keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Irina suosittelee

♥Hampaiden valkaisu
Sain Isosmilelta pari kuukautta sitten hampaidenvalkaisupaketin (linkki kyseiseen tuotteeseen) testiin. Olin kuullu pelkastään hyvää tosta tuotteesta ja olin innokas kokeilemaan. Mulla oli 10 päivän kuuri ja joka päivä laitoin valkasuliuskat yla- sekä alahampaisiin. Jo neljantenä päivänä huomasin selvän eron ja vikana päivänä en voinu uskoa silmiäni, mun hampaat oli kauniin valkoset. Suosittelen tota tuotetta lämpimästi!

♥Ihon hoito
En käytä mitään "oikeita" ihonhoito tuotteita tällä hetkellä. Pesen kasvot aamuin illoin oliiviöljyllä. Heti kun lopetin kaikkien tuotteiden käyttämisen ja siirryin oliiviöljyyn, mun iho parani. Kumma kyllä, se ei tee ihosta rasvasta, niinkun ehkä vois luulla. Mulla ainoo ongelma ihon kanssa on lieva kuivuus. Kuorin kasvot noin 2 kertaa viikossa sekottamalla öljyyn sokeria tai kahvinpuruja. En mee myoskään ikinä meikit naamassa nukkumaan, en vaikka tulisin aamu kuudelta kotiin baarista. Mulla on ollu ihon kanssa teininä kauheesti ongelmia, joten oon hirmu onnellinen, etta mun iho on nyt hyvä.
IMG_0047
♥Meikki
Meikkaan melkeen joka päivä, paitsi sillon kun en lähe minnekkaan. Tykkään meikkaamisesta ja uusien juttujen kokeilemisesta kauheesti. Ainakin kerran viikossa kokeilen uutta meikkiä youtubesta loytyvien tutoriaalien avulla. Tärkeimmat tuotteet mitkä mulla on tällä hetkellä kaytossä on ohut nestemäinen meikkivoide (Lumene Natural code) ja nestemäinen eyeliner. Inhoon pakkeloidun näkostä ihoa ja laitan nykyään meikkivoidetta mielummin liian vähän kun liikaa. Eyelinerilla oon opetellu tekemaan eri tyylisiä rajauksia, tässä kiva video rajausten tekemisestä.

♥Vesi
Juon tosi paljon vettä. Mulla ei jostain syystä oo jano melkeen koskaan, joten joudun tarkkailemaan, että tulee juotua päivän mittaan tarpeeksi. Täälla Berliinissä en juo hanavettä koska se maistuu ihan kamalalle. En tiiä onko vika meiän talon putkissa vai missä. Ostan siis pullovettä, minka raahaaminen kotiin on aikamoinen tyo. Viimeks ostin jonkun 4-5 litran jättipullon mineraalivettä ja tais maksaa 1,50e. Onneks ei oo kallista.
IMG_9845
♥Vitamiinit
Uskon vitamiinien voimaan. Varsinkin suomessa kun auringonvaloa ei oo tarpeeks kun parina kuukautena on tärkeetä syodä D-vitamiinia. Syon myos ainakin C ja B:tä. Huomaan heti eron, kun vitamiinit on loppunu enkä oo viikkon niita syony, väsyttää kamalasti. Mun iho on myos parantunu kun aloin syomään vitamiineja (+sinkkiä ja omega3) säännollisesti.

♥Piikkimatto
Paras keksinto ikinä! Makaan piikkimatolla kun päätä tai selkää särkee, en saa unta tai jos haluun vaan rentoutua. Rentouttaa niin hyvin, että melkeen aina nukahdan. Harmi vaan, että mun rakas piikkimatto on suomessa tällä hetkellä...
IMG_0239
Sorry guys, only in finnish this time.

38 kommenttia:

  1. huikeen kaunis mekko!!!

    mistä se on ostettu? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai toi vihree? se on American Apparellista ihan vahan aikaa sitten ostettu:) mun synttareille oikeestaan

      Poista
  2. sulla on kyllä älyttömän hyvä peppu!

    VastaaPoista
  3. kiitti vinkeist, vois kokeilla tota oliiviöljyy :--D

    VastaaPoista
  4. pretty pretty pretty ♥

    http://i-vomit-triangles.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Vika ei oo teidän putkissa, oon samaa mieltä vedestä. Ihan järkyttävää !
    Ihonhoitoon sellasia, että öljyn sijasta kokeile myös hunajaa. Oon pari kertaa kokeillu ja oon tykännyt.
    Oot taas todella kauniina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, koska kaikki kaverit aina pilkkaa mua kun ostan pullovetta, kuulemma hanavedessa ei oo mitaan vikaa:D ollaan kai vaan totuttu suomen semi hyvaan veteen. Ja joo oon kokeillu myos hunajaa, unohdin sen tohon laittaa!

      Poista
  6. Mitä toi oliiviöljy sitten tekee iholle? :o Mulla on myös aika kuiva iho enkä hoida sitä mitenkään erikoisesti. Vähän rasvailen joka aamu. Jos erehdyn käyttämään muutaman kerran vaikka kasvovettä, niin iho reagoi siihen heti. Mutta jotenkin olisi kiva hoitaa kasvojen ihoa, että pysyisi hyvässä kunnossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No puhdistaa esim meikin tosi hyvin:)ja iho tuntuu ihanan pehmeelta! hunajaa kannattaa myos kokeilla. Sita voi sekottaa esim ton oljyn joukkoon tai pelkastaan sokerin kanssa se on loistava kuorinta

      Poista
  7. Sä oot iha älyttömän kaunis! :D

    VastaaPoista
  8. lähteeks silmämeikitki hyvin oliiviöljyllä? ja siis ihan vaa normia oliiviöljyä hierot naamaan ja huuhtelet?:D täytyy kokeilla!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo lahtee tosi hyvin! Jep eli ota jonkun vajaan ruokalusikan oljya tai oljya+sokeria/hunajaa+sokeria(jos haluut kuoria kasvot) ja sitte vaan hierot sen naamaan. Jos esim silmameikin haluu pois niin silmiin vaan hieroo oljya ja sitte esim paperilla tai pyyhkeella pyyhkii pois:>

      Poista
  9. thank god for google translate :D

    But I still don't understand anything :D

    VastaaPoista
  10. mahtava postaus, tämmösiä lisää!:D

    VastaaPoista
  11. toi viiminen kuva on _täydellinen_! oot aina niin kaunis :-)

    VastaaPoista
  12. Susta tulee niin mieleen Marilyn Monroe!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ohhoh ei nyt liiotella:) mutta kiitos paljon<3

      Poista
  13. Hei waaau nyt voin vastata jokaiseen kommenttiin sen alle:D ompa siistii

    VastaaPoista
  14. Hei wau tää oli sika kiva postaus, awesome! Pitää kokeilla tota oliiviöljyy jos siit kerran on apuu ihonhoitoon! Mullakin on ollut joskus aiemmin aika pahat ihoongelmat, onneks ei enää vähään aikaan. Kauan toi valkasu muuten kestää sitte ku on tehny ton 10 päivän kuurin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla:) Ja joo kokeile oliivioljyy, tykkaan ite kauheesti:) just askenki pesin naaman silla ja ihanan pehmee nyt<3 No tossa sanotaan etta 12kk, mutta varmaan riippuu siita, etta juoko paljon kahvia yms.

      Poista
  15. Mahti postaus taas kerran, pakko mennä samantien lotraamaan tolla oliiviöljyllä sillä mul on ollu aina tämmönen suht ok iho mikä on nyt menny vaan pahempaan ja pahempaan kuntoon, oon vähän saanu parannettua tätä mulle määrätyillä akne lääkkeillä vaikaa en ite uskois mulla olevan aknea mutta toivotaan että hunaja tai öljy toimis! Pitäis kokeilla tota hampaiden valkasua itekkin niin ois ihana hymy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja sun iho ei kylla nayta yhtaan pahalta kuvien perusteella:>

      Poista
  16. pesetkö oliiviöljyn pois vai pyyhitkö vain paperilla, vaikka olisikin ollut meikkiä? ja laitatko viellä rasvaa öljyn jälkeen?

    ps. mielenkiintoinen postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No levitan ensin oljyn koko naamaan, sitten hieron silmiin ja pyyhin paperilla silmista meikit. Sitte pesen viela vedella koko naaman ja pyyhin pyyhkeeseen ihan kevyesti:) Ja yleensa en laita rasvaa, mutta joskus saatan laittaa joihinkin kohtiin, jotka tuntuu kuvilta, esim otsaan.

      Ja jos kuorin kasvot, niin levitan oljy+sokeri+hunaja naamaan (hieron kevyesti, sokeri toimii ns. mekaanisena kuorintana) ja annan olla joku 15min. Sitte pesen naaman:)

      Poista
  17. Aaah oot niin upee! Huh huh sentään!

    featherandflock.blogspot.com

    VastaaPoista
  18. Siis onko toi tää mekko? http://store.americanapparel.eu/rsavv353.html

    VastaaPoista
  19. mä olen kuullut, että saksassa vesi kierrätetään vähintään 4 kertaan. suomessa se menee puhdistamolta suoraan mereen.

    VastaaPoista
  20. I like the helpful information you supply on your articles.
    I will bookmark your weblog and check once more here frequently.
    I am slightly sure I will be told a lot of new stuff right right
    here! Good luck for the following!
    Review my site :: amber leaf

    VastaaPoista
  21. Thanks for finally talking about > "Irina suosittelee" < Liked it!
    Feel free to visit my website ... amber leaf

    VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥