tiistai 15. helmikuuta 2011

red oversize

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
red cardigan from fleamarket

Juhuu läheiseltä kirppikseltä tein kivan löydön, viininpunasen oversize neuleen. Kirjotelin joskus, että kaipailen jotain punasta mun vaatekkaappiin ja nyt se löyty!

Niin ja mulla alko nyt jo tavallaan loma. Tai torstaina ois penkkarit, mutta tuskin jaksan mennä. Kaikki mikä liittyy lukioon ei kiinnosta tällä hetkellä yhtään ja saa mut vaan vihaseks. Niin ja saattaa tolla pakkasellakin olla osaa asiaan, ettei huvita ajella rekassa ympäri stadia. En haluu tulla kipeeks, koska mun pitää olla hyvässä vedossa Berliinissä:-D

13 kommenttia:

 1. Tykkään niin tuosta mikä väri tai tollanen jännä valo on noissa sun huoneessa otetuissa kuvissa, en tiiä johtuuko se tuosta väristä mitä nuo seinät heijastaa tai muokkaatko tai jotain, mutta kivalta se kuitenki näyttää:D

  VastaaPoista
 2. Ihana villatakki! Pukisi myös Kraakkua :)

  VastaaPoista
 3. missä lukiossa oot?

  VastaaPoista
 4. tottakai hei meet penkkareihin! Jaksaa jaksaa, kohta se on ohi ja pidät vaikka välivuoden lukion jälkee. :D Tosi kivan punainen toi neule :p

  VastaaPoista
 5. onko sulla lukiossa kavereita?

  VastaaPoista
 6. Hei tyty, älä höpötä. Tottakai menet penkkareihin, sillä et siekään ikuisesti ole tuon ikäinen ja lukioajat ovat kohta taakse jäänyt kultainen muisto. Silloin harmittaa, ettet ottanut iloa irti lukion hauskoista puolista vain sen tähden, ettet osaa pukeutua pakkasella. :D

  Veljesi esim. harmittelee välillä, ettei koskaan osallistunut lukion menoihin, kun mulla taas on roppakaupalla kivoja juttuja kerrottavana ja muisteltavana.

  Olen ennen Kraakkua jonossa tämän neuletakin suhteen, koska satun tietämään että Kraakulla on yksi ihana punainen jo olemassa ja minulla vain tympeä vaaleanpunainen. Plus kaikki sulle subaisot vaatteet on varattu mulle, kunhan kyllästyt ;)

  VastaaPoista
 7. jätät penkkarit väliin?!
  TYHMÄÄ!sua vielä niin harmittaa joskus.

  VastaaPoista
 8. Saat vaan potkua lomalle jos meet penkkareihin! Se tuntuu niin hyvältä jättää näkyvät hyvästit ;)

  VastaaPoista
 9. naaG: joo se johtuu mun huoneen seinästä luutavasti, se heijastaa. Ja myös siitä, että mun huone on aika pimee joten joudun aina lampuilla leikkimään:> Mutta kiva jos tykkäät!

  Kira: kraak kraak et saa! tämä on minun<3

  Anonyymi: alppilassa

  Eve: hmm mä oon vielä ens syksynä tuolla koulussa, joten ei oo ohi vielä:-D ei kyllä oo monelta muultakaan...

  Anonyymi: olen yksin. Ei vaan siis tietysti on!

  Hanna: en höpötä vaan meen fiiliksen mukaan. Kyllä mulla on lukiosta vaikka kuinka paljon kivoja muistoja, enkä usko, että penkkarit tulis kuulumaan mitenkään parhaimpiin niistä...ainakaan tossa säässä. Ja eiei en kyllästy, oon ihan rakastunu tohon neuleeseen<3 ;)

  Anonyymi: en jostain syystä usko, että penkkarit kuuluis mun elämän kohokohtiin:D ainaki hartaasti toivon ettei kuuluis. Ja siis olin menossa kyllä, mutta nyt ei yhtään huvita. Ei tunnu kivalta väkisin lähteä kylmään ja yrittää vetää niin hirveet perseet ettei kylmä tunnu...ei kiitos. Ja ei nää oo mitkään hyvästit, onhan tässä vielä lukiota jäljellä:/ (3,5v wuhu!)

  Anonyymi: hyvä pointti, mutta en jätä hyvästejä:D mä lusmuilen lukiossa vielä ens syksynä

  VastaaPoista
 10. Jos ei penkkarit innosta niin keksi jotain muuta hauskaa tekemistä, koska en mäkää tonne -25 menis palelemaan..ja tosiaan, jätin lukion kesken niin ei mulla ollu penkkareita :--D muuten ois nyt torstaina..

  VastaaPoista
 11. IMAN: joo mulla onki jos uunnitelmia huomiselle:)

  Aleksandra: i love it too! I got it from my boyfriend:>

  VastaaPoista
 12. ihana neule :) tykkään blogistasi paljon!

  http://riinamaaria.blogspot.com/

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥