tiistai 17. elokuuta 2010

Shorts

Leikkasin noista vähän aikaa sitte ostetuista CM:in farkuista shortsit. Multa puuttuki kivat korkeevyötäröiset shortsit:)
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Oon ihan hukassa tän syksypukeutumisen kanssa. En tiiä yhtään mitä laittasin päälle tai millasia vaatteita haluisin hankkia. Listalla on nyt ainaki kiva maiharityylinen takki hupulla, Ctrl:in ja fjällrävenin versioiden kaveriks.

Mitkä vaatteet pelastaa teiän syksyn ja talven?

6 kommenttia:

 1. Oon ite ihan innoissani syksystä, oon suunnitellut niin lukemattomia asuja syksyksi; kaikkia kauluspaita + kivipestyt farkut + joku kiva erikoisempi jakku + nilkkurit. Musta on ihanaa ku pääsee käyttää kaikkia huiveja ja kaikkia asusteita, joita ei voi käyttää kesäkuumilla kunnolla, esim villakangashattu.

  VastaaPoista
 2. syksy on kyl mun lempivuoden aika ja rakastan kaikkee siinä. pipot on ehkä se lemppari vaate syksyssä, mut kyl villapaidat ja neuleet tulee hyvään kakkoseen.

  VastaaPoista
 3. syksyn must juttu on neuleet! sit kaikki kaulahuivit ja pipot on söpöjä, pitäis jotain kivoi pipoi löytää jostain :)

  VastaaPoista
 4. kivisshortsit, noitahan vois käyttää sukkisten kanssa syksylläkin? :) ja mun syksyn pelastais yhet dinskon upeuskengät joihin mulla ei oo rahaa :(( joten pakko sitten sanoo pelastajaks suht normia korkeevyötäröistä hametta joka toivottavasti pelastaa vaatekriiseiltä!

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥