sunnuntai 21. marraskuuta 2010

And so I have simply decided to dislike you now

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Mew tekee hyvää sielulle. Mulla on tosi rauhallinen ja onnellinen olo. Oon saanu tehtyä koulujuttuja, syöny hyvää ruokaa, kuvaillu ja joogaillu. Yritän olla vähemmän ankara ittelleni ja kuunnella mun kroppaa. Mulla on tosiaan tavotteena laihtua muutama kilo, mutta aion ottaa ihan rauhallisesti. Oon alottanu aterioiden paremmalla suunnittelulla ja keskittyny siihen, että saan tarpeeks proteiineja. Tankkaan myös paljon vettä ja sokerimehuihin en edes koske. Nyt kevyt liikunta vaan mukaan:)

Nyt meen kattomaan A:n kanssa leffaa. Rauhallista sunnuntai-iltaa kaikille!

14 kommenttia:

 1. oot just ihanan laiha! ei sun tarvis laihduttaa :)

  VastaaPoista
 2. kiiitos kommentista! :) oltaisko facebookis kavereita myös? :))

  VastaaPoista
 3. hei apuaaa! miten saat valkoseks koko blogin? ton uuden suunnittelukalun kanssa menee hermo ku en saa blogia valkoseks, vaan siinä on jotain varjostuksia!? sulla on muutenki kivan simppeli ulkoasu =)

  VastaaPoista
 4. kiva! mikä sun koko nimi on? :))

  VastaaPoista
 5. Sulla on kyllä jo tosi kiva kroppa valmiiks, mutta kokemuksesta tiedän että vaikeehan siihen koskaan on oikeestaan olla tyytyväinen! Propsit siitä että aiot laihtua terveellisesti ja kaikessa rauhassa, se on kaikkein varmin keino pysyvään ja terveeseen laihtumiseen! Muistat vain että proteiinit tarvitsevat toimiakseen myös hiilareita oikeassa suhteessa! Lautasmallia on aina helppo ja hyvä noudattaa, tarpeen vaatiessa vaikka vähän pienemmällä lautasella ;) Tsemppiä ja muistathan raportoida tännekkin onnistumisista ja mahd. hairahduksista!!

  VastaaPoista
 6. Mäki alotin just uudestaan kuntoilun, oon käyny joka ilta lenkillä ja syön vaa aamupalan, lämpimän aterian ja iltapalan, oon niin epätyytyväinen itteeni, niin kattoo jos liikunta tekis sitten mut tyytyväiseks! + iihania kuvia :-)

  VastaaPoista
 7. mulla ois kans suunnitelmassa skarpata syömisten ja kuntoilun kanssa. aloitin jo ostamalla uudet lenkki/salivaatteet :-D jes!

  VastaaPoista
 8. EVELIINA: no voi kiitos:) en kyllä oo mitenkään kamalan laiha, vaikka joissain kuvissa näytän ehkä normaalilta

  Anonyymi: vaihdoin vaan taustavärin valkoseks? tein sen aikoja sitte, joskus kesällä, nii en kyllä oikeen osaa auttaa:( sori!

  Anonyymi: kiitos! joo en kyllä lähe millekkään "en syö mitään"-linjalle, koska tiiän ettei se toimi, eikä oo terveellistä. ja kyllä mun ruokavaliosta niitä hiilareitakin löytyy:) kiitos kommentista!

  Ilman: hyvältä kuulostaa:> ja kiitti

  kiira: hah toihan on jo iso panostus;) hyvä!

  VastaaPoista
 9. mew<3 ja hei ihania kuvia, sexyyyy!!

  VastaaPoista
 10. hei oot just normaalipainone, älä suotta stressaa painosta!

  Mut ihanii kuvii, niinku täällä aina :)

  VastaaPoista
 11. ää.. ihania kuvia, ja oot kyl mun mielest ihan tarpeeks laiha :D

  VastaaPoista
 12. kauuuuniita kuvia! ja älä hyväne aika laihuta, oot just sopiva!
  ps tää sun blogis on jotain niin parasta :)

  VastaaPoista
 13. voii oot niin ihana tyttö, fiksun olonen ja kaunis ku mikä:) elä stressaa sen painon kans vaa ihan kevyin askelin kannattaa edetä, niinku jo totesitki. helpompi ois laihuttaa nopeesti+epäterveellisesti, mutta kyllä se sitte palakittee ko oot ihannepainossas ja myös pysytkin siinä koska ne kilotha tulee samantien takas jos nyt alat hullun lailla laihuttaa!

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥