keskiviikko 14. syyskuuta 2011

It's gonna feel just like those raindrops do, when they're falling down, honey, all around you

1
222
jacket:Mango socks:Lindex wallet:Moschino

Ennen kesää ostettu Mangon takki pääsi tänään päälle. Toi on aivan täydellinen syksytakki ja oon odotellua, että pääsisin käyttmään sitä. Sen alla oli mun ikuinen lemppari mekko, joka on aina yhtä ihana. Se pelastaa sillon, ku ei oo mitään päälle pantavaa. Voisin sanoa, että rakastan polvisukkia ja siks käytän niitä usein. Totuus kuitenki on, että en omista yhtiäkään ehjiä mustia 40denierin sukkahousuja. Kaikissa sateenkaaren väreissä ja ties missä kuoseissa löytyy kyllä. Ilma on tosiaan kuitenki sen verran viilee, etten viiti ihan paljain säärin ulkona kipittää.

Tilasin eilen myös jotain lohduketta Spartoosta. Saa nähä millon paketti saapuu. Sen sisällöstä sitten myöhemmin luonnollisesti.

Today I wore my favorite autum jacket. I love love love it! Under it is my all time favorite dress that is always so cute. I never get bored with it and thats very rare, cause I get bored with things very easily.

10 kommenttia:

 1. toi takki on söpö! mä tänään just mietin, että tarviin polvisukkii lisää..kaikki kadonnu johki :D ps. koska nähääään! oo terve jo <3

  VastaaPoista
 2. On kyllä tajuttoman ihana takki!

  VastaaPoista
 3. are not you cold legs? : o

  VastaaPoista
 4. Nätti takki!

  http://www.nightatvogue.com

  VastaaPoista
 5. kiva toi takki ja parhautta noi lidlin "breezerit" :D

  VastaaPoista
 6. Moikka! Ihan pakko kysyä, että kun käytät paljon polvisukkia niin miten saat ne pysymään ylhäällä? Mäkin tahtoisin pitää sellaisia, mutta kun olen kävellyt parisen metriä niin sukat ovat makkaralla jossain puolivälissä pohkeita.

  P.S. Pidän paljon blogistasi ja erityisesti tyylistäsi. :)

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥