keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Dpn

Sain hyvältä ystävältä ja sen perheeltä ylppärilahjaksi Paula Nummelan hopeisen käsikorun. Koska se oli mulle vähän liian iso, lähin vaihtamaan sitä pienempään kokoon. Stokkalla sain ihan kamalaa palvelua ja lopulta mulle kerrottiin, että mulla on jo pienin koko mikä niillä on kyseisestä rannekorusta. No suuntasin sitte Paula Nummelan liikkeesseen Ateneuminkujalle. Paula oli tosi ystävällinen ja yritti ettiä mulle pienempää kokoa. Pienin koko oli kuitenkin mulle vielä reippaasti liian iso. Tässä vaiheessa mua harmitti kovasti, koska tykkäsin kauheesti siitä rannekorusta. Paula ehdotti, että vaihtasin sen toiseen rannekoruun ja ehdotti Toggle Bar ranneketta. Hintaa tolla oli jonkun verran enemmän kun sillä edellisellä(95e), mutta kuulemma tärkeintä oli, että saan sopivan korun. Lähin hymysuin kotia kohti sopiva koru ranteessa. Tosta voin vielä poistattaa yhen lenkin, jos siltä tuntuu. Ihastelin siinä odotellessani muitakin koruja ja suosittelen ehdottomasti tuolla liikkeessä vierailemista:) Paula Nummelan koruja voi ihastella myös täällä.
Untitled-1

21.12.11 004
Design Paula Nummela Toggle Bar bracelet, H&M bra and Esprit boots(Spartoo.com)

ENGLISH
I got this amazing silver bracelet as a graduation gift from my good friend and her family. Well actually it was another one, but it was little bit too big for me so I had to change it. Even the smallest size wasnt good for me, so I had to choose another bracelet. This one cost little bit more than the other one(95e), but the designer was so sweet and gave this to me. I cant stop smiling. You can check Paula Nummelas online store here.

11 kommenttia:

 1. lueskelin sun vanhoja postauksia ja sulla on selvästi tieto miten laihtua nopesti? Haluisitko vähän valasta muo ja tehä siitä pikkuisen postauksen:)

  VastaaPoista
 2. karoliina, onon:)

  Anonyymi, hmm no en oikeen tiiä. Oon syöny viimeaikoina aika huonosti ja kaikki ruokajutut vähän ahdistaa:/ Mutta voin harkita asiaa. Paras vinkki, jonka voin antaa, on yksinkertasesti karppaus. Pienentää leivän, pastan, perunan, riisin ja muun määriä, niin sillä jo hoikistuu:) tai jättää ne jopa kokonaan pois. Ja toinen juttu jonka oon todennu hyväks, on säännöllinen syöminen ja napostelun pois jättäminen. Eli syö vaikka 3 kertaa päivässä, kokoo ne ateriat mahd. terveellisiks ja ei syö niitten välissä. Ite syön esim eka kello 14-15, toisen kerran 17-18 ja kolmannen kerran kello 10-12. Mutta sen haluun vielä sanoa, että kannattaa ottaa sellanen chilli asenne laihduttamiseen ja omiin syömisiin:) Muuten elämä alkaa helposti pyöriä ruuan ympärillä ja se ei oo kivaa.

  VastaaPoista
 3. voi toi on niitä varjopuolia kun oot niin pikkanen! :) Muistan kun en itse löytänyt ennen tarpeeks pieniä sormuksia. Mutta nyt on sormetkin vähän lihh... EIKUN siis nykyään pieniä kokoja on paremmin saatavilla! :D

  cloudbusted.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Jos asiakaspalvelu on huonoa, niin siitä jää huono mieli pitkäksi aikaa. :<

  VastaaPoista
 5. Maria, joo no mulla on tosi kapee ranne vaan ja sormet kanssa. hah no hyvä, että nykyään löytyy sopivia, se on pääasia;)

  riikka, toi on totta! mua oikeesti ärsytti sikana kun lähin stokkalta, mutta sitte sain niin hyvää palvelua tuolla toisessa liikkeessä, että unohtu ärsytys kokonaan:)

  VastaaPoista
 6. sun huonees näyttää TOSI kivalta:)
  yksi pieni pyyntö, haluisitko ottaa kuvan huoneestasi. vaikka ovelta vaan?:)

  VastaaPoista
 7. sirkku, mun huone on läävä mut voin ottaa ku varmaan aattona siivoon huoneen joulua varten:)

  VastaaPoista
 8. Sun uusinta postausta ei näy. :)

  VastaaPoista
 9. upee tukka!

  http://dreamsarerealfuckreality.blogspot.com/

  <3 sara

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥