perjantai 20. toukokuuta 2011

Just another day

Perjantain herkkuna toimi croisantti. Oikeestaan oon ehtiny jo syömään vaikka mitä. No kai sitä joskus voi vähän överiks vetää, vaikka kesäkuntoon yritetäänki päästä. Aion tänään syödä vielä ainakin jäätelöä.
2
Kiinteistä herkuista nesteisiin...Siti-kola toimi kurkunkostukkeena. On se vaan parasta kolaa, ei narsku hampaat! Jos totta puhutaan, en oo ikinä oikeen ymmärtäny sihijuomien päälle. Liikaa hiilihappoa mun makuun.
4
Koulussa mulla oli lyhyt mekko ja polvisukat+sukkanauhat. On se kumma kun vähän sukkanauha vilkkuu niin johan miehet juoksee perässä kyselemässä puhelinnumeroa. Vanha rouva myös ihasteli, että onko sukkanauhat ja pitkät sukat taas muodissa. Kotona kokeilin eilen ostetun maksihameen pitämistä mekkona. Hyvin toimii, eikö vain? Se sointuu kivasti myös mun rusettiin.
5
Sniffing coke. Eikö joku mua täällä narkkariks joskus haukkunu ja käskeny ryhdistäytyä:-D Noh nyt meen kyllä syömään jätskiä ja kattomaan narkkari Pepin salattua elämää.
8

8 kommenttia:

 1. joo itelläniki oli yks päivä jalassa ylipolven sukat, missä on yläreunassa pitsiä nii heti sain kuulla olevani vihjaileva ja näyttäväni pinup-tytöltä. hämmentävää.

  VastaaPoista
 2. Hei mä haluan ainakin nähdä miten yhdistit sukkanauhat arkiasuun! Haluisin itekkin, mutta pelkään näyttäväni halvalta uknow :) Oisit ihana joooooko?

  VastaaPoista
 3. Hennesolmu, on se jännä:-D mun mielestä oikein yhdistettynä sukkanauhat, polvisukat ja muut on just söpön seksikkäitä. paljon överimpää ja mauttomampaaki näkee liikenteessä, eikä niitä sitte kommentoida mitenkään.

  muhmuh, joo voin vaikka huomenna pistää kuvaa:-) sitte näät näytinkö mä halvalta;)

  VastaaPoista
 4. hei mäkin haluan kyllä nähdä nämä sukkanauhat! Ihania kuvia Irina, jälleen :)

  VastaaPoista
 5. sulla on tosi ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 6. leijuuko toi kroissantti!? :D vai onko mun näössä vikaa... kivoja kuvia kuitenkin! :)

  VastaaPoista
 7. en tajua että miks sun pitäs saada ittes "kesäkuntoon", sähän oot jo O__o

  tyksin sun blogia♥

  VastaaPoista
 8. Jossu, joo kuvia tulossa!

  EMMA, kiitoksia<3

  arttu, haha oon oikee luikuri taikuri! kyllä se leijuu. ja kiitoksia:)

  Anonyymi, on ihan okei kuosissa, mutta aina voi vähän skarppaa ja vatsaa litistää:-D oon ollu oikee syöppö pari päivää. ja kiva jos tykkäät=)

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥