keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Stuff

Sain nyt noi vaatteet kuvattua ja luon kohta tunnuksen tonne huuto.nettiin. En tiiä ehinkö enää tänä iltana laittamaan noita tonne, mutta viimeistään huomenna ne on siellä ja laitan tietysti linkin tänne:)
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Huomenna myös vaalennan taas hiuksia. Ostin värinposton ja oon innoissani, koska saan vihdoin vaaleet hiukset ja kauheen juurikasvun pois! jes. Otin myös kuvia ton ovisilmäputken läpi. Toi kaipaa vielä aika paljon työtä, että kuvista tulis hyviä mutta hiljaa hyvä tulee.

4 kommenttia:

 1. oi irina sä oot niin inspiroiva! :D ja ihan niinki paljon et mä täs joskus matkin sua tein tollasen, halpa fisheye nimittäi kuulosti joltai ihan täydelliseltä! :D mut hei nää kuvat on kehittyny viel tosi paljon, niin miten oot kehitelly sitä "objektiivia" =) kaikki vinkit otetaan vastaan, koska vaik noin viis euroo ei oo paha hinta niin olis silti ihan sairaan ihana saada siit viel ihanampi ku se jo on!<3

  VastaaPoista
 2. oii ihana hauva :) ja siisti tää fisheye systeemi. Teen itekin tollasen sitko isi vaan ostais sen mun ylppärilahja järkkärin mulle joskus :D

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. raita 2: voi kiitos:) No ainaki lyhensin sitä putkee niin lyhyeks ku voi ja sit postin siitä ovisilmästä yhen turhan tapin et linssi on viel lähempän sitä=)

  Eve: kannattaa tehä!

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥