lauantai 11. kesäkuuta 2011

Swedish do it better

Tässä toi kamala takki nyt on. Inhoon ja tykkään siitä samaan aikaan, outoa. No aivan sama. Muutaman euron hinta ei ollu paha eli ei haittaa, vaikka en sitä enää ikinä päälle pukis. Veikkaan kuitenki, että otan ton matkalle mukaan. Myös American Apparellin shortsit pääs ekaa kertaa päälle.
5
Kuvissa näkyvän vaaleen lyhyen neuleen ostin myös tänään. Hih se on aika söpö farkku shortsien kanssa. 3 päivää nautin vielä suomen kesästä ja sitte siirry viettämään kesää saksanmaalle. Nyt taidan painua kuitenkin nukkumaan, ei niillä 4 tunnin yöunilla kovin myöhään valvota.

Ps. Somersbyn siideri on taivaallista.

22 kommenttia:

 1. mistä toi neule on?

  VastaaPoista
 2. jotenkin arvasin että puhut tosta takista! :) ite vielä muutama vuos sitten tykkäsin tosta mallista ja vieläkin omistan yhden mutta aika pilattu vaate alkaa toikin pikkuhiljaa olemaan.. :D

  VastaaPoista
 3. I love summerspy.But you can't buy it in Germany :( I love your photos.

  VastaaPoista
 4. hei oikeesti sä olet ihana!

  VastaaPoista
 5. anonyymi, alunperin Gina tricotista! mutta ostin siis kirppikseltä=)

  Anonyymi, joo siis joku tossa kuitenki viehättää:-D Vaikka musta tuntuu että näytin 15 vuotiaalta toi päällä...kaupassa kysyttiin paperit ja huolella tutki neki haha.

  Tomke!, yeah its the best cider ever! well maybe in top 5 haha. im gona spend my summer in germany and im planning to take that cider for my boyfriend, his gona love it. its a shame that u dont have it in germany! actually i havent found any cider from there

  Anonyymi, säpäs ku noin kivasti sanot:-) kiitos

  VastaaPoista
 6. mulla oli aivan sama reaktio tommoisiin baseball-takkeihin. Luultavasti koska kaikki ihkut liisat niitä nykyään pitää mutta kun malli on vaan niin kiva!

  VastaaPoista
 7. Anette, joo niimpä:D ehkä just sen takii näytin omasta mielestäni tosi nuorelta toi päällä...ysifemmat ku tuppaa tollasia takkeja usein käyttmänn:-D voi mua

  VastaaPoista
 8. toi takki on ihana mut niinku muutkin on sanonu niin itellä sama ongelma, etten vois käyttää kun -95 kulkee toi päällä. Huoh. Mökillä mulla jopa on tollanen mustavalkonen :D (miljoona vuotta vanha)

  ja somersbyn omena siideri on <3

  VastaaPoista
 9. ihan sama juttu tollasen takin kanssa! sulla näyttää tosi hyvältä!! rupesin harkitsee pitäiskö sittenki hankkia tollanen :D ja somersbyn omenasiideri NAM...

  VastaaPoista
 10. Hih jännä nähä että suomessa tykätään somersbystä joka on siis täältä tanskasta kotoisin... :) en tiedä mitä makuja sinne on ehtinyt rantautua mutta jos löytyy niin maista ehdottomasti cranberry ja blackberry makuja!

  VastaaPoista
 11. täällä myös yksi jolla on ihan samat fiilikset noista takeista!! :D

  http://sillysugarednuts.blogspot.com/

  VastaaPoista
 12. aika jännä, että puhutte siitä, että ette voi pukea takkia päälle, kun sitä pitävät -95 syntyneet. kivaa yleistämistä, kaikki ysivitosethan (tai edes _suurin osa_) onki iha lissupissispikkukakruja, siis "omg jos mul on samanlaine takki ku niil" ja kaikki niistähän toki pukeutuu samalla tavalla. kyllä.

  en yleensä kommentoi tälläsiin asioihin mutta rupes jotenki tosi paljon ärsyttää tollane, löytyy niitä semmosiaki ysivitosia jotka pukeutuu eri tavalla ku muut. ja jotenki toi tapa millä puhuttu just "ysifemmoista" nii okei okei... ihan ku ysivitoset ei sais missää nimes pukee mitää sellast päälle mitä muilta löytyy. ja jos joku tykkää jostain vaatteista ni minkäs teet jos se sattuu löytymään monelta muultaki. mut sitte leimataan heti massaks? joo.

  anteeks nyt tää avautuminen mut oli pakko sanoo jotain toho asiaan. jotenki nii alentavasti toi ykski kommentti ysifemmoista.... ei täs muuta ku tälläne -95 lukija, joka kyllä tykkää sun blogista kovasti...

  VastaaPoista
 13. Hmm...90,91,92,93,94,95... mitä hemmetin väliä jos jostain rätistä tykkää? Typerää. Komppaan edellistä kirjottajaa.

  VastaaPoista
 14. Osaatko sanoa millanen meno Valtteris on keskiviikkosin? En oo ite koskaan käyny sillon ja mietin että onks sillonkin paljon myyjiä jne.? Mihin aikaan yleensä meet sinne keskiviikkosin?

  VastaaPoista
 15. anonyymi, hah:-D ja somersby on liian hyvää<3 täällä suomessa toi takki on ehkä leimautunu pissistakiks, mutta saksassa tuskin;) eli ilosesti kirmailen toi päällä siellä haha

  anniina, joo no en mä täydellä hinnalla ikinä ostas, mutta kirppikset antaa mahollisuuden kokeilla kaikenlaista:-)

  emmerys, kiitos vinkistä:)!!ja oi tanska, tuun kyläilemään sinne joskus;)

  Jossu, hah:-D

  anonyymi, en mä pahalla:( tunnen itekki muutaman ysivitosen jenniferin kautta ja ne on ollu tosi mukavia. Ja tarkotin tolla "ysifemma"-jutulla, etten halua ite näyttää nuoremmalta mitä oon. oon 19 ja omasta mielestä näytän toi takki päällä 95 syntyneeltä. hengailen useinki paljon mua nuorempien kanssa ja joka kerta yllätyn miten kivasti jengi osaa pukeutua. Ite sen ikäsenä näytin suoraan sanottuna kauheelta. Ja siihen, että joku vaate leimataan massaks ei oikein voi mitään:/ se on vaan se fiilis mikä syntyy, kun sen kyseisen vaatteen näkee. Eli en tarkottanu tolla kommentilla mitään pahaa vaikka, totta se kuulosti vähän yleistämiseltä ja ymmärrän, että ärsytti. sori!

  anonyymi, ei sillä ookkaan! tarkotin vaan, että näytän jotenki nuoremmalta toi päälllä, koska oon tottunu että nään noita 15 vuotiailla, ei 19:-D

  VastaaPoista
 16. hei jooo aivan, saatoin itekki vähä turhan vakavasti ottaa ton ja pointtihan sulla olikin siis se että et taho näyttää ittees nuoremmalta - right :)

  VastaaPoista
 17. Munkin piti ostaa joskus tollanen takki, ensin ihastuin siihe mut sit katoin sitä vähän tarkemmin ja jätin suosiolla takas telineeseen :D Nyt oon taas ruvennu himoitseen sitä.

  VastaaPoista
 18. Just hieno takki :)

  -http://blognamedsweet.blogspot.com/

  VastaaPoista
 19. Ihana toi neule ja pidä kivaa saksanmaalla!:) PS. NIIN ON !<3

  VastaaPoista
 20. anonyymi, heh:)

  Eme, mikäs siinä=) noita näkyy kirppiksilläkin aika paljon

  Iina, :-)je

  Siiri, joo pidän hauskaa varmasti !!

  VastaaPoista
 21. love the jacket :)

  Elena from www.likeabirkin.blogspot.com

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥