torstai 1. maaliskuuta 2012

March

2
1
Today we woke up late and went to buy paint for the kitchen wall. After getting the paint Alex took me to this nice cafeteria in Simon-Dach strasse. Above you can see my outfit of today, even though it was not special. Jacket I got from Jennifer(originally H&M), shoes Dinsko, tights New Yorker, ring Glitter and watch Daniel Wellington. Ah and btw useing the code "dqsw739" you guys will get 15% discount from Daniel Wellingtons online store!
3
IMG_0563
IMG_0551
Here some random black&white pics from yesterday.

22 kommenttia:

 1. hitsi että iskee ihan kateus ku näkee paljaita katuja ja sukkiksia! miten meni se työhaastattelu, muistaakseni mainitsit sellaisesta aiemmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo taalla on ollu semi lamminta, joku 8 astetta:) lunta oli parina paivana vaan tanan talvena ja ihan vahan. Tyohaastattelu(t) meni hyvin, paitsi esteena oli taas se, etten osaa saksaa tarpeeks hyvin:/ vasta alotin saksan opiskelun. Aina sanotaan, etta kunhan osaan saksaa niin saan duunia

   Poista
 2. söpö asu! lueskelin sun postauksia, mitä hampaittenvalkasu tuotteita oot siis käyttäny ja kuinka hyvin on toiminu? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Isosmilelta sain 10 paivan kuurin ja tosi hyvin toimi. En voi muutakun suositella!

   Tassa linkki tohon pakettiin joka mulla oli:
   http://www.isosmile.com/epages/SATP.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/27102006-709313/Products/001

   Poista
 3. looove your outfit:) simple but so girly:)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) oon kylla aika vakava..hehe

   Poista
 5. mainitsit tos pari postausta sitte tost hampaidenvalkasusta nii kysyisin vaa et vihloks sul hampaat ku käytit niit liuskoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vihlonu ollenkaan, mutta se maku ei ollu ihan paras:-D siis liuskojen. Mulla kylla siihenki tottu nopeesti

   Poista
 6. Ihanaa kun on vähän kuvia "sun elämästä" siis siitä jokapäiväsestä, lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, etta kiinnostaa:) luutavasti tuun postailemaan semi paljon myos perus jutuista, enka pelkastaan vaatteista&ostoksista, koska taalla en shoppaile paljoon yhtaan. Jos ois hyvia kirppiksia niin sit luutavasti tulis osteltua enemman vaatteita

   Poista
 7. noista hampaittenvalkasuliuskoista vielä sen verran että millätavalla sun pitää ylläpitää sitä tulosta? että pitääkö olla joku tietty hammastahna tms? ja kauanko se tulos kestää jos sitä ei ylläpidä mitenkään? :D Sori kauhee kysymystulva, mietin vaan että haluaisin omiin ylioppilasjuhliin valkosen hymyn mutta toisaalta tekis mieli tilata ja kokeilla jo nyt mutta sitten jos se ei kestä sitä muutamaa kuukautta enkä raskis tilata toista pakettia.....=D on tää vaikeeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on valkaseva hammastahna nyt kaytossa, mutta se ei oo mitenkaan pakollinen. Riippuu varmaan siita, etta juotko kahvia&kokista, poltatko tupakkaa yms. etta kuin valkosina hampaat pysyy. Tossa sanotaan, etta kestaa 12kk valkosina. Suosittelisin kuitenkin ehka tekemaan ton valkasun vahan ennen ylppareita, koska mulla ainakin oli super valkoset heti valkasun jalkeen. Nyt oon juonu kahvia yms. niin tietty ei oo ihan niin valkoset enaa

   :-)

   Poista
 8. Saako iha uteliaisuudesta kysyy, et mite pystyt elää siellä ilman työpaikkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no talla hetkellä elän omilla säästoillä ja ylppäreistä sain kans rahaa:) mutta kylla ihan pian täytyy duunia saada.

   Poista
 9. http://fuckopendoorstomadness.tumblr.com/

  VastaaPoista
 10. Upee laukku :o
  Ja aika huippuja kuvia muutenkin. !


  Satu
  - Indie by Heart

  VastaaPoista
 11. hei millä ohjelmalla muokkaat? (: ja kiva asu!

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥