torstai 12. tammikuuta 2012

Couleur Pourpre

These cuties arrived today. I ordered them from Spartoo. I have some ballerinas with leopard pattern, but they are all bad guality. These are leather inside and outside.

I was worried that the size 38 is gonna be too big cause my size is actually more like 37,5. Its super annoying when your feet is between two sizes. For example my heels are usually 37 or even 36 and boots 38...Thats why I havent bought that many shoes online. But anyway thise fit me quite well and at least with a thin insole they are perfect.

Yeah and they were on sale 48 euros.
12.1.12 003
12.1.12 031
FINNISH
Tälläset söpöliinit saapu tänään. Tilasin ne Spartoosta saamallani lahjakortilla. Mulla on ennestään parit leopardi printillä varustetut balleriinat, mutta ne on aika huonolaatusia. Nää on nahkaa ulkoa ja sisältä.

Pelkäsin, että 38 on mulle liian iso, koska mun jalka on oikeestaan 37,5. No onneks noi on suht sopivat ja ainakin ohuen pohjallisen kanssa ihan täydelliset. On muuten ärsyttävää kun jalankoko on kahen koon välistä. Mulla riippuu ihan kengistä mikä koko on millonki sopiva. Koroissa ja balleriinoissa yleensä 37 tai jopa 36 ja bootseissa sitte yleensä 38. Tän takia en oo kauheesti netistä kenkiä tilannu.

Niin ja nää makso 48e alessa.

11 kommenttia:

 1. Love the print! They're so elegant!

  littleivory.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. ihanat! mullaki on aina ongelmia kenkien kokojen kans, tennarit sais olla 36, nilkkurit 37,5 ja korkkarit 37,5-38 .. todella ärsyttävää :-D

  VastaaPoista
 3. jos saan kysyä miks sä kirjotat ensin englanniksi, inhan hassulta tuntuu ku laitoi tohon finnsih sanan miksi?!

  VastaaPoista
 4. Musta on kivaa, ku kirjotat englanniksi. Voin siinä samalla sitte treenailla omaa kielitaitoani. :D Sulla on muuten ihan huippu blogi ja ootko ajatellu meneväs jossain vaihees kirpparille, myymää sun vaatteita? Sulla on nimittäin ihania asuja ja haaveilen täällä niistä aina salaa.

  VastaaPoista
 5. mun mielestä on just hyvä, että kirjotat suomeks ja enkuks. nopee yks juttu: these e:llä ja quality q:lla. on jo parissa postauksessa tullu vastaan ja ajattelin ettei sua ehkä ärsytä jos vähän korjaa. :)
  niin ja arvaa vaan, munki kengänkoko on 37.5. mulla on vielä tällanen ankkajalka et monet kengät on liian pitkiä jos on lestin kohtaa tarpeeks leveet, blaa. consseista onneks 37 (uk 4.5) istuu täydellisesti, siks käytänki niitä niin usein.

  VastaaPoista
 6. AAAWS ihanat, voisin heti vaikka itsellekkin tilata :o!

  VastaaPoista
 7. Ivory, yeah I like it too:)

  Maria, jep:D noo kirppiksillä on hyvä, kun on vaan yks koko ja se joko sopii tai ei;) ei mee kauaa ku päättää, että ostaako vai ei

  Reetta, koska mielelläni kirjottaisin nykyään pelkästään enkuks, että kaikki lukijat ymmärtäis ja sitten kirjotan aina kun jaksan suomeks ja musta toi "finnish" vaan selkeyttää jotenki:) ei sen kummempaa syytä

  Anonyymi, kiva kuulla, että edes jotain se ei ärsytä:) Mun mielestä kirjotan vielä niin yksinkertasta enkkua, että on ihme jos joku ei muka ymmärrä. Eri asia ois jos kikkailisin kauheesti. Ja joo mulla on varmaan jätesäkillinen tavaraa jotka on menossa myyntiin, eli haluisin kyllä kävästä esim Valtterissa. Ehkä keväällä kun tuun taas Suomeen niin käväsen myymässä:) Kiitos kehuista!

  Anonyymi, jep teen noi samat virheet aina:-D ne on vaan jotenki pinttyny mun päähän...nykyään yritän kyllä tarkkailla tota "thise" virhettä, mutta ei kaikkea aina voi huomata. Ja ei ärsytä tietenkään, varsinki jos virheistä kertoo asiallisesti, eikä vittuilevaan sävyyn;) Mulla taas päinvastanen ongelma, eli mun jalka on kauheen kapee ja monet kengät (esim balleriinat) on usein liian leveitä. Se ketuttaa usein suuresti:> Mullaki consseista 37 on täydellisen kokonen!

  VastaaPoista
 8. Kira, noi oli kyllä hyvä ostos ja uskon, että kesällä varsinki käytän noita liikaakin:D jo h&m halpis leopardiballeriinat ollu niin kovassa käytössä

  VastaaPoista
 9. aika söppänät!
  kiva blogi sulla hei! :) xx

  VastaaPoista
 10. mulla on ihan sama onkelma! jalka on 37,5, jalkaterät on leveet ja kaikenlisäksi molemmat jalat hieman eripariset. Semivaikeeta löytää sopivia kenkiä :D

  VastaaPoista
 11. Mulla on kans sama ongelma kenkien kaa, tosin koossa 38-39. Ärsyttävää!

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥