perjantai 17. helmikuuta 2012

Win a Daniel Wellington watch

Muhun otettiin yhteytta Daniel Wellingtonilta ja sain tilaisuuden järjestää teille arvonnan. Palkintona on Classic Canterbury kello, joka on muuten aika cool! Kello on tosiaan miesten kello, mutta voihan tota naisetkin käyttää. Varmasti myos aika kiva lahja poikaystavalle tai esim veljelle:-)

Now you guys have a chance to win a watch from Daniel Wellington! The prize will be Classic Canterbury, which is pretty cool if you ask me. You can keep it by yourself or give it to someone you care about.
DV

Osallistuminen
1. Tykkää DW:sta facebookissa (tekstiä klikkaamalla pääset tykkäämään)
2. Kerro miksi luet blogiani ja miksi juuri sinä ansaitsisit voittaa.
3. Muista jättää sähköpostiosoite

Aikaa osallistua on sunnuntaihin kello 00.00 asti.

To take part in this competition you will need to
1. "Like" Daniel Wellington in Facebook (click the text to get there)
2. Tell me why you read my blog and why do you deserve to win
3. Leave your email address

After sunday 00.00 you can't participate anymore.

49 kommenttia:

  1. isä on jatkuvasti ja koko ajan myöhässä kaikkialta, kun ei satu omistamaan kelloa. miekkosen syntymäpäivätkin lähestyy ja tuon näkönen kello olisi mitä mahtavin lahja. jos se vaikka sitten lakkais myöhästelemästä...

    VastaaPoista
  2. Oon lukenu sun blogia jo aika pitkään ja oot vaan kaikin puolin ihastuttava:) Blogi on massasta erottuva ja tykkään hirveesti.
    Tilasin poikaystävälleni joululahjaks kellon, mutta tilauksessa olikin ongelmia, ja rahatilanne on ollu niin niukkaa, etten oo vieläkään saanu ostettua sille joululahjaa. Tää olis siis aivan loistava.

    VastaaPoista
  3. oh my god, i love this watch so much. i got the link to the online shop as a bookmark on my computer so that next time i got some money i can buy it. so it would be extremly nice to finally get to wear it. i have a lot of outfits i can think of and the watch would match.
    i like your blog because i think you have a very unique sense of style i like very much. and i like the way you take your pictures. it almost feels as if i was there with you, too. haha :)
    so hey, please pick me! :)
    love(dot)disappears(at)yahoo(dot)de

    VastaaPoista
  4. Sinun blogiin törmäsin joskus sattumalta ja nyt olen aivan koukussa tähän:D Päivittäin ennen kouluun/töihin lähtöä käyn lukemassa aamukahvia juodessa olisiko uusia päivityksiä, jos ei ole selailen vain vanhoja! Tää on tällänen hyvänmielen blogi:)
    JA uudesta miesten kellosta olen haaveillut jo kauan aikaa!! Vanha(uusi) kello meni hukkaan rinteessä ja uuden tarpeessa olisin. annialiisa92(at)gmail.com

    VastaaPoista
  5. Olen jäänyt lukemaan blogiasi kivan otteen ja matkustelujen myötä. Ja tykkään yhä.

    VastaaPoista
  6. You show in this blog your daily life. And it's just the best. You share with us your approach to fashion and you leave here the part of yourself. Everytime when I look here I can't wait to read ,,how are you''. You put your heart in this blog and that's why I can't stop visit you :))
    When it's goingabout watch, I would like to win, cause my bflost their own last week and it could be great gift for him:)

    VastaaPoista
  7. mitä sun blogista nyt sanois, ja että miksi luen.....
    no satut olemaan niin mahtava muija!
    sun päällä toimii kaikki, kirjoitat niin kivasti että saat mut täällä ruudun toisella puolella hymyilemään ja oot mun mielest yks ainoa suomalainen joka antaa kunnolla inspistä!
    ps, kiitos sun opin käyttämään polvisukkia haha!

    ja mitä kellosta, laittaisin omaan ranteeseen ja hymyilisin entistä enemmän!

    keep it up girl!

    anna.helena.gustafsson@gmail.com

    VastaaPoista
  8. luen koska oot tyylilyyli, stailimuija, ja vaikken yleensä jaksa kuvapainotteisia blogeja niin sun kuvissa on aina oikee fiilis ja karisma. JAHUU!!

    ansaitsen voittaa koska toi on kaunis kello ja tahdon sen ..... ei mikään äijäkello. en mä kyllä voi huijata että toi kädessä olisin tulevaisuudessa sitten ajoissa kaikkialla, mut ainakin näyttäisin supertyylikkäältä. fashionably late - INDEED, MA'AM

    sha(at)welho.com

    VastaaPoista
  9. Luen blogiasi, koska tykkään sun tyylistä ja kuvista!
    Veljelle olis kiva antaa vihdoinki kiva lahja! Hänen on pitäny ostaa rannekello jo kauan, mutta ei se saa aikaseksi. Ja tuo olis juuri mainio! :)

    suvv_@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Luen sun blogia koska oot paras! Muutenkin kaikin puolin ykkösblogi kyllähän sä sen jo tiedät sanomattakin :)

    Ja kello mulle koska oon aina myöhässä ja multa puuttuu tyylikäs kello ranteesta! Miesten kello mulla on muutenkin ollut hakusessa, mutta ei viittis jotain kolmea sataa eugenia moisesta pulittaa. Mun tylsistä naisten kelloista on patterit loppu enkä oo jaksanu vielä käydä kellosepällä... Ja nyt iski suru koska en kuitenkaan voita

    jenniferie(at)rocketmail(dot)com

    VastaaPoista
  11. I would really like to win this watch because I don't even have a watch and I could really need one (: and this watch is really beautiful! And I read your blog because I like your pictures and the things you post and every post has his personal touch what I really like . I also find you very sympathetic! :D

    VastaaPoista
  12. Löysin sun blogin ihan sattumalta syksyllä ja siitä se sitten lähti että jäin koukkuun ja oon seurannu ihan päivittäin. Tykkään tosi paljon sun tyylistä koska se on niin persoonallinen ja tyttömäinen. Se että käyt kirppareilla vetos kanssa muhun koska se sai mutki ymmärtämään et kirppareilta saa vaikka mitä hienoa! Että ne on pääsyyt minkä takia jäin seuraamaan :d kivaa ekstraa on se että kerrot kanssa muista asioista kuten sun poikaystävästä ja berliinijuttuja on kans kiva seurata!
    Mun pitäis voittaa kello koska ensinäkään en ikinö voita mitään ja toiseks koska toi olis aivan täydellinen! Poikaystäväni täyttää ihan kohta 18 ja muutetaan samoihin aikoihin vihdoinkin yhteiseen asuntoon. Haluisin kovasti antaa jonkun hienon lahjan joka oikeesti olis mieluinen.Toi olis täydellinen lahja koska tiedän että just toi kello olis semmonen mistä mun poikaystävä tykkäis ja sillä ei kunnon rannekelloa ookkaan vielä, vaikka pitkään on puhunu hankinnasta. Opiskelijabudjetti vähän rajoittaa.. Olisin tosi iloinen jos voittaisin :)

    Satu _salmiranta@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Luen sun blogia koska sulla on niin kiva tyyli. Mun pitäis voittaa koska en oo koskaan ajoissa niin ehkä tommonen hieno kello auttais asiaan:)) Ku toi ei vielä oo sellanen timanttiblingblingihqq naisten kello..

    millapaaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Tykkään sun blogista, koska se on selkeä, kuvat on hyviä, oot tosi nätti ja mielenkiintoisen oloinen ihminen ja tavallaan samassa tilanteessa kuin minäkin (poikaystävä ulkomailla, tosin nyt pääsit sinne).

    Ansaitsisin voittaa ton kellon, sillä mietin just yksi päivä, että poikaystävä tarvitsisi rannekellon, mutta mulla ei kuitenkaan ole varaa ostaa sellaista, kun kaikki rahat menee lentolippuihin. :( Enkä ole myöskään törmännyt noin kivaan aikaisemmin!

    Saana
    saanaranta@gmail.com
    http://illbeallright.blogspot.com/

    VastaaPoista
  15. Olen lukenut blogiasi jo aika pitkään. Ihan aluksi kiinnitin huomiota tuohon "mokkeri"- sanaan, ja mietin että onkohan se A Hard Days Nigtista ja että oletko Beatles-fani :D.

    Kauniit kuvat ja ihana ja omaperäinen tyyli oli varmasti ne, miksi jaksan edelleen seurata tätä :) Ja tuo elämä Berliinissä vaikuttaa niin kiinnostavalta.

    Kellon antaisin poikaystävälleni. Hänellä on yksi ilmeisesti aika kallis rannekello, josta hajosi se lasi eikä hänellä ole varaa korjauttaa sitä. Uusi kello olisi mahtava yllätys, mies nimittäin pitää aina kelloa ranteessa :)

    mgb4@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. kyllästynyt odottamaan17. helmikuuta 2012 klo 22.44

    jäin koukkuun sun DIY juttuihin, sitten mun ja tän blogin suhde kehittyi tähän, että päivittelen sivujasi väh. 3 kertaa päivässä:D + oon niin kateellinen sun kirppari löydöille...

    JAA kellon antaisin ystävälleni. Nimittäin tämä ystäväni ON AINA MYÖHÄSSÄ. arvaa ärsyttääkö, kun on sovittu tietty kellon aika ja se ilmestyy 20 minuuttia myöhässä?

    heta.97@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Oon seuraillu sun blogia niin kauan kun vaan muistan ja seurailsen sitä siks koska se on persoonallinen ja näytät hyvältä! Uskon lyhyisiin perusteluihin :) Voisin ottaa mielelläni kellon, koska viimeksi olen omistanut rannekellon ekalla luokalla ja toi on hienoin kello mitä oon nähnyt pitkään aikaan ja se sopis hyvin mun tyyliin! :))

    Tim

    VastaaPoista
  18. Seuraan sun blogias, koska tää on tyylikäs ja mielenkiintonen. Kellon haluaisin koska se on tyylikäs ja mielenkiintoinen. Sopis meikäläisen tyyliin ku nenä päähän mut budjetistani ei sen sijaan tarvi ees puhua.

    riina_isomursu@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Oon lueskellu sun blogia kohta vuoden verran ja todella mielenkiinotoiselta tuntuu!!!
    Ois kiva voittaa toi kello, koska sit se ois taas yks lissä mun kellokokelmaan ja sattuis vaikka jonnein purjehdusreissulle hyvin sinisten ja valkosten paitojen kanssa.
    -rich

    VastaaPoista
  20. oon lukenu sun blogia jo tosi kauan, ja tykkään siitä että kirjotat persoonallisesti ja sulla on hyviä mielipiteitä asioihin. lisäks on ihanaa lukea sun elämää siellä ja oot niin helkutin karismaattinen ja ihanan olonen ihminen että hittolainen, oot yks niistä harvoista ketä suuresti ihailen. kellon ottaisin itselleni, hehe, oon aikasemmin ihaillut D&W:n fb-sivujen kautta niitä kelloja ja ai että, tollanen ois niin ihana tossa ranteessa. tykkään muutenkin rannekelloista enemmän, ku en tykkää mistään rannekoruista tai muista härpäkkeistä. mutta perhana, sä oot siisti ja toi kello melkein yhtä siisti.
    miukuli_96@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Oot vaan niin symppis! Ja sitäpaitsi kaunis, tyylikäs ja hyvän musiikkimaun omaava.
    Ja kello siksi kun kello. Kellot on ihania. Rakkaudella!
    ankaunisto@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Oot tyylikkyyden multihuipentuma, ja edustat just sellast elämää minkä mä haluisin. Tollast urbaanii kaupunkielämää ylellisyydellä maustettuna.
    Ja mitä kelloon tulee, ni se ois taas just sellanen arjen ylellisyys jota voisin ihailla kaiken paskan keskellä ja tuntee itteni vähän paremmaks ihmiseks.

    ggmswivi@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Oon aika uus lukija sun blogissa mutta sun tyyli ja ah toi teidän asunto on niin ihania! Oma poikaystävä asuu Englannissa opiskelun takia ja sillä on vielä vuosi sitä jäljellä niin olis huippua yllättää se kellolla, kun se on sellaisesta nyt niin unelmoinut. Varsinkin kun oon saanu tartutettua siihen mun oman intohimon kelloja kohtaan :D ja samalla kun poikaystävä sais uuden ihanan kellon niin mä voittaisin vuoden tyttöystävä-palkinnon eli oli siis niin win-win!

    jaakkola.alisa (at) gmail.com

    VastaaPoista
  24. rakastuin tohon kelloon heti, siinä on mun lempivärit (tai ainakin osa niistä) ja oon jo pitkään halunnut jonkun kunnon kellon, eli jonkun muun kun sellasen halpiskellon mikä mulla jo on.. ja blogia luen kivojen juttujen ja hyvien kuvien takia :) ei siihen kiinnostavaan blogiin sitte oikeestaan muuta tarvitakaan, sun blogissa on kaikki hyvät ominaisuudet ihan selkeestä ulkoasusta lähtien :)
    ja kävin facebookissa tykkäämässä!

    maisa.valento@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Jos totta puhutaan, niin en edes muista milloin aloin seuraamaan sun blogia, koska siitä on jo niin kauan!:D Muistan vaan, että ihan alkujaan löysin sun blogin diy fisheye linssin takia... Haha! Jonka siis oon, kiitos sinun, tehnyt itsekin pringles purkista ja ovisilmästä.;) Sen jälkeen vaan rupesin seurailemaan ja tykästyinkin sun tyyliin ja blogiin muutenkin niin paljon, että jäin seuraamaan sitä pysyvästi!

    Kellon ansaitsinkin omasta mielestäni voittaa, koska vanha kelloni on tosiaan pysähtynyt (olen laiska enkä oo jaksanut viedä sitä patteria vaihdettavaksi), ja koska olen krooninen myöhästelijä, niin ilman kelloa oon aika hukassa!:D Ja sitä paitsi, toihan on magee kello!

    cute_live92@hotmail.com

    VastaaPoista
  26. olen saanut viime aikoina poikaystävältäni aivan ihania lahjoja ja itselläni on ollut varaa ostaa lähinnä perus huppareita ja paitoja, joten olisi aivan ihanaa yllättää hänet tällaisella! istuisi tyyliin täydellisesti ja miksen itsekin voisi joskus lainailla ;)

    VastaaPoista
  27. En tiedä kelpaako kommentti kisaan, sillä en voi vastata kysymykseen miksi luen vaan löysin tieni tänne vasta nyt sattumalta ja voin vaan kertoa miksi tuntuu että tulin jäädäkseni :D

    Kuvat! Erilaisuus! Virkistävää vaihtelua!

    Kelloon rakastuin vaan palavasti ensinäkemältä ja siks mun on ihan P_A_K_K_O saada se! xD

    VastaaPoista
  28. Luen sun blogias, koska tykkään ihan hirmuisesti kaikista ihanista kuvista, joita tässä blogissa on! :)

    Tän kellon tahtoisin voittaa lahjaksi poikaystävälle. Syitä on oikeastaan kaksi :) Sain poikkikselta synttärilahjaksi auton (Oi kyllä vain!) ja mulla on kauheat paineet hänen synttärilahjansa puolesta :D Hän ei kello omista ja kyselee multa jatkuvasti kellon aikaa (toinen homma on sitten sen jatkuvan säätilanteen kysely forecalta.. :D). Välillä ihan ärsyttää huudella tälle kiireiselle herralle kellon aikoja :D Nyt sais kaks kärpästä yhdellä iskulla; hänelle maailman tyylikkäimmän kellon, josta tarkistella sitä aikaa vaikka puolen minuutin välein ja mulle opiskelurauhan :D

    Siinäpä syytä voittoon!

    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  29. luen blogiasi, koska olet ihastuttavan ja aidon tuntuinen persoona. pidän tyylistäsi, joka on sopiva tyylikkäällä tavalla rento. ja tää blogi on vaan yksinkertaisesti niin söppänä ♥

    ja oih, haluaisin niin uuden kellon, en kestä kun meidän koulussa ei luokissa ole seinäkelloja. oon etsinyt just tollaista minkä ranneke ei olis nahkaa eikä metallia. ja toi on jotenkin niin mun tyylinen ja ihana. täytynee aloittaa mieletön säästöbudjetti, jos en tätä yksilöä voita, jotta saisin tuollaisen wellingtonin ranteeseeni!

    VastaaPoista
  30. ai niin ja s-posti oli sanneroinen@luukku.com .....

    VastaaPoista
  31. Oon lukenu sun blogias jo aika pitkää ja tykkään vaa iha sikana sun kuvistas ja jotenki tää on nii erilainen ku muut blogit :D Välittyy aina joka postauksest jotenki se tietty tunnelma.
    Ja mitä toho kelloon tulee, jos sattuisin voittamaa ton ni oisin kyllä ihan superonnellinen!! :D

    hennahaha@hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Pidän rennosta tyylistäsi ja mielenkiintoisista postauksista,odotan aina innolla uusia päivityksiä. Kadehdin myös aina kirpparilöytöjäsi, sillä itse en löydä sieltä ikinä oikein mitään vaikka kuinka koittaisi penkoa:)

    Jos voittaisin arvonnan, antaisin kellon isälleni lahjaksi. Hänellä on kohta syntymäpäivä ja entinen hänen kellonsa on ostettu Lidlistä joten tämä kyllä tulisi niin tarpeeseen :D

    VastaaPoista
  33. ainiin:
    minddu6@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Tykkäsin! Luen blogia mahtavien kirjoitusten ja tyylisi takia! Olet ihana!

    annika_silvennoinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  35. Luen blogiasi upeiden kuvapostausten vuoksi, kuvat ovat aina hyvälaatuisia ja juttusi muutenkin mielenkiintoisia! Jatka samaan malliin :D

    Kello olisi aivan ihana ylläri, sillä en omista kelloa muutakuin kännykässä olevan. Tämä tulisi niin käyttöön joka päiväiseksi asusteeksi!

    fannye90@hotmail.com

    VastaaPoista
  36. Luen blogiasi, koska se on persoonallinen ja omanlaisensa.

    En ansaitsisi kelloa yhtään enempää kuin kukaan muukaan, mutta uskon, että puolisoni ansaitsisi kaiken minulle antamansa rakkautensa jälkeen uuden kellon ikivanhan citizeninsä tilalle.

    rintaneula@blogspot.com

    VastaaPoista
  37. "luen" sun blogia kivojen, vähän erilaisten kuvien takia :) Oon aika laiska lukemaan tesktejä, mut eipä sulla sitä usein niin paljon ookkaan :) Ansaitsisin voittaa et voisin olla hyvä tyttöystävä ja antaa ton vuosipäivälahjaks poikkikselle :D

    jess_12@luukku.com

    VastaaPoista
  38. Luen sun blogia, koska se on todella erillainen kuin muut. Sulla on ihan mahtava tyyli :)

    Haluisin tuon kellon siksi, että voisin antaa sen mun ihanalle isoveljelle. Se aina jaksaa antaa ihania synttäri- ja joululahjoja. Nyt voisin kerranki antaa sen synttäreillä jonkun vähä arvokkaamman ja hienomman lahjan:)

    roosaheartit@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Luen sun blogia, koska sulla on tosi makee tyyli ja upeita valokuvia! Tää myös erottuu massasta.

    Kellon kelpuuttaisin, koska oon jo pidemmän aikaa havitellut jotain uutta kelloa rikki menneen tilalle, mutta rahatilanne ei oikeen anna periksi. Mulla on myös edessä rankka pääsykoekevät joten oishan toi aika mahtava palkinto ja tsemppari itseltä itselleni! :D

    vilh-(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Oletko menossa läpi taloudellisiin vaikeuksiin? Tarvitsetko varoja käynnistää oman yrityksen? Onko sinulla vaikeuksia saada pääomalainan paikallisten pankkien takia huono luotto? Tarvitsetko vakuudeton laina ratkaista teidän velat tai maksaa laskujaan? Ensimmäinen merentakaisten Financial Services. tarjoaa tällä hetkellä kelluvan lainan 3% korolla ilman vakuuksia security.This on auttaa ihmisiä ja yrityksiä saavuttamaan taloudelliset tavoitteet. * Personal Loan (vakuudettomat) * Business Loan (vakuudettomat) * Debt Consolidation Loan * Paranna kotiin Antakaa meille seuraavaa: Koko nimi ....... Kotiosoite .... Puhelin: .......... Mobile .......... Maa ........... Ammatti: ........ Sukupuoli: ............... Ikä: .............. Määrä tarvitaan ...... Laina Kesto: ........... Tarvitsetko lainata Application ..... Oletko sovelleta ennen? .........
    Olemme sitoutuneet tuottamaan parasta mahdollista asiakaspalvelua auttaa sinua lainaa. Voit käsitellä parhaan resursseja kunnes saat rahat siirtyvät tilillesi. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä osoitteeseen: firstoversea01@gmail.com. Toimi nopeasti ja saada pois rahoitusmarkkinoiden ongelmia ja vaikeuksia, sinun vasteaika määrittää kuinka nopeasti asiakas saa lainaa. Älä viivyttele, hakea oman helpoin ja nopein laina tänään!

    Best huomioon
    Ensimmäinen Oversea Financial Services

    VastaaPoista
  41. TERVETULOA PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com Tavoitteenamme on tarjota erinomainen ammattitaitoinen palvelu.

    Oletko liikemies tai nainen? Oletko missä tahansa talousongelmassa tai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainan käynnistämään mukavan pienikokoisen ja keskisuuren yrityksen? Onko sinulla alhainen luottokelpoisuus ja sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta?

    Lainamme ovat hyvin vakuutettuja maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Ensisijainen tavoite on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelut. Ohjelmamme on nopein tapa saada tarvitsemasi apu nopeasti. Pienennä maksuja, jotta helpotat kuukausittaisten kulujen rasitusta. Vähentää joustavuutta, jota voit käyttää mihinkään tarkoitukseen - lomat, koulutus, ainutlaatuiset ostot

    Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluita, jotka sisältävät: Henkilökohtaiset lainat, Debt consolidation lainat, Yritysten lainat, Koulutus lainat, Mortgage Secured Loan, vakuudettomia lainaa, kiinnelainoja, payday pois lainoja, opintolainoja, kaupallisia lainoja, auto lainat, investoinnit lainat, Kehityslainat, hankintalainat, rakennusluotot, joilla on alhainen korkotaso 2 prosentilla yksilöille, yrityksille ja yhteisöille. Hanki parasi perheellesi ja omasta unelmakodusta myös yleisen lainaohjelman avulla.

    Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainoja - Sovelletaan maksullisia lainoja.

    Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Ystävällisesti kirjoittaa meille takaisin laina tiedot;

    LASKURIEN TIEDOT

    1) Täydelliset nimet:
    2) Maa:
    3) osoite:
    4) Valtion:
    5) Sukupuoli:
    6) Siviilisääty:
    7) Ammatti:
    8) Puhelinnumero:
    9) Kuukausitulot:
    10) Kinin seuraava:
    11) Tarvittava lainan määrä:
    12) Lainan kesto:
    13) Lainan tarkoitus:
    14) Tietty päivämäärä, jona tarvitset lainaa:

    Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa niin ystävällisesti kirjoittaa meille lainan vaatimus.
    Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Vilpittömästi sinun,
    Rouva Patricia Kingsman
    patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Odotamme innokkaasti kuullessamme sinua ASAP

    Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Nimeni on rouva Patricia Kingsman olemme uusi laillista lainanantajaa vuonna 2018 ja haluamme auttaa mitä tahansa elintä, joka tarvitsee taloudellista apua, jota tarjoamme 500.000,00 euroa ja 5.000.000,00 euroa ja me myös antaa lainoja euroissa yli, joten jos tarvitset apua ystävällisesti lähetä meille sähköpostia osoitteeseen patriciakingsman.loans2016@gmail.com niin, että lainaasiirto voi tapahtua nyt kun olet lainaasi seuraavien kahdeksan tunnin aikana, se on nopea siirto ja turvallinen ilman viivytystä. Joten email: patriciakingsman.loans2016@gmail.com jos kiinnostaa

    Sähköposti: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainoja - Sovelletaan maksullisia lainoja.

    Oletko liikemies tai nainen? Oletko missä tahansa talousongelmassa tai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainan käynnistämään mukavan pienikokoisen ja keskisuuren yrityksen? Onko sinulla alhainen luottokelpoisuus ja sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Lainamme ovat hyvin vakuutettuja maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Ensisijainen tavoite on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelut. Ohjelmamme on nopein tapa saada tarvitsemasi apu nopeasti. Pienennä maksuja helpottaaksesi kuukausittaista jakautumista kulut. Vähentää joustavuutta, jota voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen lomat, koulutus, ainutlaatuiset ostot. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluita, jotka sisältävät: liiketoiminnan suunnittelu, kauppa- ja kehitysrahoitus, kiinteistöt ja kiinnitykset, velkojen konsolidointi lainat, yrityslainat, yksityiset lainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joiden korot ovat alhaiset 2,00% per henkilö, yritykset ja yritysjärjestöt. Hanki parasi perheellesi ja omasta unelmakodusta myös yleisen lainaohjelman avulla. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainoja - Sovelletaan maksullisia lainoja.

    Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Ystävällisesti kirjoittaa meille takaisin laina tiedot;
    - Koko nimi:
    - tarvittava laina:
    - Lainan kesto:
    - lainan tarkoitus:
    - Kaupunki maa:
    - Puhelin:
    - Kuinka kuulit meistä:

    Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa niin ystävällisesti kirjoittaa meille lainan vaatimus. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Vilpittömästi sinun,
    Rouva Patricia kingsman

    Odotamme innokkaasti kuullessamme sinua ASAP

    Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Terveisiä..
    Ota yhteyttä turvalliseen ja vakuudettomaan lainaan 2%
    ........................................

    Onko talouden vaikeus vaikuttaa sinuun tänä vuonna, onko pankkisi kieltäytynyt antamasta lainaa chrismasta? Jos vastauksesi on kyllä, tarvitset lainan. Olen luottolaitoksen omistaja Patricia Kingsman. Tarjoamme turvallisia ja luotettavia lainoja 2 prosentin korolla.

    * Oletko taloudellisesti puristettu?
    Pyydätkö varoja luottojen ja velkojen maksamiseen?
    * Haluatko rahoittaa oman yrityksen perustamiseen?
    * Tarvitsetko yksityisiä tai yritystalouksia eri tarkoituksiin?
    * Haluatko lainoja tehdä suuria hankkeita?

    Jos sinulla on jokin edellä mainituista ongelmista, voimme auttaa sinua, mutta haluan sinun ymmärtää, että annamme lainoja 2 prosentin korolla.

    * Lainaa kaikkea jopa 95.000.000 euroa.
    * Voit maksaa takaisin 1-20 vuotta.
    * Valitse kuukauden ja vuotuisen takaisinmaksusuunnitelman välillä.
    * Joustavat lainat.
    Ole hyvä, jos olet kiinnostunut, tarkista meille tämän sähköpostiosoitteen kautta: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Lupaamme 100%: n takuun siitä, että saat lainasi tämän lainaoperaation lopussa. Ei ole turvatarkastusta, luottotarkistusta

    Terveiset
    Patricia Kingsman
    Patricia Kingsmanin lainayhtiö

    VastaaPoista
  45. Huomio

    Olemme taloudellinen konsultti, joka hoitaa kansainvälisen talouden mihin tahansa pankkitoimintaan. Yhtiömme (Patricia Kingsmanin lainayhtiö) ja muiden TOP PRIME AA -PALVELUIDEN, kuten Aktia Säästöpankin, BNP Paribas Fortisin, Danske Bankin, Bank of Alandin, Bestin Suomen pankit Lainat jne.

    Voit vapaasti sitoutua vuokraaviin toimintoihimme kaupallisissa ohjelmissa, projektirahoituksessa, luottorajan parantamisessa, yrityslainoissa (yritystoiminnan lainoissa tai liiketoiminnan laajentamislainauksissa) ja paljon muuta.

    Olemme toimittaneet yli 1 miljardin euron yritysluottoja yli 17 000 euron yrityksille aivan kuten sinä. Käytämme omaa nimettyä riski-teknologiaa antamaan sinulle oikeanlaisen yrityslainan, jotta voit kasvattaa liiketoimintaasi. Palvelumme ovat nopeita ja luotettavia, lainoja hyväksytään 8 tunnin kuluessa onnistuneesta sovelluksesta. Tarjoamme lainoja vähintään 10 000 eurosta enintään 500 miljoonaan euroon.

    Löytätkö sinusta hieman ongelmia maksamattomien laskujen kanssa ja et tiedä mihin suuntaan mennä tai mistä kääntää? Entä löytää hyvämaineinen velan konsolidointi yritys, joka voi auttaa sinua vähentää kuukausittain erän niin, että sinulla on edullinen takaisinmaksu vaihtoehtoja sekä tilaa hengittää, kun on kyse kuukauden lopussa ja laskut täytyy maksaa? Patricia Kingsmanin lainayhtiö on vastaus. Pienennä maksuja, jotta helpotat kuukausittaisten kulujen rasitusta. ota yhteyttä sähköpostilla (patriciakingsman.loans2016@gmail.com)

    Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaitaan ja 100% suojattuja. Täydellisessä luottamuksessa toimimme yhdessä kaikkien osapuolten eduksi. Älä pidä taloudellisia ongelmia itsellesi, jotta et voi olla velan päällikkö tai taloudellinen stressi ylös, minkä vuoksi sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä nopeasti ratkaisuun taloudellisia ongelmia. Meille tulee olemaan suuri ilo, kun olet taloudellisesti vakaa.
    Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Terveiset
    Patricia Kingsman
    Sähköposti: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Motto: Tarjoamme nopeimmat ja luotettavat rahoituspalvelut

    VastaaPoista
  46. Tämä on Oceanic-rahoitus tarjoamme lainojen yksityisille ja yrityksille ympäri maailmaa, tarvitsetko lainaa maksamaan laskuja? tarvitset lainaa aloittaa liiketoiminta? tarvitsetko lainaa ostaa asunnon? Tarjoamme kaikenlaisia lainoja, jos olet kiinnostunut saamaan minkäänlaista lainaa sähköpostitse: Oceanicfinance113@gmail.com tai mitä-app: +1(267)725-7570

    VastaaPoista
  47. Tarvitsetko rahoitusta henkilökohtaisiin tai liiketaloudellisiin tarkoituksiin? Tällä hetkellä meillä on aloitteita pienyritysten lainoille, kaupallisille lainoille, rakennuslainoille, kiinteistörahoituksille, auto-lainoille, henkilökohtaisille lainoille, kotitalouslainaa, autoluottolainalle jne. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla tarkempia tietoja varten.

    Lämpimin terveisin...
    Kellie Wilson
    Oceanic-rahoitusyhtiö
    Sähköposti: Oceanicfinance113@gmail.com
    Verkkosivusto: Oceanicfinancialhome.wordpress.com
    Hallinta.
    Copyright (c) 2018 kaikki oikeudet pidätetään

    VastaaPoista
  48. Hyvää päivää kaikille tällä sivustolla

    Nimeni on Pekka Kääriäinen, olen Etelä-Afrikasta ja lähden Durbanin kaupunkiin. Haluan käyttää tätä tilaisuutta kirjoittaakseni Internetiin rouva Patricia Kingsmanista muutama viikko sitten, kun tarvitsin lainaa ja väärennetyt lainanantajat pettivät minua noin 2 000,00 euroa. joten eräänä päivänä päätin etsiä lainaa uudelleen, koska laina oli erittäin tärkeä yritykselleni, sitten löysin rouva Patricia Kingsmanin ja näin niin monien ihmisten todistavan hänen yrityksestään, enkä ollut varma, että hänen lainansa oli laillinen, mutta päätin antaa kokeilin ja hain 78 000,00 euron lainaa, hän kertoi minulle kaiken, mitä minun piti tehdä, mukaan lukien talletusmaksun, aluksi ajattelin, että se oli huijaus, mutta yritin, koska näin ihmisten myös todistavan hänestä hyvät teot, että hän on erittäin ystävällinen ja avulias, joten kun talletin lainaan tarvittavat rahat, hän vakuutti minulle, että saan lainani alle 8 tunnin sisällä tai viimeistään 8 tunnin kuluttua pankkitililläni, sanoin okei ja odotin juuri eilen Sain pankistani viestin Minulle on hyvitetty pankkitililleni 78 000,00 euroa, joten otin häneen yhteyttä ja kerroin asiasta ja hän oli iloinen, että olen saanut lainani. Ja lupaan itselleni, että jokainen, joka auttoi minua, jaan hänen nimensä kaikkialla Internetissä hänen suuresta avustaan. Joten kuka tahansa Suomessa tai kaikkialla maailmassa, jos tarvitset laillista lainaa, ota yhteyttä rouva Patricia Kingsmaniin, koska hän on laillinen ja tiedän nyt, vaikka on olemassa väärennettyjä ihmisiä, jotka haluavat lainata lainanantajaa Rouva Patricia Kingsman on Jumalan lähettämä. Jokainen, joka tarvitsee pikalainaa, ota yhteyttä sähköpostitse yrityksen Sähköpostiosoite on patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Kiitos ja terveiset kaikille, jotka lukevat viestini.

    VastaaPoista
  49. My name is Raimo Hartikainen Lindroos I am from Jyväskylä Finland. I want to use my little time to write to the internet to people in need of a real loan that if you need a loan without getting cheated Patricia Kingsman is the right company to apply from i am a teacher of Mathematics and English and i was cheated 2 time by a fake company who clam to be lenders but i no longer worry because Patricia Kingsman has already helped me so if you need an urgent loan to do anything this company is going to put a smile to your face i have also introduced most of my friends to this company and only 2 of my friends told me they have received there loans already one of my friend received a loan of €30,000.00 and the other of my friend received the sum of €150,000.00 so anyone in need of an online loan apply from this company and you will be happy no doubt about that because this company is really helpful and God will continue to use them to help people in need of a loan. If you need an online loan apply from this company and contact them via this means email address patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Regards to anyone who reads my messages.

    VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥