torstai 17. maaliskuuta 2011

Been thinking about you, and there's no rest. Shit, I still love you, still see you in bed

takki
AAlaukku
2
4
bag:American Apparel bikerjacket:H&M top:Tommy Hilfiger


Eilen olin matkailualan blogi-illassa Vanamon kanssa. Ilta ylitti odotukset ja oli tosi hauskaa! Aika jännää myös. Tarjoiluissakaan ei ollu valittamista. Ihan kuola alkaa valua, kun mietin mitä herkkuja tuli eilen syötyä, nam.

Tänään tiedossa ei oo mitään läheskään yhtä jännää. Käväsin koulussa pyörähtämässä Jenniferiltä lainatussa takissa. Omistan kaks mustaa bikeria, mutta en tykkää kummastakaan. Olis jo aika löytää jostain kiva bikertakki. Nyt istuskelen kotona kahvikuppi kädessä ja tuumailen enkun kieliopin lukemista. Huomenna ois kirjotukset...

8 kommenttia:

 1. ihana toi kassi! ja mitä, onko sulla noin paljo biksuja! kateellinen :-)

  VastaaPoista
 2. Näissä sun kuvissa on sellanen ihana tunnelma aina, ihanku aika olis pysähtyny johonkin aamupäivän tienoille eikä sulla olis kiire mihinkään. =)

  VastaaPoista
 3. toi takki on ihana, paljon makso ?(=

  VastaaPoista
 4. jestas mikä määrä biksuja, kelpais mullekin! :)

  VastaaPoista
 5. Ai säkin olit siellä blogi-illassa, mua harmittaa kamalasti kun me ei ehditty :S Ihan vaan ruoan takia ois voinu tulla ;)

  VastaaPoista
 6. herrajestas miten paljon sulla on bikineitä! mä en ikinä malta ostaa bikineitä ku tuntuu aina et rahat menee mieluummin vaatteisiin:)

  VastaaPoista
 7. harmi, kun ehdin sillon kuskaa sen mun entisen bikerin kirpulle sillon. vaik ei sekään välttis täydellinen olis ollu :--) upeita kuvia !

  VastaaPoista
 8. your so sexy
  i can wait for you to be in berlin

  fun fun fun

  ps:
  please at least one!

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥