sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

And did we tell you the name of the game, boy?

kollaasi1
Eilen lähin mutsin kanssa lentokentältä suoraan sairaalaan. Nyt sain antibiotit ja se grillaaminen sisällä ei kyllä enää toistu. Häkä nimittäin ei oo kauheen terveellistä:-D Mutta jos aikoo perustaa kanaravintolan, on pakko grillata kanaa...Niin ja en siis oo perustamassa ravintolaa, ehei.

Joka tapausessa nukuin hyvät yöunet ja tänään olo on ollu jo aika hyvä. Sen verran hyvä, että lähettiin äidin kanssa Hulliksille. Haettiin mulle hiuslakkaa ja naamanpesu juttuja.

Kuvissa: 1.Uus pinkki cupcake huulirasva 2.Yks tän hetken lemppari mekoista. Ostettu joku pari viikkoa sitte Valtterin kirppikseltä 3.H&M:n aleista ostettu punane pikkulaukku, jossa on ruusuja. 4.Kauhee vaaleenpunanen litku, hyi! 5.Nukkuva poikaystävä 6.Oma nassu


Ps. Käykää kurkkaamassa mun kaverin Monan blogi, ihan paras! Söpöin ja coolein tyttö ikinä.

9 kommenttia:

 1. HUI oot mut maininnut vouvovou kiittikiitti hihihi
  JA mikä tää sairaalahäkäjuttu nyt on kerrot juttui ku nähään!!!!

  VastaaPoista
 2. Photos are so delicate and pretty :)

  VastaaPoista
 3. These photos are adorable, love them :)
  xx

  VastaaPoista
 4. moi! kun nyt näköjään oot berliinissäkin viettänyt aikaa, niin haluisitko suositella sieltä jotain hyviä, ei mitään hirveen kalliita vaatekauppoja? perus h&m ja zaran tiedänkin siellä olevan, mutta mitäs muuta? :) oon nimittäin ite matkustamassa myös sinne tässä kevään aikana :)

  VastaaPoista
 5. Siiis mitä on tuo vaaleanpunainen ällö litku?:D

  VastaaPoista
 6. toi on kyllä niin mahtavaa kun kaukosuhde toimii <3

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥