maanantai 22. elokuuta 2011

Dreaming

Oon pitkään ettiny täydellisiä mustia avokkaita. Nyt löysin Spartoon sivuilta muutaman parin, jotka hipoo täydellisyyttä. En oo Guessin vaatteista tai kengistä ikinä oikeen perustanu, mutta noi korot on kyllä kauniit. Tarpeeks yksinkertaset, mutta pienen platon ja rusetti yksityiskohdan ansiosta noi ei oo yhtään tylsät. Halvempi vaihtoehto ois sitte noi Marian avokkaat. Noi on ainaki yksinkertaset ja sopii minkä vaan asun kaveriks.
Untitled-2
Marian Zaina black & Guess AFINA black
Hassua kun tajusin etten oikeestaan edes omista yhtiäkään yksinkertasia mustia avokkaita. Tai no yhet, mutta ne on liian isot ja menossa myyntiin. Huomasin myös, että omistan ainoastaan balleriinoja ja tappaja korkoja, en mitään siltä väliltä. Huono juttu sellasina päivinä ku huvittas pistää korot, mutta 15cm tuntuu liialta.
acefedaf
Clarks CONISTON WATER black & Ash JESS BIS black
Tässä vielä pari kuolauksen kohdetta. Ääk ihan täydellisiä syksykenkiä. Varsinki noi kiilakorot himottas kauheesti tilata. Voi elämän kevät(eiku siis syksy) ku on liikaa kivoja kenkiä maailmassa. Ei pitäis ikinä eksyä selailemaan nettikauppoja. Vaarallista puuhaa.

8 kommenttia:

 1. noi clarksin on ihanat, just tollasia oon metsästänyt! mut himpura, tarvis itekkin ettiä jotkut normit mustat korkkarit, ihan tulevan työnkin puolesta kuulemma. mulla on yhdet täydelliset, mutta ne on vähän isot. muuten mulla on pari, ja ne on ihan liian matalat etten osaa käyttää edes niitä enää...

  http://liisamarian.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. nuo clarksit on kyllä aivan ihanat!

  VastaaPoista
 3. noi mustat kiilakorot on ihanat:) mut näin melkein kaltaiset seppälässä neljälläkympillä : )taitaa tämä tyttö lähteä ostamaan ne!♥

  VastaaPoista
 4. noi on todella kivat noi clarksit tykkään ! (:

  VastaaPoista
 5. vau, mun mielestä noi bootsit on kylllä aikas makoisat! :)

  http://sillysugarednuts.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. nuo guessin avokkaat on täydelliset!

  http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. olen samaa mieltä teidän kanssa, noi clarksit on täydelliset! oon harkinnu niitten tilaamista:-)

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥