keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Taco tuesday and Factory Girl!

tacotuesday
IMG_1016
Eilen käytiin Santa Mariassa syomässä tacoja Alexin synttäreiden kunniaks. Safkaamisen jälkeen suunnattiin Factory Girliin maistelemaan jälkkariä ja kahvia. Join ehka tujuimman tupla espresson ikinä, se oli mahdutettu normi espresso kuppiin...hmm mielenkiintosta. Muuten super kiva paikka, mutta kahvit tehty päin sanonko mitä. Viereisessä poydässä tilattiin latte ja tarjoilija tytto tuo lasin pelkkaa maitoa ja vaahtoa. Asiaks sitten huomauttaa, että joo muuten tää on ihan hyvä, mutta kahvi puuttuu...

Factory girlin oma jälkkari (en nyt muista sen nimeä) on ihan tajuttoman hyvää! Myos paika sisustus on tosi cool ja Berliini-tyylinen. Suosittelen tuolla käymään, jos täällä päin liikutte. Paikan nettisivut loytyy täältä.


Taco tuesday with Alex. Later delicious dessert in Factory girl.

12 kommenttia:

  1. hei sullahan on se laukku missä on ne niitit pohjalla? olitko ostanu sen ebaysta? ja onko ebaysta tilaaminen helppoa ja luotettavaa? ja jäätkö jotkut tavarat tulliin tai jotain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eiku ostin sen jostain random nettikaupasta jota ei enaa oo, mutta noita samoja saa kylla ebaysta:) Helppoa on ja luotettavuus riippuu tietysti myyjasta. Ite oon aina saanu tilaamani jutut ilman mitaan ongelmia tullin kanssa.

      Mun toi laukku on jo tosi vanha ja se pitka hihna meni just vahan aikaa sit rikki, eli saatan tilata uuden jossain vaiheessa. Jos tollasen laukun haluu niin ebay on varmasti halvin. Myos esim taalta loytyy sama laukku:
      http://www.modekungen.se/se/handvaska-med-nitar-undertill-5999

      Maksoin omasta muistaakseni 130e postikuluineen.

      Poista
  2. Oho.. no pikku mokia jos joku kahvi puuttuu... : D Mistä kuvan piirustus/maalaus on? hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah jep pikku mokia nimenomaan:D poikaystava kommentoi, etta " well that girl was from spain, what can you expect" haha. Ite se on meksikosta kotosin ja aina pilkkaa jengia espanjasta.

      Ja toi kuva on meksikolaisesta ravintolasta nimelta Santa Maria. Suosittelen totakin mestaa lampimasti:)

      Poista
  3. noi ruoat näyttää niin hyvältä, mul tuli ihan älytön nälkä ja ei oo ruokaaaaa, äsh!


    http://fortheloveoftyping.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. No mutta, lattehan tarkoittaa maitoa! Ehkä asiakas tilas sen cafe latten sijasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei se tilannu:> kuultiin kylla mita se sano ja sano cafe latte, ite vaan aina kaytan sanaa "latte"

      Poista
  5. Munkin poikaystävällä oli eilen synttärit. Ja muutin sen luo toiselle paikkakunnalle, sähän muutit ihan toiseen maahan. Hauskoi sattumia!

    VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥