torstai 29. syyskuuta 2011

Saatana666

Nyt suututtaa. Tilasin valkoset conssit. Kauan pohdin ottasinko valkoset, harmaat, siniset vai mitkä. Joku ehkä muistaaki. No sain idean, että tilaan ne suoraan Berliiniin, eipähän vie tilaa matkalaukusta. Tiistaina päätin sitte tilata ne ja kappas spartoo.fi ei toimitakkaan muualle kun suomeen. Ei siinä mitään, ehtiihän ne tulla just tiistaiks ja saan ne mukaan matkalle. Eipä ehdikkään. Lähen keskiviikkona aamulla kello 6 ja kengät tulee sitte samana päivänä myöhemmin. Suututtaa niin, ettei mitään rajaa. Saatana. Lähen sitte paljain jaloin sinne.
Kaikki mitä jäi. 210
Picture of me, first time in Berlin.

This day has been horrible. When I was finally going to sleep, I decided to check my email first. I ordered shoes for my Berlin trip. My flight leaves next wensday at 6am and those shoes arrive later that day. How nice. Im gona leave Helsinki barefooted. Or stay here. Im so fucking pissed. This is bullshit.

15 kommenttia:

 1. hmm... voi ei tiedän tuon ärsäämisen määrän kun pitäis tilata jotain matkaa varten ja se paketti ei ehdikkään tulla ajoissa, eikä oo mitään kivoja vaatteita matkalle:S

  VastaaPoista
 2. naaG, joo kuulostaa sinäänsä ihan naurettavalta mutta ärsyttää vaan niin suunnattomasti. Kai otan mukaan sitte rumat kuraset yhen koon liian pienet valkoset conssit. Ei oo kivaa.

  VastaaPoista
 3. no sulla on sitten kiva ylläri täällä kotona odottamassa :) tai no ei ylläri mut ihasama...... :DD

  VastaaPoista
 4. Joo, ymmärrän täysin ärsytyksesi. Just tommoset asiat kiukuttaa niin paljon, kun kyse on kuitenkin niin pienestä kuin saman päivän kellonajasta. :/ Tsemppiä kiukun selättämiseen! Osta lohdutukseksi Berliinistä jotain superkivaa. :)

  VastaaPoista
 5. no ei ehkä oo maailman hirvein asia :D eiköhän joku voi pistää ne postilla perästä sulle! no big deal

  they are just shoes ;)

  VastaaPoista
 6. mutta sullahan on vaikka kuinka monta ihanaa kenkäparia!

  VastaaPoista
 7. That picture is from Tacheles, right? I was there in May and I loved every inch of it!

  VastaaPoista
 8. Sun ois pitänyt varmaan valita sieltä maaksi Saksa niin olisit saanut ne sinne? Spartoo.fi nimenomaan on suomen sivusto.. Harmi ettei ne ehdi tulla :S

  VastaaPoista
 9. äh voi vitsit! vähä tyhmää :/ mut heei, sulla on kaappi täynnä kaikkii ihanii vaatteita ja kenkii <3

  VastaaPoista
 10. anonyymi, ups! I was so mad that I couldnt even write...:-D

  noora, niin mut mikä mä teen consseilla marraskuun lopulla:( sillon on salee jo lunta ja muuta....nooo tuleehan se kevätki sieltä:) Ja toisaalta vedin kyllä viime talvenaki 20asteen pakkasessa consseilla...

  Christina, joo mun kiukku on kyllä jo vähän laantunu:) kiitos!

  anonyymi, oot oikeessa ei ookkaan, toi tais olla viimenen pisara, päivä oli muutenki huono. Ja se postittaminen maksais varmaan enemmän ku kengät, joten ei kiitos:-D

  Saana, eikä ole! Noooo kai mä jotain keksin:)

  julia, yeah i think thats the name of the place:-) I loved it too!

  Riikka, joo varmaan ite kämmin...ku oletin että se kysyis osotetta, mutta se oliki siellä valmiina, koska oon tilannu ennennki. ja tyhmänä painoin että "jatka"....mutta jooo ens kerralla oon tarkempi!

  Iman, nii on se kurjaa, mut ehkä pääsen tän järkytyksen ja kiukun yli:D ainaki pikku hiljaa. Ja vaatteita ehkä, mutta kenkiä ei oo sellasia ku tällä hetkellä haluisin. Tuun ryöstää sun kengät senki roisto!!:-)

  VastaaPoista
 11. oiii voi pikku ressukkaa :<

  vittu miten onttoja ajatuksia voi ihmisellä olla
  ei uskoisi että olet 12-vuotiasta vanhempi

  VastaaPoista
 12. Hello Theгe. I found your blog the use of msn. Τhаt is an extremely smаrtlу writtеn artіcle.
  I'll be sure to bookmark it and come back to learn extra of your helpful info. Thank you for the post. I will definitely comeback.
  Here is my web-site : getyourguyeasy.com

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥