maanantai 11. lokakuuta 2010

Vastauksia

Millainen ihminen mielestäsi olet? Tunteellinen, äkkipikainen ja helposti suuttuva. Mun mielialat vaihtelee tosi paljon. Mikä on kamalin asia maailmassa? Oho aika rankkoja kysymyksä heti aluks! Sanotaan vaikka eläinten tehokäyttö ruokateollisuudessa Oletko tehnyt joskus jotain todella tyhmää ja se ilmenee elämässäsi vielä tänäkin päivänä? Jep, kyllä sitä hurjina raggari aikoina tuli kaikkea touhuttua. Oletko uskossa? En usko enkä oo uskomatta. Kuka on suurin idolisi? John Lennon
Image and video hosting by TinyPic
Kuka/ketkä ovat tyyli-ikoneitasi? Mistä saat inspiraatiota pukeutumiseesi? Ei mulla oo varsinaisesti tyyli-ikoneita, otan vaikutteita tosi monen ihmisen pukeutumisesta. Blogit ja lehdet inspiroi eniten:-)Mikä on suurin unelmasi? Hmm tällä hetkellä ainaki haaveilen omasta kämpästä. Kai suurin unelma ois saada tehdä asioita joista tykkää ja olla onnellinen. Kuka on sun lemppari malli? Malleista en tiedä, mutta Keira Knightley on kaunein ikinä. Pakko myöntää, että eilenki tuijottelin laittoman kauan sen kuvia…..haha. Lempileffasi? Kill Billit, Pulp Fiction ja Piukat Paikat.
Image and video hosting by TinyPic
Lempiruokasi? 8) Mun ite tekemät kröh salaatit (jos niitä voi salaateiks edes kutsua). Itelle kokaaminen on vaan niin parasta, koska ei tarvi ajatella mistä muut tykkää ja usein sillon keksii kaikki parhaat combot. Ja ei tarvitse vastata jos et halua, mutta paljonko painat? Uteliaisuudesta kysyn kun niin nätti oot. Voi kiitos! Mun paino vaihtelee 47-53kg välillä. Tällä hetkellä painan jotain 52kg…Kaunko olet seurustellut poikaystäväsi kanssa?joku reilu 9kk Onko sulla parasta ystävää? Paras ystävä on hassu sana, mutta on muutama.
Image and video hosting by TinyPic
Poltatko? Sillon tällön. Juhlitko usein? Musta on tullu ihan seniori...ei vaan no kai sitä joskus tulee käytyä jossain:-D Kerro joku hauska lapsuuden muisto? Puettiin kaverille mun jättikokonen Pokemon-paita ja se näytti ihan pokemonkouluttajalta! Mitä lukion jälkeen? Hyvä kysymys. Luutavasti haen opiskelemaan jotain vaatejuttua. En tiedä tarkkaa mitä alaa, mutta kai se sitte selviää. Stylisti ois kiva. 5 lempi suomalaista blogia 1, 2 , 3 , 4 ja 5, 5 lempi ulkomaalaista 1, 2,3, 4 ja 5 Hups aika monta ruotsalaista..
Image and video hosting by TinyPic
Missä sijaitsee tämä usein mainitsemas Hesy kirppis? Itä-pakilassa, Siwan lähellä. Kenen bloggareiden tyyleistä pidät eniten? Hannan, Lisan ja Jenniferin. Montako blogia luet päivittäin? No bloggerin kautta luen n. 140. Ja kyllä tulee päivttäin selattua kaikki uudet postaukset läpi…Parhaat kirppikset helsingistä? Valtteri ehdottomasti ja kesäsin Hietsu on kiva. Fida on kanssa usein jees :-) Mitä kauppoja kannattaa tsekkailla Berliinistä? American Apparel on mun lemppari! ja jos kirppiksistä tykkää niin Mauerpark.
Image and video hosting by TinyPic
Kuinka paljon käytät rahaa vaatteisiin kuukaudessa? Kaiken mikä irtoo. Saan 96e opintukea ja n.13e menee puhelinlaskuun. Loput sit varmaan:-D Tunnetko julkkiksia? Mikä lasketaan julkkikseks? Joo kai mä muutaman ”tunnen” eli oon tavannu ja jotain jubaillu. Mitä kirjoja tykkäät lukea? Lukeminen on jääny vähemmälle, mutta kaikki Beatlesiin liittyvät kirjat on nannaa. Mitä haluaisit joululahjaksi? Sen laukun ja AA:n hupparin.. Mitä väriä pelkäät käyttää pukeutumisessasi? Keltasta ja välillä punasta. Punanen menee huulissa ja kynsissä kyllä! Kuka on alppilan lukion kivoin ope? Haha loistava kysymys! Pekka Niemi. Mitkä on sun parhaat puolet? Mistä asioista ulkonäössäsi pidät/inhoat? Käsivarret on okei ja hiusten pituus. En tykkää naamasta, erityisesti nenästä ja vatsasta. Voisitko mennä kauneusleikkaukseen?
Jos se maksettas mulle, niin ehkä...tai sitte en.
Image and video hosting by TinyPic
Koskapa kärsin pahasta musavajeesta, niin tämän hetken top 10 biisit olis kova ! tai viisikin riittäis:D En nyt jaksa eritellä mut Jukka Poika uppoo täl hetkel ja oon kans popittanu Kill Bill vol.1 soundtrackia:D Madonna vai Michael Jackson?
Jackson! Sun lempparijätski Kaikki:-D Joku kermalikööri (oon perso likööreille…)Urheiletko paljon? Liian vähän. Joogailen perjaatteessa joka toinen päivä ja samalla lihaskuntoa, mutta aina ei ehi. Mitä harrastat? Bloggailua (ylläri), valokuvaamista, kaikenlaista askartelua (koruja, vaatteita) Keltä haluisit näyttää jos saisit päättää? Keira Knightley.
Image and video hosting by TinyPic

Kuvat viime kesältä
.

10 kommenttia:

  1. ha meil on facebookis 3 yhteistä kaverii :--) ja tunnen tyylii puolet sun kavereista yläasteajoilt :-D whatt

    VastaaPoista
  2. kui siisti toi toka kuva!

    VastaaPoista
  3. kiva toi vika kuva -.-

    ps. Se olit sinä, jolle se paita laitettiin, älä yritä syöttää pajunköyttä täällä ! :D

    VastaaPoista
  4. Marjaana: oho:O ompa hassua! eli oot käyny ogelis ylä-asteen vai whaat?

    ida: kiitos:) juhannuksena sisko otti, kiitos hänelle.

    Stefanie: thank you:-)!

    Kinja: Mitäs siinä kuvassa on vikaa:-D EIHÄN ollu! muistat väärin! tää on taas yks sellanen sotilasmuurahais stoori

    VastaaPoista
  5. ouh en tienny et oot alppilan hoodeil lukioz! meitsi aikoo yhtenä vaihtoehtona hakee sinne, luultavasti kuitenki ykkösenä ogelii :) kybälle jouduin nimittäin tänä vuonna hehz.. Hyvii vastauksia!

    VastaaPoista
  6. joo kävinn :D oon kyl sua vuoden vanhempi

    VastaaPoista
  7. oi ihana oot senkin tyylilyyli ! toi ristisormus mun muuten mahtava !

    VastaaPoista
  8. vouut,oot tosi kaunis ja muutenki ihana blogi(:

    VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥