tiistai 26. lokakuuta 2010

Celebrity lifestyle

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Ostin tänään pari kertakäyttökameraa. Mun filmijärkkäri on jostain syystä rikki, joten tollaset kelpaa hyvin. Noi on myös käteviä, koska ne uskaltaa ottaa mukaan minne vaan, ei tarvi varoa:-). Nyt pitää vaan selvittää paljon pelkät negat maksas, koska ainaki paperikuvien teettäminen maksaa ihan liikaa.

Ja tosiaan oon vieläki kipee. Kävin tänään yhellä tunnilla, etten tippus kurssilta. Enkä oo tosiaan jaksanu oikeen kuvailla, koska olo ei oo mikään ihan paras. No mutta ainaki lauantaina lähen Monan kanssa kuvailemaan:)jee!

6 kommenttia:

 1. wiii pakko ittekkin käydä ostamassa pari kertistä! ja negatiivit maksaa n. 7 euroa. plus sit ne voi aina laitatuttaa cd:lle, mikä maksaa muutaman euron. mannerheimintiellä on kiva fotoykkönen, missä oon käyny tettämässä just pelkkiä filmejä.

  VastaaPoista
 2. anonyymi: jeh! kiitos ku kerroit:) varmaan kannattaa sitten ottaa cd:nä, koska se skannaaminen on aika työlästä puuhaa

  VastaaPoista
 3. hei! ollaan kaverin kanssa tulossa helsinkiin tässä muutaman viikon päästä ja ois kiva tietää mitä muita hyviä kirpputoreja on ku valtteri? ja jos voisit kans vähä infota että missä päin ne sijaitsee niin ois tosi jees:)

  ps. sun blogis on iha mahti, aika harvoin kommentoin mutta tykkään iha älyttömästi tästä. vaikutat tosi symppikseltä ja rennon elämän asenteen omaavalta.

  hyvää syksyn (vai onko nyt jo talavi) jatkoa!

  VastaaPoista
 4. no tollaset kamerat on niin hauskoja. pitäis muuten oikeestikkin teettää kuvia :)) ainii se paita on topshopista !

  VastaaPoista
 5. Jutta: kiitos kommentista:) piristit päivää. Kannattaa varmaan käydä Jäähallin kirppiksellä, joka on siis vanhalla jäähallilla lähellä valtteria! Googlaa jäähallin kirppis nii voit kattoo onks se sillon auki, ku tuutte stadiin. Se ei oo muistaakseni ihan joka viikonloppu auki. Ja sit jonku Fidan voisitte kurkata kans:) Niit on esin Hakaniemessä Uffia vastapäätä! Toivottavasti on kiva reissu ja hyvää syksyä myös sinne:-)

  Hanna: nii on:) ja munki! en ikinä vaan saa aikaseks... ja aa niimpä tietysti:-D

  VastaaPoista
 6. kiitos tiedoista, mepä yritetään pitää hauskaa: )

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥