torstai 5. tammikuuta 2012

Man has his will, but woman has her way

kollaasi
1.Random photo of my face.
2.Top that I bought today. I think it will look cute with black skinny jeans. I never wear jeans, but now im gonna try
3. Pink skirt from Monki. It was on sale and cost only 6 euros. I love pink at the moment.
4. Here is Petja, the prettiest cat on earth. He is a real model.
5. I got whitening strips and a toothpaste from www.isosmile.com. I cant wait to get a white smile! Im gonna make a post about these later.
6. Black heels that I bought yesterday. I was looking for heels like this from Ebay and now I got them from fleamarket with only 2 euros!

ps. Yesterdays post is back now.

23 kommenttia:

 1. 4. His = He's

  oikeesti sun blogi on rakkautta<3 ja sit kans mietin et mitkä kaikki aineet kirjotit yo-kirjotuksissa? :-)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, kiitos kun korjasit! kaveri oli kylässä ja juttelin sen kanssa samalla ku kirjotin tota nii ei ihme, että tollanen tyhmä virhe:D Ja kiitos, kiva jos tykkäät:) Kirjotin äikän, enkun, ruotsin ja terveystiedon ja kaikista M tuli

  VastaaPoista
 3. tuo his on kyllä ihan oikein :DDDD

  VastaaPoista
 4. anonyymi, eiku piti olla "he is" eikä his:-)

  VastaaPoista
 5. niin siis mun tekstissä ei otsikossa

  VastaaPoista
 6. ONKO NOITA MONKIN HAMEITA VIELÄÄÄÄ kummassakaan monkissa!!!!!

  VastaaPoista
 7. Pinkki kuuluu sähkön sinisen kanssa myös mun lemppareihini! So love the skirt! ;D

  VastaaPoista
 8. kerro heti ääää pakko käydä metsästämässä:D

  VastaaPoista
 9. kaisa, hmmmm oli niitä foorumissa vielä, mutta en muista mitä kokoo:D saattaa olla isoja. Toi mun oli xs, eikä siltikään kovin tiukka

  Minna, sähkönsininen on kans namnam<3

  VastaaPoista
 10. pakko nyt kyllä kommentoida, että his ei ole sama asia kuin he's! he's = he is, he has
  kyllä, olen pilkunviilaaja:)

  VastaaPoista
 11. iida, niin siis ei kukaan oo väittänytkään, että se ois sama asia:> oon ihan pihalla nyt. Mulla luki siis tuolla aluks, että "his a real model" vaikka piti lukea "he is a real model"

  VastaaPoista
 12. oot kyllä yks mun lempparibloggareista ja niitä ei oo kovin montaa mut jotenki sun blogia jaksaa aina lukea ja se saa hyvälle mielelle! ois kiva nähä kaikki sun napakorut ku ite oon tilaamas uusia nii jos sulta sais jotain ideoita et millasia:)

  toivon sulle kaikkea hyvää, oot oikeesti ihana! :-)

  VastaaPoista
 13. anonyymi, kiitos ihanasta kommentista!
  ja itseasiassa otin just napakorun pois pari päivää sitten ja tänään pistin takasin haha. Mäki tarvisin jonku kivan uuden korun, mutta en vaan oo jaksanu ostaa:> ja voinhan mä ehkä pari kuvaa tänne laittaa mun kivoimmista koruista, vaikka ei mulla kauheen montaa kivaa ookkaan.

  Kaikkea hyvää sullekkin:)

  VastaaPoista
 14. siis millä vitulla sulla on noin laihat jalat?? mitä sä oikeen syöt suunnilleen päivässä? aaahhh haluun olla noin laiha

  VastaaPoista
 15. heei, olit eilen monkissa :) olin myös.

  VastaaPoista
 16. anonyymi, no mun jaloissa ei oo yhtään lihasta, että ei oo kovin kiva:D laihalta näyttää, mutta pelkää luuta ja läskiä. Mun pitäs alkaa liikkumaan enemmän, nii sais niitä lihaksiakin. Tällä hetkellä pysyn laihana rehellisesti vaan olemalla syömättä, eli ei kauheesti tuu syötyä. Mulle on helppoa olla syömättä, mutta liikunta vaatii enemmän tahdonvoimaa. Ihailen ihmisiä, jotka pysyy timminä liikkumalla!

  Eve, aijaa! en nähny sua siel:-(

  VastaaPoista
 17. hei ite ostin kans jenkeistä noita Crestin hampaidenvalkasuliuskoja, ja ainaki ite oon tykänny tosi paljon :) noita ei tarvi käyttää todellakaan usein (oon käyttäny tyyliin yhen kahessa kuukaudessa), eli noi on hirveen tehokkaita! varmasti toi hammastahna vielä ylläpitää tuloksia, mutta toki kaikki tulokset on varmaan yksilöllisiä kuitenkin :) mutta suosittelen kyllä! ja ihania juttuja oot taas löytänyt kaunokainen :-)!

  VastaaPoista
 18. Sanni, siis yhen paketin kahessa kuukaudessa? tossa luki, että pitäs kestää jonku vuoden toi vaikutus:) vielä kahen käyttökerran jälkeen ei näy mitään eroa, mutta kuulemma kolmantena päivänä pitäs voida jo huomata ero! Ja mäki oon kuullu, että noi toimii tosi hyvin. Vaikee vaan olla juomatta kahvia, kun en meinaa muistaa etten kandeis juoda.

  VastaaPoista
 19. Oh yummy mikä hame! Onkohan Monkissa vielä kokoja jäljellä.. Ostan tuon vaikka L-koossa ja kavennan sitten vyltäröä :-D

  VastaaPoista
 20. hups, kirjottelimpas epäselvästi! mutta mun piti sanoa, että käytin yhen liuskan kahessa kuukaudessa :D eli tositosi harvoin! jenkeissä tein noin viikon kuurin ja sen jälkeen oon käyttänyt noita tosi harvoin ja silti vaikutus on pysynyt yllättävän hyvin :)!

  VastaaPoista
 21. Lovely photos.I bleached my hair a couple of years back and I so regretted it. I had no choice but to get a big cut. Hair was way too damaged. I like your hair. You look nice but with a bleach your hair becomes very vulnerable.
  http://www.fashionmechic.com/

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥