sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Golden touch

Image and video hosting by TinyPic
En oo nyt yhtään varma, inhoonko vai tykkäänkö näistä hiuksista. No joka tapauksessa sävytän niitä tänään vähän enenmmän harmaaseen päin. Tykkäilen tällä hetkellä kovasti tummemmasta "juurikasvusta" Fashiontoast (klick!)tyyliin. Onneks mun hiukset on nykyään tummemmat ku ennen värjäämisen alottamista, joten ei tarvi alkaa tyveä värjäilemään tummemmalla kun se hoituu ihan luonnollisin keinoin. Kasvakaa nyt hiukset kasvakaa!

7 kommenttia:

 1. mun mielestä noi kyl sopii sulle nätisti ! se tummempi tukka oli ehk vähän synkkä, nykyinen saa näyttää sut valoisammalta :)

  VastaaPoista
 2. mäki tykkään kovasti tästä väristä, sekä myös edellisestäkin :) Kumpi vain sopii ja toi sun kuvailema sävytys tsydeemi

  VastaaPoista
 3. kauniin väriset hiukset ja ihana kampaus tossa ekassa kuvassa :)

  VastaaPoista
 4. oiii mä tykkään ! sulla on ihanan luonnolliset ja runsaat hiukset xx

  VastaaPoista
 5. Bongasin tän sun blogin eilen ja oon ehtiny lukea kokonoon läpi tän uuden ja vanhan. tuli kyl ehdoton suosikki tästä.

  VastaaPoista
 6. rewind and play again: Oot varmaan oikeessa:)

  Eve: Tää väri näyttää kyllä kuvissa ehkä kivemmalta ku oikeesti, mut joo=) on tää ihan okei

  Riikka: voi kiitos!

  Hanna: mulla lähti joskus viime keväänä varmaan yli puolet hiuksista koska söin huonosti ja nyt vihdoin alkanu vähän kasvaa takas, mutta on nää vieläki aika ohuet..mutta kiitos:>

  Anonyymi: aaw ihanasti sanottu:) kiitos paljon! (ton vanhan blogin vois kyllä piilottaa, en vaan tiiä mistä se tehään hah)

  VastaaPoista
 7. et kyllä piilota vanhaa blogia, I love it<3

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥