maanantai 7. helmikuuta 2011

All your insides fall to pieces, you just sit there wishing you could still make love

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Tänään aamulla kello 4 poikaystävä lähti takas Berliiniin. Ihana viikonloppu takana ja nyt jaksan taas keskittyä kouluun ja ylppäreihin. Nii ja voishan sitä kattoa lennot Berliiniin. On tällänen reissaaminen kyllä aika raskasta, mutta toisaalta sen arvosta. Eikä sitä nyt ihan kenen tahansa takia alkais tällästä välimatkaa ravaamaan edestakas.

Nyt meen lukemaan huomiseen enkun kokeeseen, wish me luck!

7 kommenttia:

 1. Kuinka kauan ootte seurustellut ja onko se poika suomalainen vai saksalainen? :)

  VastaaPoista
 2. Olis kyl ihan kiva tietää lisää sun poikkiksesta! Ku kerrot siitä kuitenkin koko ajan jotain ni mikset sitten kertos jotain taustaa? Et ikinä vastaa kysymyksiin poikaystävästäs ja mun mielest se nyt on vähän plaah ku kuitenkin siitä jatkuvasti kerrot jotakin blogissas.

  VastaaPoista
 3. Johanna: uv:na alettiin seurustelemaan ja ei ole suomalainen:)

  Anonyymi: niin saatat olla oikeessa, mutta jotenki tuntuu inhottavalta alkaa selittelemään omia yksityisasoita täällä. Päätin kertoa että seurustelen, mutta en oo vielä ihan varma, että mitä kaikkea haluun kertoa. Nimenomaan sen takia päätin kertoa poikaystävästä täällä, koska se on aika iso osa mun elämää. Ja jatkuva reissaaminen Berliinin ja Helsingin välillä olis kuitenki herättäny ihmetystä. Niin ja Omasta mielestäni oon vastannu kaikkiin kysymyksiin, mutta ehkä en oo huomannu kaikkia!

  VastaaPoista
 4. ohh i just love ur blog <3


  oddsandendsofme.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Toivotan sulle kyllä pitkää hermoa ja onne noitten reissaamisten suhteen. Aika rankkaahan toi tulee olemaan. Mutta eipä siinä mitään jos rakastaa toista niin paljon ja suhde kestää tuon välimatkan ;)

  VastaaPoista
 6. Julia: thanks honey:)

  Eve: niin ja jos kaikki menee hyvin, voin muuttaa sinne hetiku saan koulun alta pois:) eli ei tää reissaaminen kahen maan välillä todellakaan oo pysyvä ratkasu!

  Aleksandra: oh u are so sweet:-)

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥