sunnuntai 22. toukokuuta 2011

What am I suppose to do when the best part of me was always you

3
Tää päivä on menny meikittömänä aurinkoa ottaessa. Kävästiin myös ruokkimassa broidin kissa. Petja on oikee malli, kuunteli mun ohjeita tarkasti ja poseeras. Niin ja oon tosiaan alkanu taas syömään lihaa jonku 5 vuoden kasvissyönnin jälkeen. Makkara on kyllä aikamoista herkkua. Tänään söin kuitenkin kalaa salaatin kanssa, nam! On kyllä paljon terveempi olo nyt, kun voi jättää leivät, pastat, perunat yms. kokonaan pois. Niin siis ilman, että on kauhee nälkä koko ajan. Nyt takaisin kuvis projektin pariin.

Kuvissa näkyvän mekon ostin eilen valtterista!

13 kommenttia:

 1. Oho miksi lopetit kasvissyönnin? :-O

  VastaaPoista
 2. Raffaella, yes he is<3

  Johanna, terveyden vuoksi:) tajusin vaan, että en saa tarpeeks proteiinia vaikka kuinka syön papuja, linssejä, soijaa yms. ja tällä ruokavaliolla pysyn solakkana:D ku ei tarvi syödä esim leipää. jos syön ihan pelkkiä kasviksia, nii on aina nälkä. Niitä pitäs syödä niin jumalattomasti ja vielä usein. Nyt ku syön pikkasen lihaa kasvisten kanssa, nii ei tuu nälkä pitkään aikaan:)

  VastaaPoista
 3. Korjaan: Veljen ja hänen ihastuttavan vaimokkeensa kissa. ;)

  Ihana oli nähdä Petjasta kuvia. hih.

  VastaaPoista
 4. toi salaatti on ihan super herkullisen näköistä<3

  VastaaPoista
 5. Ihanan söpsä kissa ja ihanan söpsä mekko! <3 :))
  Meikäkin on kasvissyöjä. Mulle ei taas liha sopinu kun on niin huono ruoansulatus, mtta syön kyllä kalaa. :)

  VastaaPoista
 6. Lihansyöjät saa enemmän proteiinia kuin tarvitsevat. Syysi lopettamiseen eivät ole ravinto-opillisesti mitenkään pitäviä. Lihassa on älyttömästi kuona-aineita joita kukaan ei tarvitse, hyi että inhottaakin ajatus.

  VastaaPoista
 7. Taimi, ei sitä liikaa protskua tule ku muutaman kerran viikossa syö. Aluks ajattelin, että kerran viikossa, mutta nyt oon syöny useampana päivänä peräkkäin vähäsen. oon syöny varmaan tuplaten enemmän kasviksia nyt ku alotin lihan. Ennen söin vaan kasviksia ja ne ei pidä nälkää kauheen hyvin, joten muutaman tunnin päästä piti taas syödä. Ja sitte ku yritin saada ruokavaliosta turhat hiilarit pastat, leivät perunat, sokerin yms. pois, niin tuli ongelmia. Olin kauheen väsyny. Enpä oo enää. Syön vieläkin kasvispainotteisesti ja valitsen aina kasvisruuan jos oon jossain. Mutta kotona syön nyt porukoiden kanssa välillä liharuokia. Ja siis liharuualla tarkotan esim kahta lihapullaa ja salaattia. Näistä asioista vois kiistellä vaikka kuinka kauan:) Ehkä en vaan oo tarpeeks kiinnostunu ruuanlaitosta, että pystyisin syömään pelkkiä kasviksia oikeesti terveellisesti.

  VastaaPoista
 8. hei laitoin sulle tommosen haasteen, tee jos huvittaa:-)

  VastaaPoista
 9. ihana kisu ja mekko ! oon itse miettiny kasvissyönnin aloittamista, mutta koen sen vaikeaksi juuri samoista syistä mitä siekin.

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥