torstai 16. syyskuuta 2010

Homeless veteran needs help god bless

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Nukuin viime yönä tosi huonosti, joten en menny kouluun. Tarkotuksena oli skipata vaan eka tunti, mutta nukuin sitten seuraavanki ohi. Minkäs teet. No mut oon saanu tänään edes vähän hommia tehtyä. Kuka ois arvannu, että valokuvauskurssi tuottaa näin paljon päänvaivaa. Oon kuvannu paljon, mutta en saa noista mitään hyvää sarjaa kasaan...Onneks Sante pääsee vihdoin huomenna lomille, jotain hyvää sentään:) Ylempi kuva on vanha ja alempi tänään otettu. Mitäs tykkäätte mun tatskasta;-)?

8 kommenttia:

 1. tykkään molemmista kuvista : ) Muuten etkö joskus käyny jollain sotaveteraanien kirppiksellä vai mikä sen nimi oli ja jossain hesyssä niin missä?

  VastaaPoista
 2. Jennifer: hesyssä kävin tänäänki, se on ihan tässä hollilla, eli itäpakilassa:) enkä muista käyneeni sotaveteraani kirppiksellä..mut ehkä oon:D

  VastaaPoista
 3. okei :) haha no ehkä se ei ollut sotaveteraani ehkä keksin sen jostain vaan mun päästä tai sitten jostain unesta :'D

  VastaaPoista
 4. Osaisitko muuten neuvoa miten sinne hesyyn mennään?

  VastaaPoista
 5. heeeeei mitäs tää tämmönen on? onks sulla ollu toi tatska pitkääkii? mul ei oo ollu mitää hajuu asiasta, mut on kyllä hieno!

  VastaaPoista
 6. Jennifer: joo kyllä osaan:-)mutta nii, se on aika sellanen kirppis, että siel pitäs käydä usein et löytää jotain. Sinne aina välillä tulee esim. Lindexin vaatteita (uusia) ja tälleen. Steissiltä lähtee 64 bussi ykkös laiturilta ja sillä mennään eka ogelin palaneen Nesteen ohi ja sitte itä-pakilaan ja jäädään Siwan kohalla:) tai no ehkä mielummin ennen siwaa. Mutta voin tulla seuraks joskus näyttää missä se on! laita vaik mailii jos seura kelpaa=)

  Hetu: siis toi laitettiin kuvauksia varten:D ei oo oikee!

  VastaaPoista
 7. tatska näyttää aidolta :)) tosin toi ei oo ihan se mun mielipaikka. muttaa aaa kamala buumi !

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥