tiistai 22. marraskuuta 2011

You wanna feel, how it feels?

1
Tänään lähin Jenniferin kanssa Kaivarin kanuunaan. En tykkää Berliinin kirppiksistä yhtään, joten oon innoissani kirppisten koluamisesta täällä. Tein myös muutaman tosi kivan löydön, joista oon aika innoissani. Ekana mukaan tarttu toi käärmepaita. Hyvä löytö, koska just Berliinissäkin etin kivaa käärmekuvioista mekkoa/paitaa, vaikka poikaystävä sitä kovasti vastusteli. En oo kyseisen kuosin fani, mutta tosta paidasta tykkään. Se on ihana pehmeetä ja suht paksua puuvillakangasta vaikka noissa kuvissa se näyttää joltain ihan muulta. Paidan jälkeen bongattiin kasa koruja, ja noi kiikutin kassalle. Weekdayn korpinpää kaulakoru, random sulkakoru ja Legend-doublering. Kaikki ihan mun näkösiä ja tuun varmasti käyttämään paljon. Kaikki ostokset makso yhteensä 10 euroa.

Today I met Jennifer and made some purchases. I got all the things from Kaivarin Kanuuna, one of my favourite fleamarkets here in Helsinki. The shirt is originally from H&M, ravens head necklace from Weekday, doublering from Asos (if I remember right) and feather necklace I dont know from which store. I got everything with only 10 euros! To be honest im not a big fan of snake pattern but that shirt is super soft and quite thick cotton, and somehow I just love it.

22 kommenttia:

  1. Eikä! :) Mäki löysin just viikonloppuna ton saman paidan valtterista.

    VastaaPoista
  2. eikä, ihan hullun mahtavia löytöjä!

    VastaaPoista
  3. Tosi ihania löytöjä! Etenkin toi paita on superhieno!

    millamainen

    VastaaPoista
  4. Anonyymi, aijaa hassua:D ollaan samiksia he he

    Paula, jepa:) kiitos

    Milla, mäki tykkään siitä ja se on tosi mukava päällä:>

    VastaaPoista
  5. Ihania löytöjä oot tehnyt. En normaalisti oikein innostu käärmekuosista, mutta jotenkin tuossa löydössäsi on sekä malli että kuosi paikallaan ja yllätyksekseni ihastuinkin. :)

    VastaaPoista
  6. ompas sun hiukset kasvanu.
    aijotko enää leikata niit lyhyiks?:)

    VastaaPoista
  7. pese nyt jo se lettis... oot varmaan pitänyt sen tollasena eilisestä lähtien kertaakaa avaamatta ja nukuitki tollee.....

    t.naapurin____neiti

    VastaaPoista
  8. Christina, joo en mäkään! Mutta toi on aika mukava:)

    Anonyymi, joo mun hiukset kasvaa tosi nopee ja en osaa päättää että kasvatanko vai leikkaanko lyhyemmäks. Mitäs oot mieltä?

    VastaaPoista
  9. kunka levaa sun koko blogi on?
    entäs oikea sivupalkki?:D:D

    VastaaPoista
  10. leikkaa:) ne oli ihanat, ja kylhän ne sit kasvaa:D

    VastaaPoista
  11. Oi, kivoja löytöjä. :) Ja ihana blogi!

    VastaaPoista
  12. Naapurin neiti: hahaha en pese, jos masentaa niin sillon ei huolehdita henkilökohtasesta hygieniasta!!! eiku pesin kyllä aamulla ja hiukset oli auki koko päivän, mut nyt heitin ne kiinni. Ne meni silmille ku datailen tässä selkä köyryssä:-D

    Anonyymi, 1160pix koko blogi ja 260pix sivupalkki:)

    Anonyymi, kai sitä vois vähän lyhentää oot oikeessa:) Kelasin vaan, että kun en vielä tiiä millasen kampauksen laitan ylppäreihin, nii en lyhennä ennen ku tiiän

    Hanna, kiitos paljon!

    VastaaPoista
  13. teet aina niin ihania löytöjä!

    VastaaPoista
  14. love your shirt!

    http://i-vomit-triangles.blogspot.com/

    VastaaPoista
  15. rakastuin tohon käärmepaitaan :---0<3

    VastaaPoista
  16. millasilla kirppiksille yleensä käyt? itsepalvelukirppareilla vai ihan normikirppariella? en vieläkään ymmärrä miten teet noin törkeen hyviä löytöjä! :)

    VastaaPoista
  17. hei oisko sulla aikaa ja intoa jakaa vähä vinkkejä berliinistä että mitkä ois must see, ravintoloi, shoppailupaikkoi ja baarei?:)

    VastaaPoista
  18. nea sanoi...

    millasilla kirppiksille yleensä käyt? itsepalvelukirppareilla vai ihan normikirppariella? en vieläkään ymmärrä miten teet noin törkeen hyviä löytöjä! :)

    - Käyn molemmissa, itsepalvelu ja normi. täältä löytyy postaus aiheesta:
    http://mokkeri.blogspot.com/2011/09/kirppikset.html

    LH: joo voisin kyllä jonku postauksen aiheesta väsätä! en vaan ihan tiedä miten sen tekisin..hmm pistetään harkintaan:-)

    VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥