keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Challenge

"Tell five things you would buy if you had all the money in the world. Then chalenge 5 other bloggers."

I got this challenge from Aino and I decided to do it for fun.

"Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."

Aino heitti mulle tälläsen haasteen ja päätin väsätä sen nyt aikani kuluks.


Iwant
1. The first thing that came in to my mind was Marc Jacobs watch. Im always dripping saliva when im looking at it. It looks good in silver, gold and in black as well.
2. New badass camera would be awesome! I have a super shitty camera and even more shitty lense, so this would be nice.
3. New glassies that I could wear also in public places. Most of you probably didnt know that Im blind as a bat. Ray Bans would be cool.
4. I was about to order leopard wedges from Ebay, but then I didnt. Yes they are damn ugly but somehow also cute.
5. Last but definetely not least a new big closet.

1. Ekana tuli mieleen Marc Jacobsin rannekello. Tää on niitä harvoja juttuja, joita jaksan kuolata. On se vaan niin ihana niin hopeisena, kultasena kuin mustanikin.
2. Uus badass kamera. Tätä nyt ei tarvi varmaan kovasti perustella. Mulla on ihan surkee kamera ja vielä surkeempi kittiobjektiivi, jota vihaan yli kaiken. Vaikka en ookkaan mikään välineurheilija, uus kamera (tai edes objektiivi) ois kiva.
3. Uudet rillit, joita kehtaisin käyttää julkisillakin paikoilla. Moni ei varmaan tienny, että oon ihan sokee. Mulla on noin -2,8 ja kuljen ilman laseja tai piilareita...Ray banit oit mahtavat.
4. Leopardi wedget meinasinki jo tilata Ebaysta, mutta sitten se jotenki jäi. Onhan noi ihan tajuttoman rumat, mutta silti jotenki siistit.
5. Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä iso vaatekaappi. Meillä on kyllä kaks isoa vaatekaappia, mutta haluttais uus hieno, johon mahtuis molempien vaatteet siististi. Näiden hinta vaan tuppaa olemaan aika korkee, vaikka jostain ikeasta ostaiski.


I challenge all of you!!!

12 kommenttia:

 1. Great challenge! I'll definitely give this a go later :)

  www.fashionyourseatbelts.net

  VastaaPoista
 2. Herranjestas mite voit kulkee ilman piilareita tai silmälaseja! :D itellä -3... ja aivan sokee olo ilman piilareita!

  VastaaPoista
 3. Näätkö muka oikeesti ilman niitä laseja tai piilareita! 8DD hullua.

  VastaaPoista
 4. ihania juttuja, toi vaatekaappi olisi niiin tarpeellinen täälläkin.

  VastaaPoista
 5. Hei. Opiskelen viimeistä vuotta Rauman kauppiksessa ja aikomus olisi tehdä opinnäytetyötä bloggauksesta. Olisko sulla aikaa osallistua kyselyyn minkä lähetän sähköpostitse? Kysely olisi yksi opinnäytteen lähde. Jos kuulosti mielenkiintoiseltä. Ota yhteyttä muhun sähköpostilla.
  iidakiiskinen@yahoo.com

  VastaaPoista
 6. miks ihmeessä et käytä laseja? miten voit nähä mitään? :D elämä on näkemisen arvonen hei!

  VastaaPoista
 7. yhdyn muutamaan edelliseen, hanki nyt äkkiä lasit! :D

  VastaaPoista
 8. en tiiä miten paha toi -2.8 on kun ei oo kokemusta :D, mutta kun mä yhtä kaverianikin jouduin passittaan varmaan 2-3 vuotta että se menis edes optikolle tarkistamaan näkönsä, joten sopii varmaan kuvaan että haluisin nyt passittaa sut ostamaan lasit myös!

  VastaaPoista
 9. Hahaa mä tilasin vasta vähän aikaa sitten Nellyltä leo wedget. Olin katellut niitä muutaman kerran, mutta ne näyttivät niin mauttomilta. Sitten yhellä kanssa bloggaajalla oli ne samaiset kengät ja näyttivät ihan helkkarin hyviltä sen kuvissa, joten päätin sitten tilata ne alesta. JA OVAT MUUTEN TÖRKEEN HIENOT :-D (vaikkakin vähän isot, mutta kun niitä ei ole enää, en voi vaihtaa pienempiin..)
  Joten kannatan tilaamista!

  VastaaPoista
 10. heippa :-) aattelin vaan tulla ilmottelemaan, että mun blogissa on meneillään nelly.comin lahjakortin arvonta, joten kannattaa tulla osallistumaan !

  http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. really great suggestions, i would buy most of them too :P

  greetings from hamburg
  <3

  http://oddsandendsofme.blogspot.com/

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥