maanantai 14. kesäkuuta 2010

Silver shampoo

Käväsin stadissa hakemassa hopeashampoon ja kahvilla frendin kanssa. Muutama kuvaki asusta tallentu kameraan tänne laitettavaks. Roosa tanktop avonaisella selällä (ei kyllä näy kuvissa) ja wetlookit 2ndhand ja laukku American Apparel.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Wellan hopeashampoo lupaa antaa hopenhohtoista hehkua ja intensiivistä kiiltoa vaaleille hiuksille. Mun hiukset on tällä hetkellä kahen värinposton ja yhen vaaleen värin jälkeen aika karseen väriset. Toivon toi shampoo taittaa tota keltasuutta pois edes vähän. En kuitenkaan ihan heti viiti alkaa uusia myrkkyjä päähän laittamaan, koska mun hiukset on jo nyt huonossa kunnossa ja tosi ohuet. Shampoo makso jotain 12e Sokoksen kampaamopuolelta ja oli ainoo johon mun vikat rahat riitti. Onko ketään hopeeshampoon aktiivisia käyttäjiä? Saa suositella hyviä, koska en tiiä noista mitään.

Nyt on kauhee headri joten meen nukkumaan:) öitä kaikille! JA ainii! Eiks nii et huippiksen voitti ihan väärä tyttö! Tiian ois pitäny voittaa, ehdottomasti.

7 kommenttia:

 1. mä oon todennut parhaaksi hopeashampooksi schwarzkopf bonacuren hopeashampoon, joka on siis suunnilleen tän näkönen purkki:
  http://www.comparestoreprices.co.uk/images/sc/schwarzkopf-bonacure-colour-save-silver-shampoo.jpg
  tota jos pitää 15-30minuuttia (vaikka purkissa lukeekin jotain muutamasta minuutista...) niin eipä oo enää keltaiset :)

  VastaaPoista
 2. Hei! mulle on tuttuja hopeeshampoot niiku varmaan mun hiuksista näkee:D Oon käyttäny ennen tuota Wellan hopeeshampoot. Se on aika huonotehosta tai mulla se ainakin taitto tyhmästi sitä sävyä sellaseen outoon harmaansävyyn mut se taittaa sitä sävyä tasasesti, että ei tuu mitään raitoja. Nykyään käytän tuota http://i36.tinypic.com/2vtusr7.jpg Se on kyllä niin tujua ainetta että huhu, mutta se ainaki toimii. Siinä on kuitenkin se vaara että tulee pää täyteen violetteja raitoja, joten kannattaa levittää tasasen märkiin hiuksiin, antaa vaikuttaa n.5min ja muistaa levittää tasasesti sitä. Kannattaa myös kokeilla sävytteitä, niitä löytyy kampaamoista ainakin esim jotain goldwellin sävytettä:>

  VastaaPoista
 3. TIIAN OIS PITÄNY VOITTAA!! mä olin niin pettyny ku kuulin jenna.. huusin viel et EIVOIOLA TOTTA!! kuitenki saimi sai ne vaa puhuttuu ympäri :'D must tuntuu et otin ton huippumallin vähän liian tosissaan, haha

  VastaaPoista
 4. Mun hiukset on kokeneet blondauksen ties mistä sävystä, ja aina keltasuuden on taittanut pois parhaiten Schwarzkopf Bonacuren Silver Shampoo! Mutta noi on sen verran tujua ainetta kaikki hopeeshampoot ettei joka pesussa kannata käyttää, itsehän joskus käytin ja aika paskaan kuntoon pisti nopeasti.
  Jos hoitavaa kaipaat, kannattaa ostaa KC Professional Color Mask silver, tekee blondatusta kuontalosta edes vähän paremmankuntoisen.
  Nää on mulle ehdottomasti parhaimmat, toivottavasti sopii myös sulle :)

  VastaaPoista
 5. Annan ois pitäny voittaa :-D tai marin.. : ---D mut siis _JENNA_ oikeesti ehkä surkein ikinä. Saimi vaan semmonen loroperse et näki siinä jennassa jotai mitä ei oikeesti oo, kumminki joku saimin salanen lapsi.

  VastaaPoista
 6. kuulemma toi loreal hopeashampoo on hyvä, vaikka en itse käytäkään.. :) what i've heard.

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥