lauantai 17. joulukuuta 2011

Then there was rain

Untitled-2
Tässä nyt sitte asua pitkästä aikaa. Vetäsin tänään aamulla ostetut bootsit jalkaan ja Jenniferiltä saadun maiharin niskaan. Takin alla on iso harmaa villapaita, joka on mun uus lemppari rentoilu vaate. Loput tän päivän ostokset löytyy edellisestä postauksesta.

Niin ja tältä siis näyttää joulukuinen Helsinki. Oon oikeen tyytyväinen lumettomuuteen. Tammikuussa viimeistään sitte joutuu kuitenkin rämpimään kinoksissa. Berliinissä on muuten huhujen mukaan jo lunta! Hähää onneks en oo siellä>:)

Joku tosiaan huuteli asukuvien perään, mutta tähän vuoden aikaan on vaikeeta saada hyviä kuvia, kun valoa on niin vähän. Pitäskö mun silti kuvailla asuja useemmin vaikka kuvat ei oliskaan kovin skarppeja?

ENGLISH
Heres my rainyday outfit. Those boots I bought today and the jacket I got from a friend. Im in love with the boots! They are perfect. You can see my other purchases that I made today under this post.

So this is how Helsinki looks like in December. Im very happy that there is no snow! Last year in december it looked like this. Snow is pretty but Im glad I can wear heels or any kind of shoes I want.

17 kommenttia:

 1. Kivat noi uudet bootsit! Mulle kelpais samantyyliset! :)

  VastaaPoista
 2. joo lisää asuja vaan vaikka ei ihan parasta laatua olisikaan! paljon sä maksoit noista bootseista, tosi kivat! :)

  VastaaPoista
 3. Milla, jep noi on tosi hyvät ja käy säällä ku säällä vaikka nahkaa onki. Lankkasin ne huolella:)

  Giulia, you are welcome honey

  cace, selvä pyy:-) maksoin noista femman

  VastaaPoista
 4. asukuvat on kivoja vaikka laatu nyt ei sitä parasta oliskaa:)

  VastaaPoista
 5. Cool outfit! I like your style!
  Hey, my real name is Irina too :)
  Thank you so much for visiting me and your nice comment!

  Kisses

  VastaaPoista
 6. I really like your outfits! Cant get enought of weekday as well :) x

  VastaaPoista
 7. Lopeta bloggaaminen tai opettele kirjottamaan!! Järkyttävää, et 19-vuotias ei osaa edes yhdyssanoja oikein kirjottaa?? Muutenki, sun kieli on ihan kamalaa ja huomaa, että et kummemmin mitenkään mieti mitä kirjotat ja miten.... Noloa..

  VastaaPoista
 8. The boots are amazing! And it's been raining a lot here too, not so much fun in the cold...
  http://itscohen.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. pyh älä anoista välitä, kunhan läyhäävät.

  Äeh ite kävin kans valtteris ( ja jäähallilla) kiertämässä, mut sä olit sit ilmeisesti kerenny kaiken kivan viemään :D Yhet ihanat tennarit löysin, mutta joku oli niistä pölliny toisen kengän eli sinne sitten jäi se toinenkin (mitä sitä yhellä kengällä tekee..)

  VastaaPoista
 10. kiitos kommenteista!

  anonyymi, joo tiedän kyllä, että en kirjota kovin hyvin. Oon siitä pahoillani, mutta en kyllä sen takia lopeta bloggalua:) Voin kyllä jättää kirjottamisen muutamaan lauseeseen tai postailla vaan kuvia.

  VastaaPoista
 11. viimeinen anonyymi, niin no on se kyllä harmi kun en osaa kirjottaa ja en huomaa virheitä, vaikka luen tekstin läpi. Mutta siis en kyllä sen takia bloggailua lopeta:D Aijaa menit jäähalliinki, oliko paljon myyjiä? Ja ihan ihme porukkaa jos pöllii toisen kengän haha

  VastaaPoista
 12. oli siel aikapaljon myyjiä mut suht hiljastal, oli kuulemma paljon hiljasempaa kun yleensä. No niimpä! Luulis, että ois sit molemmat nyysiny.

  VastaaPoista
 13. Ei sillä kuvien laadulla ole niin väliä, eli laita vaan lisää asuja :)

  VastaaPoista
 14. anonyymi, okei:) ja ehkä sillä tyypillä oli itellään jo samanlaiset kegät ja vaan toinen kenkä hajonnu;) nii nappas vaan yhen mukaan hah

  anonyymi, selvä pyy!

  VastaaPoista
 15. kiva blogi :)

  http://diamondsandlollipops.blogspot.com/

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥