tiistai 8. helmikuuta 2011

My life started the moment you said hello


Päätin alkaa säästämään. Tällänen naurettava shoppailu ei voi jatkua. Kai sitä pitää vaan kasvaa aikuiseks ja tajuta, ettei rahoja voi tuhlata heti kun ne saa käteen. Jostain syystä shoppailu ja uudet tavarat vaan tuottaa kumman paljon mielihyvää. Yritän nyt oppia nauttimaan muista asioista, kaivella kaappeja ja yrittää ymmärtää, että omistan ihan tarpeeksi vaatteita.
Image and video hosting by TinyPic
Hommasin nyt liput, eli lähen 22.2 Berliiniin! Kolmas kerta toden sanoo. Wuwuwuu en jaksa venaa. Myös tulevan matkan takia on pakko säästää, onhan mun siellä jotain pakko syödä.

12 kommenttia:

 1. wow wow wow.. magee blogi.. oli pakko kommentoida, ku oon ite kans lähös saksaa herrenbergii ja meen ekaa kertaa ulkomaille. ootko ollu ennen saksas? mietin ku oon kaks kuukautta et onks jotain mitä ois hyvä tietää :)

  VastaaPoista
 2. niin joo ja mulla on myös tän blogin lisäks toinen, jossa on fiilistelyä ennen matkaa , matkasta ja sit paluusta ja muuten bostauksii fiiliksist.. jos kiinnostaa nii kannattaa lukea.. nyt se on vielä melko tyhjä koska lähtö on vasta 14.3.. (http://neachristina.blogspot.com) tos on se..

  VastaaPoista
 3. ite oon ihan samalainen; kun rahaa tulee ne menee heti. perseestä. oon kyl nyt yrittäny säästää kun ei töissäkään ole ollut kunnolla. Osaatko muuten yhtään saksaa tai ootko oppinu ku oot tässä vuoden aikana pyöriny siellä monesti? ;)

  VastaaPoista
 4. Neuski:): joo siis tää on mun kolmas kerta Berliinissä! ai sä oot kaks kuukautta, se on aika mukava aika. Ite oon vaan noin viikon tällä kertaa. Mutta tuun reissailemaan saksassa varmaan aika paljon, koska poikaystävä asuu tosiaan berliinissä. Ja toki kiinnostaa matkablogi:) hmm mitä olis hyvä tietää...ei nyt äkkiseltään tuu mietään mieleen. Mutta mukavaa matkaa sulle!

  VastaaPoista
 5. Eve: pitää nyt opetella uus taito, säästäminen. Hah mun saksan taidot rajottuu pariin lauseeseen ja neki harvinaisen rivoja. mutta kai sitä vois alkaa opiskelemaan:) jos siellä joskus vaikka sattuis asumaan.

  VastaaPoista
 6. miks yritän juurruuttaa aina ton saman asian mun pää koppaan, mutta koskaan se ei jää pysyäkseen!:D

  VastaaPoista
 7. And stopped the moment you said goodbye.. Onko tatska muuten oikee ja mitä siinä lukee? =D

  VastaaPoista
 8. jotenki ihana toi kahvikuva :-D

  VastaaPoista
 9. kuulostaa kovin tutulta nuo sanat.. monestikohan oon itekki miettiny noin ja kauanko se on lopulta kestänyt? ehkä viikon. kyllä tää vielä tästä :D

  VastaaPoista
 10. mulla on ihan sama opettelu menossa, tsemii sulle! :)

  VastaaPoista
 11. Jenna: syytäki;) rakastan sitä kaupunkia syvästi

  ROSA: joo mä päätin, että nyt tällänen saa loppua

  inkaw: ei ole ei:D siinä lukee Left foot:'DD

  nelly: namnam kahveeta!

  iina: joo mulla on ihan sama

  veerra: kiitos kiitos! tsemppiä sinne kanssa:)

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥