sunnuntai 25. joulukuuta 2011

I've been such a good girl

Tänään sitte heräiltiin broidin kanssa availemaan lahjoja. Sain tosiaan sen uuden matkalaukun aikasena joululahjana, enkä olettanu saavani paljoa muuta. Sain kuitenkin vaikka mitä kivaa! Siskolta saamasta paketista paljastu 3 kauhuleffaa(Little fish, Warewolf of London ja Shallow ground) ja yks ihana kangaskassi, jonka kuvaan vielä erikseen. Isoveljeltä ja Hannalta sain Meksikolaisen ruokakirjan ja lahjakortin Monkiin. Nyt voin poikaystävälle kokata vaikka mitä herkkuja:) Porukoilta sain Ralph Laurenin tuoksun ja Lolitan. Mun edellinen Lolita on jo ihan hajalla ja kannet irti. Kiitos kiitos!

Oon muuten tässä muutaman päivän sisällä tajunnu, että Ebay on kingi. En oo ikinä ymmärtäny nettishoppailun päälle, mutta Ebay on kyllä mun juttu. Nyt ois tarkotus tilata yks mekko ja 40 paria tekoripsia, hah. Ketkä muut rakastaa Ebaytä? Saa vinkata hyviä myyjiä!
lahjat
ENGLISH
Here is some things I got for Christmas. My fav book Lolita and Ralph Laurens fragrance from my parents. The cover of my old Lolita was all broken and some pages were missing too so I got a new one, wuhu! Three horror movies from my sister: Little Fish, Warewolf of London and Shallow Ground. She also gave me this amazing fabric bag that is not in the pictures, but you guys will see it later. From my big brother and Hanna I got a mexican cookbook and a giftcard to Monki. Thank you!

I have never been a big fan of online shopping, but oh my lord I love Ebay. Im hooked already. Now Im gona order a dress and 40 pairs of false eyelashes, hah.

12 kommenttia:

 1. Siis mikä toi lolita on :D?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, Nabokovin kirja:) Keski-ikänen mies rakastuu 12-vuotiaaseen tyttöön. Kannattaa lukea!

  VastaaPoista
 3. Siis mä en taas oo ikinä ymmärtänyt E-Baytä (ok oon käynnyt siellä ehkä 2 kertaa). Kovasti houkuttaisi joskus tutustua siihen kunnolla ja ehkä sitten jopa tilata jotain. Niin paljon oon kuullut siitä positiivista. Ja mitä blogeista oon lueskellut ja nähnyt kuvia, niin aika älyttömän siistejä juttuja sieltä löytää ja vielä halvalla. Mut jotenkin näin muutaman kerran siellä käynneenä, sivusto vaikuttaa sekavalta? Tai sit mä oon vaan sekava. :-D
  Ja hei, hyvä tietää tosta kirjasta. Pitää varmaan joskus lukea. Luen aivan liian vähän kirjoja ja yritän parhaillani ryhdistäytyä asian suhteen!

  VastaaPoista
 4. Kivoja lahjoja!

  eBay on ihan parhautta! Joskus vuosi sitten halusin Dr. Martens maiharit punaisina, mutta Suomessa ne mielestäni maksoivat ihan liikaa. Sillon päätin tutustua eBayhyn (brittiversio), ja ei kyllä oo paluuta entiseen.. :D Valehtelematta kuukausittain, välillä jopa viikottain, tulee jotain ostettua. Vaatteita, kenkiä, koruja, leffoja, kirjoja, ihan kaikkea.. jenkki-eBaysta oon tehnyt erityisesti halpoja kynsilakkalöytöjä; OPI -lakat irtoaa helposti postikuluineenkin reilusti alle puoleen hintaan Suomen hintoihin verrattuna (esim. justpolish ja s_d_miro on hyviä myyjiä). Suosittelen! :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihania lahjoja! :) Ja aivan sikaihana kampaus sulla tossa alemmassa postauksessa :)

  VastaaPoista
 6. Mäkään en oo koskaan oikeen innostunut tosta e-baystä, mutta en ees halua koukuttaa itseäni siihen :D Menis viimeisetkin rahat..

  VastaaPoista
 7. Feliz Navidad! now you can practice cooking Mexican food and when you come you can ask for your favorites!
  have a great day!

  VastaaPoista
 8. Lolitaaa! I want to read that book so badly, you are so lucky!!

  Merry Christmas to you!

  VastaaPoista
 9. Iina-Maria, joo ebay saattaa aluks vaikuttaa sekavalta, mutta sitä se ei todellakaan oo! Ja sieltä voi tosiaan tehä vaikka miten ihania löytöjä:) Eli kandee tutustua. Ja Lolita on ihana kirja, kannattaa lukea ehdottomasti

  Anne-Meri, tota just tarkotan. Sieltä löytyy ihan kaikkea mahdollista ja halvalla! Esim koruja löytyy tosi hyvään hintaan, esim euron kpl. Ostin kaks tuplasormusta ja hintaa oli 0,89e, ei paha:D

  Anna, voi kiitos:)

  Annika, todellaki!

  Riikka, joo no mä oon jo koukussa kirppari shoppailuun (kukaan ei oo varmaan huomannu..) mutta Berliinissä ei oo hyviä kirppiksiä, niin siirryn Ebayhin:D haha

  Soraya, yeah thats right:) and Alex can try my cookings and say if they taste right hah. and thank you, hope u have a nice day too

  Paula, Lolita is super good! You really should read it:) and Merry Christmas to you too

  VastaaPoista
 10. sain ton saman kirjan lahjaks! :D

  VastaaPoista
 11. Haluisitko laittaa jossain vaiheessa postausta jossa ois jotain sun lempi e-bay myyjiä? Ite käyn pääosin jotain levyjä ja keikkalippuja ostelemassa kun mun mielestä on jotenkin hirveen vaikee löytää hyviä myyjiä jos ei eti jotain tiettyä tuotetta :D Kiitoksia etukäteen jos sellasen jaksat vääntää ja hyvät uudetvuodet! :)

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥