sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Just for now

room
converse
Perjantai yönä tulin takasin suomeen. Elinen meni oudoissa fiiliksissä ja olin aika hajalla. Lievästi sanottuna. Tahdoin vaan takasin Berliiniin, eikä oma huone tuntunu enää omalta. Onneks tää ikävä helpottaa aina muutamassa päivässä, ja jo tänään on ollu vähän parempi fiilis. Oon mutsin kanssa puhunu mun Berliiniin muuttamisesta ja sinne nyt suuntaan sitten joulun jälkeen, luutavasti tammikuussa. Ei mulla täällä suomessa oo mitään, tarkotan siis työtä tai opiskelupaikkaa, jonne haluaisin. Ja samahan se on, oonko töissä suomessa vai Saksassa. Tällä hetkellä mulla on niin hyvä olla poikaystävän kanssa, joten miksi jäisin Suomeen. Ja ainahan sitä pääsee takasin, jos tuntuu siltä. Hassua kyllä ajatella, että vielä vuos sitten en ois ikinä uskonu suunnittelevani Berliiniin muuttoa lukion jälkeen.

Nyt mulla onkin aikaa tutkia miten saan asiat järjestettyä ja mitä asioita mun pitää ottaa huomioon, ku meen töihin sitten Saksassa. Onko kukaan muu siellä ollu samassa tilanteessa? Onko jakaa neuvoja?

Niin ja ekassa kuvassa näkyy mun matkalla osettu mekko (h&m jee) ja alemmassa kuvassa ne Spartoosta saadulla lahjakortilla tilatut conssit. Harmi vaan, että noi on liian isot mulle. En huomannu, että siellä suositeltiin valitsemaan normaalia pienempi koko..voi mua hömelöä. No katotaan nyt saanko vaihdettua noi pienempään kokoon, vaikka se 30 päivää on menny jo umpeen. Jos en saa, niin myyntiin noi menee ja tilaan uudet. Haluaisin kyllä tietää miks jenkeissä Converset maksaa 20euroa ja Euroopassa n. 60e...Toisaalta oon ostanu kaikki mun conssit kirppikseltä, joten ei kauheesti mua hetkauta vaikka ne maksais 200e uutena. Mutta on se kyllä vaan väärin:-D

I came back to Finland friday night. Yesterday I was feeling very sad and depressed, my room didn't feel like mine anymore. I was missing my boyfriend and life in Berlin. Today I have been feeling little bit better and I was talking with my mom about moving to Berlin. After Christmass, hopefully in January I will see how living there feels. I can always come back if things dont work out, but at the moment I know its the place where I want to be.

Oh, and in the first picture is a dress which I bought from Berlin (h&m wuhu...) and in the second pic you can see my new shoes that I ordered with my giftcard from Spartoo.com. Sadly those are too big for me. I will try to change them for smaller size, even though 30days passed already. If I cant, I will sell them here. I would really want to know why in USA pair of Converse costs 20e and in Europe like 60e...its just wrong:-D

20 kommenttia:

  1. Siis hop hop sinne saksaan ja äkkiä! :) Miks jäädä tänne mädäntymään koska, jos siellä ei sit ookaan sun paikka, voit aina tulla takasin. Ei oo mitään menetettävää!

    cloudbusted.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. lovely dress!

    http://i-vomit-triangles.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. ihana toi mekko ja niin cosy toi sun huone:))
    ja ois kyllä tosi jännää jos muuttaisit berliiniin, itekki venailen jo et lukio loppuu ni näkee mihin elämä vie haha.. mut ois kyllä siistii asuu ulkomailla ja jos menisit töihin berliiniin viel ja sellasta ja ku sul on siel poikaystäväki!! jännäää hihi

    VastaaPoista
  4. sulle tulee varmaan ihan mahtavaa siellä berliinissä!
    ja tosi kiva toi mekko, oon itekki kattellu pari kertaa kaupassa :P

    VastaaPoista
  5. ihana mekko, ihanat valot ja ihana unisieppari :>

    VastaaPoista
  6. Ihanaa kun jollain on noin kivoja suunnitelmia! Onnea niiden toteuttamiseen :-) Saisko tosta mekosta kuvaa päällä?

    VastaaPoista
  7. Oon niin kateellinen jos pääset muuttamaan berliiniin. Asuin siellä n. 1,5 vuotta ja mun sydän on vieläkin siellä. Mulla ei oo missään muualla ollut sellasta fiilistä et hei, tää on mun mesta ja täällä on hyvä olla.

    Kuinka hyvin sä puhut saksaa ? Mulla on pari ulkomaalaista joilta duunin saaminen berliinistä onnistu aika hyvin. Saksassa kaikki on vaan niin pilkun tarkkaa ja paperisotaa. Mitä oon ymmärtänyt että jos ei oo turhan tarkka mitä haluua tehdä töikseen niin sieltä kyllä löytyy duunia ku duunia ja ulkomaalaisellekin. Turistialueella ne ainakin mielellään ottaa monikielisiä ihmisiä.

    Toistaiseksi Saksassa ei ole minimipalkkaa ollenkaan, eli palkat saattaa olla vähän kehnoja. Riippuu mitä saa. Kannattaa ehkä käydä siellä työkkärissä tai pistää poikkis kyselee etukäteen :)

    VastaaPoista
  8. Voi vitsi, vihaan tota palaamisfiilistä niin kauheasti. :( Onneksi se tosiaan aika pian hellittää kyllä vähän.

    Toi eka kuva on ihana ja toivotan sulle paljon onnea muuttojärjestelyihin! =)

    VastaaPoista
  9. niin nättejä kuvia♥

    mäki muuttaisin ulkomaille heti jos ois joku tollanen mahis, että sinne vaan! :) osaatko muuten puhua saksaa vai pärjääkö siellä pelkällä englannilla? :O

    VastaaPoista
  10. I have the same dream catcher like you <3

    VastaaPoista
  11. Moii,
    oon joskus aikasemminki kommentoinu ku oon tosiaan aika samanlaises tilantees ku sä. Asuin eka vuoden Saksas, sit suoritin lukion Suomes loppuun ja lähin Saksaan opiskelee ja nyt tosiaan asun täällä. Oon ollu 2 kesää Saksas töissä ja kevääl ois tarkotus ettii täält uudes kaupungist jotain työtä opiskelun ohelle. Jos tarviit neuvoja niin voin kyl yrittää neuvoa, kuten joku maintsikin niin Saksas on pilkuntarkka byrokratia ja välil tuntu et ei ne mua sinne oikeesti haluu :D. No mut lopulta kaikki järjesty, osittain siksi että mun työnantaja oli aivan ihana (ja lainkuuliainen). Saksas on sellasii mini-jobeiks kutsuttui töitä että saa työskennellä verottomana 400 e arvosta. Olin yhen kesän tollee ku hain samalla 11 (:D) yliopistoon nii tartto aikaa siihenki ja yhen kesän kokopäiväsenä. :) Tsemppii sulle, Saksa on oikeesti hieno maa! :)

    VastaaPoista
  12. oon niin kateellinen sulle! tottakai lähdet berliiniin!

    VastaaPoista
  13. sul on tämmöne ihanan rohkee ja naisellinen blogi, tykkään tositosipaljon (: Noi conssit on ihanat, ite haluaisin talvikengiks valkoset tollaset (::

    -www.blognamedsweet.blogspot.com

    VastaaPoista
  14. kiitos kaikille ihanista kommenteista! ootte parhaita:)
    Lovely comments, thank you guys!

    Vastaan nyt näin yhteisesti kaikkiin kysymyksiin, eli en puhu saksaa, mutta luutavasti alan sitä siellä opiskelemaan. Ajattelin ainaki aluks hommata just tollasen mini jobin, mistä anonyymi mainitsikin:-)

    VastaaPoista
  15. sulla on ihana huone. oon aina halunnu omaan huoneeseen tommoset valot... ja kaunis tuo mekko! :) tuutko kallion kirpparille ens viikonloppuna? oltais jenniferin kans menos

    VastaaPoista
  16. kaisa, joo jennifer kertokin ja voisin tulla teiän kanssa juu:-)

    VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥