perjantai 4. maaliskuuta 2011

Gee my life's a funny thing, am I still too young?


Oon tällä hetkellä tosi onnellinen. Koulussa on kiva käydä ja oikeestaan kaikki on kivaa. Kaikki asiat inspaa ja vaikka en oo nukkunu kauheesti silti energiaa riittää! Löysin myös 5 euroa maasta ja käväsin kirppiksellä tekemässä pari kivaa löytöä. Päivä vaan paranee koko ajan! Voisin vaikka illalla postailla mun vähäiset Berliinin ostokset ja tän päiväset löydöt:-) Nyt pari kuvaa kivasta mestasta, jossa käytiin. Se sijaitsee ihan Warschauer straßen asema lähellä.
6
7
8
1
2

16 kommenttia:

 1. ei oo ruutus. suosittelen jotain muuta kuin tinypiciä. itse vaihdoin käyttää flickriä koska oikeasti tinypic raiskaa kuvat. nää ei näy viel pikselisinä mut luultavasti muuttuu kohta. mulla ei muiden kaa oo ongelmii paitsi tinypicin se oikeasti kusasee kuvat PAHASTI!
  Mut ihania kuvia!!

  VastaaPoista
 2. ei oo ruutus. suosittelen jotain muuta kuin tinypiciä. itse vaihdoin käyttää flickriä koska oikeasti tinypic raiskaa kuvat. nää ei näy viel pikselisinä mut luultavasti muuttuu kohta. mulla ei muiden kaa oo ongelmii paitsi tinypicin se oikeasti kusasee kuvat PAHASTI!
  Mut ihania kuvia!!

  VastaaPoista
 3. cool cool pix!!! :))

  http://ani-the-imp.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Mulla näkyy ainaki tosi hyvin :) PS: Tosi upeit kuvii! Onko nää sieltä Berliinistä?

  VastaaPoista
 5. Thelma, joo yritän nyt säätää photobucketin ja flickerin kanssa mutta jotain hämminkiä tässä on...tinypic on kyl ihan hanurista. ja kiitos:)

  Anika, thanks!

  Maarit: no hyvä jos jollain edes näkyy=) ja on on berliinistä

  VastaaPoista
 6. Mulla nää näkyy hyvin eli tarkkana iiha :--) sehä voi johtuu kans selaimesta mitä käyttää kaai..mä käytän firefoxii ja nii kivoi kuvii jälleen!

  VastaaPoista
 7. Makeita kuvia! Tykkään graffiteista tosi paljon. :)

  VastaaPoista
 8. Siisti mesta ja kivoja kuvia =) Onhan noi vähän pikselisiä kieltämättä. Ite käytän kans flickrii ja se toimii iha jees =)

  VastaaPoista
 9. which blog layout do you currently use?

  VastaaPoista
 10. mul näkyy ihan ok paremmin ku muut kuvat mut heei neitonen vaihda flickoriin niiku thelma sano siin on laatua :D haah mut joo aivan ihania kuvia pus pus näämmehän sunnuntaina!<3

  VastaaPoista
 11. mahtavia kuvia, hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 12. sie käytät nähtävästi kans tinypiciä. ite huomasin omissa kuvissa samat ja yritin vaihtaa flickriin. en vaan tajua et miten helvetissä ne kuvat saa sieltä osotteen kautta.

  VastaaPoista
 13. Mä käytän aina picassaa, ku saa ladattuu kuvat suoraa blogii, se on tosi kätevä muute!

  VastaaPoista
 14. I am german and never was in Berlin - what a shame!

  VastaaPoista
 15. Ihana söpö "Löysin 5 euroa maasta" :-D♥

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥