keskiviikko 24. elokuuta 2011

When nothing goes right, go left

Oon älyttömän väsyny ja mulla ei oo energiaa tehä mitään. Siis ei yhtään mitään. Kaikki jutut menee vaan mutkikkaammiks ja tuntuu, etten parane ikinä. Oon koko ajan vihanen ja ilkee kaikille, koska mun olo on niin huono. En vaan jaksais tällästä kun on kauhee stressi kirjotuksista ja koulusta muutenki. En tiiä mitä tekisin. Tuntuu että makaan sängyssä kaikki päivät. Hyvällä tuurillä pääsen kouluun pariks tunniks, jonka jälkeen oon niin uupunu, että nukahdan bussiin. Elämä ei oo kyllä kivaa tällä hetkellä. Mistä sitä energiaa voi repiä, kun en saa edes kahvia tai energiajuomia juoda. Ei tee mieli syödä yhtään mitään ja laihdun vaan. En mä pysty käymään koulua loppuun, jos oon näin helvetin väsyny.
dreamcatcher
Im so tired and I have no energy left. Everything is getting more and more complicaded and it feels that Im never gona be healthy again. Im rude to everyone only because I feel so bad. Its hard to smile when you feel like shit, you know. Im just laying in my bed everyday. With good luck I can go to school for couple of hours and after that im so exhausted that I fall asleep in a buss. I dont enjoy my life at all. Where can I get energy, when coffee and energydrinks are forbidden? Even eating is getting hard and im losing weight. I cant finish my school if Im so fucking tired all the time. This is bullshit.

And for people who are whining about my english, Im very sorry, but it is not my mother tongue so I will make mistakes. I could write only in finnish, but some of u asked me to write in english too so I will.

12 kommenttia:

 1. ihana toi unisieppari :) voisinkin siepata sen sulta hehe ;-)

  VastaaPoista
 2. Syksy on perseestä, vaikka tuskin sitä voi kauheesti syytellä :( Mut sillon vaan kaikki on niin syvältä!

  VastaaPoista
 3. miks kahvi ja energiajuomat on kielletty :o

  VastaaPoista
 4. onko sulla joku virus tms kun oot niin usein kipeenä :s

  mut paranemisia <3

  VastaaPoista
 5. Kokeile tätä biisiä: http://www.youtube.com/watch?v=YjaZNYSt7o0

  Ei se sitä oloa ehkä paranna, mutta pistää hymyilee ainakin 4,5 minaks. Pärjäilemisiä :)

  VastaaPoista
 6. lääkäriin! ei toi oo normaalia :(

  VastaaPoista
 7. :( I hope you be healthy soon :* greetings from Poland :*

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti paranet, kuulostaa kauhealta :(

  VastaaPoista
 9. Piristy höpönassu. :>

  Blogissani on sinulle jotain.

  VastaaPoista
 10. ihana blogi, ihania kuvia. Ja toi unisiepppari on hieno. Paranemisia ! (:

  http://mimisnotadancer.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. suosittelen, että kävisit kyl lääkärissä. koska mulla oli toi ihan sama juttu viime keväänä kun valmistuin ylioppilaaks ja teki kyl tiukkaa saada ees kaikki loput kurssit käytyä plus saada kirjotukset alta! mulle ainakin todettiin anemia syyks väsymykseen, mikä mul oli ollu aiemminki. mietin vaan, et jos sulla vois olla sama homma niin rautatabletteja vaan ostamaan! ne autto mua ainakin sit lopulta ja jaksoin hoitaa hommat! mut jaksamisia sinne :)

  VastaaPoista
 12. kiitos kivoista kommenteista murut! Sain antibiotit ja toivottavasti olo on kohta parempi:)

  viimenen anonyymi,
  Joo anemia voi olla myös, mutta helikobakteeria mulla nyt epäillään. Ja sitte voi olla, että B12 vitamiini ei imeydy ja sen puutehan aiheuttaa vaikka mitä kamalaa. Eli sain nyt häätökuurin tolle helikolle, toivottavasti olo paranee:-)

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥