maanantai 1. marraskuuta 2010

Inspiration

Image and video hosting by TinyPic
Mitä mä kuvailisin? Oon ihan tylsä, enkä keksi mitään. Tää blogi kuolee, auttakaa! vaikka ei kyllä ois kauheen suuri menetys:-D

Nyt on mukava olo, ku lihakset on ihan väsyt, sitä se jooga ja tanssi teettää:-) Oon alkanu pitää parempaa huolta mun kropasta, oon jättäny hiilarit melkeen kokonaan pois ja yrittäny lisätä proteiineja. Nyt ku saan vielä kuntoilun takas kehiin, nii johan lähtee turhat kilot. Voisin täälläki välillä kertoilla mun syömisistä ja liikkumisesta, vaikka se ei kauheen monia kiinnostaiskaan. Se vois motivoida.

ps. Sitä mun laukkua ei oo vieläkään lähetetty...alkaa jo suututtaa. Miten voi kestää kolme viikkoa lähettää yks laukku?

9 kommenttia:

 1. Pöh et saa lopettaaaa

  VastaaPoista
 2. Tuota, ei hiilareita saa kokonaan lopettaa. Varsinkaan alipainoisen, liikkuvan ja kasvavan nuoren naisen. Teillä kotona nyt puhutaan liikaa hiilareista, kun sulle tommosta on tarttunut. Proteiinia tarvitaan lihaksen kasvamiseen ja hiilaria sen liikuttamiseen.

  Vaikka mie ja sun isäs emme niitä kestä, niin kyl muut saa syödä ihan normaalisti, vaikka leivän mähnäämistä vähentäiskin. ;)

  VastaaPoista
 3. mua ainaki kiinnostais kaikenmaailman liikuntajutut sun muut ü

  VastaaPoista
 4. kyllä se vaan ois menetys,sun blogi on ihana!ja kyl mua ainaski kiinnostas noi liikumis syömis jutut.

  VastaaPoista
 5. ei saa kuolo korjata tätä blogia tämä ola paras !

  VastaaPoista
 6. mä löysin tän blogin vasta eilen niin et varmana muuten lopeta!! tee vaikka postaus sun oudoimmista tavoista, sun päivstä, jotain perustietoo...

  VastaaPoista
 7. Kiinnostaa ehdottomasti syömis&liikunta -jutut ! (-:

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: aaw:) yritän kyllä sinnitellä, ei vaan oikee irtoo

  Tomomi: hanna en mä oo alipainonen:-D! enkä mä nyt ihan kokonaan oo lopettanu hiilareita, kyl voin hyvin syödä palan leipää jos huvittaa ja tällee. ja eiks kasviksista saa myös hiilihydraatteja:)

  ida: okei kiva kuulla:) alanki varmaan niistä kirjottelemaan aina sillon tällön

  Anonyymi: voi miten kiva kuulla, että tykkäät:)

  sanni: hahaha, ei nyt sentää;)

  Anonyymi: :)kiva kuulla! ja voisin tehdä

  josefina: jee:D!

  VastaaPoista
 9. muakin vois napostella urheilu yms jutut jos koko blogi ei niihin keskity ja minäki oon vähentäny hiilareita viimeaikoina ja on jotenki paaaaljon parempi fiilis :))

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥