siitä asti kun alotettiin seurustelemaan Alex aina hehkutti, että meksikossa on baareja, missä kaikki drinkit on yhden litran ja ne on nimetty hassusti. No pakkohan mun oli tämä nähdä. Kyseinen paikka, joka näkyy kuvassa, oli harvinaisen kämänen, mutta drinkit oli hyviä! 
IMG_1581
And of course we ate. And ate a little bit more. And when I was sure I can eat anymore we went to another restaurant. Now I understand why Mexico is the fattest country in the world: The food is indescribably delicious! I think I ate more than a hundred tacos. And still I would like some more. I was sure I'm gonna gain a lot of weight, but I only gain 1 kilo.
Ja tietysti me syötiin...ja syötiin vähän lisää. Ja kun olin ihan varma, etten voi syödä enää yhtään mitään, ajettiin seuraavaan ravintolaan. Nyt ymmärrän miksi Mexico on maailman lihavin maa (jep meni USA:n ohi jo) : Ruoka on siellä ihan t-a-j-u-t-t-o-m-a-n hyvää! Söin varmaan yli sata tacoa ja silti haluaisin lisää. Olin varma, että lihoisin reippaasti, mutta vaan yksi kilo tuli lisää.