keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Grab that cash with both hands and make a stash


4
9
2
3
1
Tää päivä on menny aika sumussa, oon ollu tosi väsyny ja en edes kunnolla muista miten pääsin koulusta kotiin. Mun piti treffata Jennifer ja Aino, mutta suunnitelmat meni pieleen. Nyt oon vaan lepäilly ja lukenu Lolitaa. Vikassa kuvassa yks eilisistä ostoksista, eli Apparelli musta perus paita.

Oon myös kummastellu omaa päätä. Miten voin tuntea ja nähdä itteni niin ylipainosena vaikka järki sanoo, etten voi olla. Tunnen ja nään kaikki ne liikakilot ja ne on totta. Vai onko? On se kummallista.

26 kommenttia:

 1. Kyllä taitaa ne liikakilot olla sun pään sisällä.. Muru älä sano et oot tossa mielentilassa nyt :-(

  VastaaPoista
 2. ton topin selkäpuoli on ihana! ja kivoja kuvia:)

  VastaaPoista
 3. eipä sussa mitään liikaa oo. Mee juttelee jollekin noista ennenkun ne valtaa kokosun mielen.
  t. anorektikon sisko

  VastaaPoista
 4. Hei, ett todellakaa tiiä mitä ne liikakilot on!! Sulla on aivan täydellinen koppa!!!!!
  Niin ja oon ehkä vähä tyhmä mut mikä se Lolita o?:D

  VastaaPoista
 5. "Oon myös kummastellu omaa päätä. Miten voin tuntea ja nähdä itteni niin ylipainosena vaikka järki sanoo, etten voi olla. Tunnen ja nään kaikki ne liikakilot ja ne on totta. Vai onko? On se kummallista. "

  Tuttu tunne. Mut oot upee!

  VastaaPoista
 6. Tiietkö just sanoin tässä pari päivää sitten, että sun jalat on ihan täydellisen kokoset. Eikä sussa oo muuallakaan yhtään mitään ylimäärästä. Oot tosi tosi kaunis ja just hyvän kokonen tollasena!

  VastaaPoista
 7. so beautiful the first picture !

  http://sunrisehuman.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. APUA NYT LOPPU!!?!?!?!?!?!?!?!? ÄÄKK oot ihanin tommosena <3 et yhtään laihempana ainakaan olis kiva :D! JA SEN SIPULI

  VastaaPoista
 9. heiheihei, onko tuo sinun tatuointi? haha mulla on kohta tatuointi-aika ja laitan yksisarvisen reiteen...

  VastaaPoista
 10. IRINA oot ehk laihimpii ihmisii ketä tiiän herranen aika
  senkin hölmö kulta!!!!!

  VastaaPoista
 11. Hyvänen aika, oot tosi hoikka. Sulla ei _todellakaan_ ole minkäänlaisia liikakiloja! Älä edes mieti tuommoisia. :)

  VastaaPoista
 12. Jooh kyllä mulla vähän särähti korvaan se ku kommentoit mulle sinne et pitäis 5 kiloo saada pois, en jaksanu alkaa saarnaamaan koska jotkut laihuudenihannoijat vaan innostuu siitä lisää :D No nyt tä kuulostaa jo saarnalta. Joka tapauksessa, tulin vissii sanomaan samaa kuin muutkin eli näytät upealta, ja toivon että et laihduta yhtään enempää koska sit alkaisit näyttää luurangolta tai jotain.. :--(

  Mut tiiän kyllä mistä puhut, yläasteella ollessani 45kilonen kuvittelin olevani läski. Not.

  VastaaPoista
 13. Olin just tulossa sanomaan miten unelmakroppa sulla on...!!

  VastaaPoista
 14. pohdin samoja asoita itsekin, tuntuu jotenkin kun oon "muita pienempi" (156cm) niin kaikki mikä tulee niin näkyy mussa heti. Ja tuntuu myös vaikka urheilen, niin mitään ei lähde pois.
  Mutta mä maksaisin mitä vaan että saisin samanlaisen kropan ku sulla! Se on niin upee, muista se. Kaikki tyhmät ajatukset vaan pois päästä, kaikilla on välillä niitä huonompia päiviä. ;)

  VastaaPoista
 15. Laihdutus imasee aika nopeesti mukanaan ja samoin noi ajatukset. Älä tee sitä ittelles
  t. bulimiasta selvinny

  ps. tykkään sun blogista, yli sulonen :)

  VastaaPoista
 16. itsellä ihan samanlainen fiilis ://

  VastaaPoista
 17. http://www.youtube.com/watch?v=L1uVC0VlqwY Kato 37 sekunnin kohdille niin näet yhden hyvän syyn miks laihat ihmiset on hyödyttömiä..!

  VastaaPoista
 18. ne on päässäs muru, sä oot niin hemskutin laiha :D Mutta i know feeling, mulla oikeesti ihan sama välillä. tuntuu että pursuu kaikkialta..

  Nähdään sit ens viikolla :)<3?

  uinuliini

  VastaaPoista
 19. oot sika pitkä ja painatj oku alle 50kg et haista kakka :D

  uino

  VastaaPoista
 20. Monesti myös epärealistinen tunne ylipainosta voi johtua siitä, että päällä ei ole muuta tähdellisempää miettimistä. Enkä tarkoita kenkkuilla, sillä tiedät tasan tarkkaan oman taustani ja sairaushistoriani.

  Olen vain itse ajatellut menneisyyttäni, että opetin myös itseni ajattelemaan niin. En osannut rikkoa ajatuskehää ja siitä tuli ennen pitkää tapa. Täällä sinulle yksi anorektikon sisko sanoikin, että asioista täytyy jutella ajoissa ennen kuin ne valtaavat mielen kokonaan.

  Aluksi se voi lähteä ihan lapsellisesti jopa siitä, että omaa tyytymättömyyttään muuten elämää kohdistaa vartalon ja ulkonäön tarkasteluun, koska on helpompi kontrolloida niitä kuin syvällisemmin miettiä, mikä perimmäinen syy tyytymättömyyteen on. Sitten kun kehoaan liikaa tarkkailee, voi siitä syntyä niin itsepetoksellinen kehä, että lopulta ei osaa päästää ajatuksesta irti ilman apua.

  Minusta muodin ja vaatteiden miettiminen pitäisi tukea positiivista mielikuvaa omasta itsestä ja elämästä, eikä niin että ne täyttävät jonkin tyhjän aukon, jolle ei löydä sanoja. Enkä tarkoita nyt sinua näillä pohdinnoillani, vaan ylipäänsä asioita nousi mieleen.

  Toivon, että järki lopulta voittaa, sillä happiness is a choice. Turha murehtia asioita, joita ei ole. Turha keskittyä liiaksi vartaloon, koska aika tekee sille kuitenkin muutoksia. Haluan sinulle kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 21. Hei nyt loppu tollanen, sulla mitään liikakiloja ole herranjestas! :D Sä näytät upeelta! Myös sun blogi on upea, tykkään kovasti. ♥

  T. Oikeesti ylipainoinen

  VastaaPoista
 22. Mäkin nyt vielä sanon että ei todellakaan oo minkäänlaisia ylikiloja. :D Oon älyttömän kade ku tunnut ihan täydellisyydeltä.

  VastaaPoista
 23. Äläs! Oot todella kaunis ja just hyvä tollasena :) mut kaikilla on huonoja päiviä, niist onneks pääsee kummiskin yli

  VastaaPoista
 24. kiitos kaikki ihanista kommenteista=)

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥