torstai 26. toukokuuta 2011

Ur och skur

2
10
3
1b
Oon huomannu, että vaihdan päivän aikana ihan huomaamatta monta kertaa vaatteet. Koulun jälkeen vaihdan usein vaatteet kokonaan ennen ku lähen minnekkään. Tänäänki oon hengaillu ainakin kolmessa eri asussa. Nykyään en kyllä valitse vaatteita kovin kauaa ja oon ollu niin hyvällä tuulella, että kaikki vaatteet tuntuu kivoilta hah.

Tänään tein tollasen sivuletin. Kivaa vaihtelua ja kätevä kiireessä kun ei jaksa laittaa hiuksia kauaa. Nyt meen saksimaan vanhat farkut shortseiksi ja lukemaan ruotsia. Vi ses!

12 kommenttia:

 1. kivoja kuvia! mul on myös usein toi huono tapa, että vaihtelen vaatteita kokoaika ja sit mulla kestää sika kauan lähtee mihinkää :--D haha joku tuli sanomaa että näytän mannelta <3

  VastaaPoista
 2. hienoja kuvia ja muuten siisti blogi:)

  Jos olet kiinnostunut muotikuvista, mallikuvista ym ym käy tutustumassa meidän blogiin.

  http://differentstudio.blogspot.com

  vuonna 2008 perustettu Turkulainen valokuvaus yritys, joka tekee hääkuvauksia, mallikuvauksia, valmistujaiskuvauksia,huomenlahjakuvauksia. Teetämme myös Canvastauluja ja suurkuvatulosteita. Mottomme on että jokainen voi olla elämänsä malli kokoon tai ulkonäköön katsomatta, joten meille kaikki ovat tervetulleita:)

  VastaaPoista
 3. jos noi kaivarin kanuuna mustat kengät on sulle huonot niin mä kotiutan ne heti! Asun vieläpä helsingissä, ei ois pitkä matka ;)

  VastaaPoista
 4. Iman, mulla ei enää kestä:D mut vaihdan silti aika usein, en ees huomaa usein. jos vaikka viikkailen vaatteita kaappiin nii samalla usein vaihtuu vaatteet:-D

  jani.t, kiitos!

  Anonyymi, selvä pyy:-D ilmotan sitte täällä jos kyllästyn, nii saat ne. tai jos löydän toiset samanlaiset kirppikseltä halvalla;) noi makso 2euroa

  VastaaPoista
 5. Kinja, jotenki ajattelin et heität jotai tollasta:D kelasin eka kirjottaa "kinjan innoittamana" mut en tienny haluuks et kaikki tietää sun kaapista ulos tulemisesta. Mut hei lesbo-viboja täälläki päin nyt!

  Larissa, jee:)

  VastaaPoista
 6. miten oot tehny ton letin? tai siis mihin ihmeeseen toi letti loppuu, ja miten? :D

  VastaaPoista
 7. noi "puukengät" on ihan super kivat! :)

  VastaaPoista
 8. aonyymi, toi on vähän kämänen versio:D mut siis letitin vaan sivusta normaaline letin ja kiedoin sen tosta niskan ympäri toiselle puolelle ja laitoin pinneillä päähän kiinni.ja siis laitoin sen pinneillä loppujen hiusten "alle", ettei ne pinnit näy=) auttoko?

  Milla, ja tosi mukavat kävellä:)

  VastaaPoista
 9. Beautiful post, great pics!
  Love your blog as well <333

  x Robine @
  WWW.CHOUCHOU-ROBINE.COM

  VastaaPoista
 10. Haluuuuuun noi sun kukkapökät!!!!!!!!!!!! Ihuna!!

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥