sunnuntai 7. elokuuta 2011

Boy, what I would give for just one more

Joku huuteli, että valtteri on ihan tyhjä näin kesäsin. No totta se oli, mutta silti löysin kivoja juttuja:) Paljon miellyttävämpää kävellä siellä ja sovitella juttuja, kun ei oo kauhee tungos. Ekan kuvan laukku lähit 20centillä mukaan (vetskari rikki, helppo korjata), Mangon nahkalompakko 2e, Forever21:n tosi hyvin istuva hame 2e, balleriinat 2e, sukkikset 1e, sormukset yhteensä joku 2e ja kynsilakat 1,5e. Ei ollu kallis reissu. Noitten lisäks ostin liilat matalavartiset conssit 3 eurolla.
Here are the things that I bought yesterday from fleamarket. Prices were not bad at all. That bag was 20cent (zipper is broken, but its easy to fix), leather wallet (originally from Mango) 2e, skirt 2e, shoes 2e, tights 1e, rings about 2e and nailpolishes about 1,5e. Like I said, not bad at all. Ah and I also bought purple converse shoes with 3 euros! That fleamarket never betrays me, never.
6.8.11 069
7.8.10 062
6.8.11 072
7.8.10 047
lol

12 kommenttia:

 1. hurjan kiva toi ekan kuvan laukku! hyvä löytö:3

  http://like-paper-cuts.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. lovely blog !!

  http://elsewhere-alive.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Tänään olin siellä ja kaikki pöydät oli varattu :o sunnuntai selvästi parempi kirppispäivä. ostin niin paljon kivoja juttuja, ettei ne mahtunu edes kolmeen muovikassiin :D

  VastaaPoista
 4. Toi ekan kuvan laukku on tosi ihana ! :)

  -Nyy

  VastaaPoista
 5. musta tuntuu et oon jääny paljosta paitsi kun en oo koskaan ollut valtterilla... :-D

  VastaaPoista
 6. oo tykkään niin sun blogista <3

  VastaaPoista
 7. ite olin viimeviikonloppuna myymässä sunnuntaina ja oli kyllä huomattavasti vähemmän ihmisiä myymässä, kun mihin oon tottunu. Lähes koko takaosa oli tyhjillään! (eipä silti, kauppa kävi hyvin ja itekkin sain melkein kaiken myytyä ja jäin vielä voitolle 50e :))

  VastaaPoista
 8. kivoi löytöi sulla :).... oot muuten suomessa, ois kiva ihan jaaritella sun kanssa kahvin äärellä :D laita vaikka mun facebookkii viesti jos neitiä kiinostaa :)

  VastaaPoista
 9. love the mint items! ...and your bag!

  crystal

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥