keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Out of my mind. Back in five minutes.

Today I went shopping with my sister. I got those golden cross earrings from Gina Tricot, simple and cool. I was also gonna buy a top from Weekday, but there was a huge line so we decided to come back later. Of course I forgot the top..well maybe I will go and get it tomorrow. I was wearing one of my fav scarfs, that pink cutie from Monki.

Ah and I also bleached my hair this morning. Im gonna dye more highlights next week so it will look even blonder. I decided to do this bleaching in two parts and let my hair rest between them. Im very happy with the result and I think it looks quite good already.
Pink
Tänään käväsin shoppailemsaa siskon kanssa ja ostin kultaset ristikorvikset Ginasta. Kaulassa oli yks lemppari huiveista, Monkin pinkki söpöläinen. Olin ostamassa Weekdaysta myös yhtä toppia, mutta jonot oli niin pitkät, että päätettiin tulla hakemaan se myöhemmin. Tietysti unohdin koko topin...no ei se mitään, saatan hakea sen huomenna.

Niin ja vaalensin aamulla myös hiuksia! Ensviikolla värjäilen vielä vähän lisää raitoja, että lopputulos olis vielä blondimpi. Päätin tehä tän vaalennuksen kahessa osassa ja antaa hiusten levätä siinä välissä. Oon kyllä tosi tyytyväinen mun hiuksiin jo nyt.

22 kommenttia:

 1. Ihastuin tohon kaulahuiviin ♥

  VastaaPoista
 2. hei sori mun on pakko kysyä, kun sun jokaikisessä postauksessa on aina toi I'm gonna muodossa Im gona, nii voiko sen muka kirjottaa kans noin jonkun slangin mukaan eli oonko vaan tyhmä ku epäilen tätä? :D

  VastaaPoista
 3. anonyymi, heh eiku kirjotan vaan aina väärin:D mutku se lausutaan gona....

  VastaaPoista
 4. pakko kysyä, onko sulla botoxia huulissa vai onko ne luonnostaan noin täydelliset ?

  VastaaPoista
 5. oooi ihan sikasöpösyötävä huivi oioi

  VastaaPoista
 6. kiitos kommenteista!

  Anonyymi, heh en oo ottanu botoxia, eli kiitos vaan:) hassua kun sanot noin (jos siis ei ollu sarkasmia), koska en oo ikinä tykänny mun huulista

  VastaaPoista
 7. you look super pretty babe , soon soon

  VastaaPoista
 8. Julia, thank you:>

  anonyymi, thank you honey<3 and yes only like 15 days and I will be in Berlin

  VastaaPoista
 9. iiii oot niin kaunis!:DD ja ihana huivi

  VastaaPoista
 10. Haluisin kans itelleni vaaleet hiukset, mutta ei ne kyllä sopis ikinä mulle :D Oon aina ollut tummahiuksinen ja mulla on ruskeet silmätkin ja jotkut on sanonu et näytän joltain italialaiselta :p mut saan sentään ihailla sun ihania hiuksias :)

  VastaaPoista
 11. Voisitko tehdä joskus jonkun opastuspostauksen Ebayn sivuilta tilaamiseen tai jonkun oman kokemuksen ym. Olen vähän tietämätön kyseisestä sivusta, mutta useiamat bloggaajat ovat sitä kehuneet ja tilanneet sieltä miljoonia kertoja :o

  VastaaPoista
 12. kivat korvikset! aleista kyl löytyy ain ihanii koruja >: ) tai..ainaki..usein hehe

  VastaaPoista
 13. noora, kiitos!!

  anonyymi, heh mä taas oon aina haaveillu ruskeista silmistä:D ne ois ihan unelmat! ja paksut ruskeet hiukset...oh.

  anonyymi, voisinhan mä:)joo tosi moni on sanonu, ettei oo uskaltanu tilaa ebaysta mitään vaikka kiinnoistais kyllä.

  IMAN, jep löytyy kyllä:-) vaikka noi korvikset ei ollu ees alessa...heh

  VastaaPoista
 14. Kuka laittaa alusvaatteistaan kuvia blogiin. Outooo????!!!

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥