perjantai 23. maaliskuuta 2012

Yo Ho Ho and a bottle of Rum

sailor

15 kommenttia:

  1. super push up / bombshell? sun tissit on näyttäny ennen paljon pienemmiltä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho piti siis vastaa tahan, mutta kirjotin tohon alas. Niin ja samat rintsikat kylla kun edellisessakin postauksessa, mutta toi toppi on mega kiree niin seki vaikuttaa

      Poista
  2. anonyymi, ei oo oikeet push upit, mutta noissa on liikaa taytetta:-D yleensa otan ne taytteet pois. En kayta enaa koskaan noin, ei sovi mulle. tuntu etta tissit on kaulassa haha. Kokeilin kerran Lindexissa niita bombshelleja ja hitto nauroin siella soivituskopissa, naytti niin hiton naurettavalta:D

    VastaaPoista
  3. en tiiä onko miulta menny kokonaan ohi mutta ootko missään vaiheessa kertonu kirjotuksista? miten ne meni, mitä aineita kirjotit jne? oisko mahollista nähä ylppärijuhla kuvia kun muistaakseni ollaan nähty vaan muutama missä sulla on lakki:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kylla ma jotain kirjotin ennen kirjotuksia, ette nappaa lukeminen yms. Olin myos viime kesana ja syksyna tosi kipee, niin en kauheesti ehtiny lukee. mutta kirjotin Aikan, enkun, ruotsin ja terveystiedon, en muuta. Kaikista tuli M. Olin oikeen tyytyvainen olosuhteet huomioon ottaen:)

      Ja mulla on vaan se ryhma kuva ja sitte jotain kuvia juhlista, jotka on siskon koneella. Meian piti siskon kanssa ottaa kunnon kuvia studiossa, mutta ei sitte saatu aikaseks.

      Poista
  4. Mitä tulevaisuuden suunitelmia sulla on? Mitä haluaisit opiskella/tehdä työksesi? Aiotko hakea/ootko hakenut johonkin opiskelee siellä Berliinissä? Ja sama ku edellisellä kysyjällä: miten sun kirjotukset meni? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no nyt ainakin haluun vaan saada duunin ja chillata vahan aikaa. Oon hakenu jo vaikka mihin, ens viikollakin on haastattelu. Toivon etta saisin ton paikan nyt. Taalla ainoo ongelma on ollu se, etta en osaa saksaa tarpeeks hyvin vaikka opinki koko ajan lisaa. Onneks berliinissa on paljon jengia eri maista, eli saksan osaaminen ei kuitenkaan oo pakollista kaikkialla:)

      Tulevaisuudessa haluisin opiskella valokuvausta, graafistasuunnittelua tai jotain sen tyylista, en oo viela ihan varma. Oon katellu jotain kouluja taalla, mutta en viela mitenkaan kovin tarkkaa:) Mutta taalla haluisin opiskella kylla. Tietty suomessakin ois ihan jees, mutta sitten muutettais varmaan yhessa poikaystavan kanssa suomeen mun opiskelujen ajaks. Talla hetkella vuokrat Helsingissa on vaan niin korkeet, ettei natsaa meille.

      Ja kirjotukset meni ihan jees, tossa ylla vastasin tytille tarkemmin

      Poista
  5. you look so pretty....and I love the art behind you! Do I know the artist?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. thank you Soraya! and yes you know the artist;) we should finish that painting someday, it has been like that since summer

      Poista
  6. wohaa siis kuka ton on maalannu :--o

    VastaaPoista
  7. ooot upee! Olisi kiva jos tekisit enemmän meikkipostauksia tai esim postauksen jossa esittelet sun lemppari youtuben "meikkigurut" tms :))
    xxx

    VastaaPoista
  8. millä sävyllä/värillä värjäät hiukses?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon varjannu random markettivareilla, en millaan muista milla:/ Mutta jos vaalennan hiuksia niin teen teen aina tavallaan raitoja, mutta tosi tiheesti ja pienissa osioissa. Oli oon saattanu kayttaan joskus jopa varinpostoa ja laittanu sita sormin ihan super pieneen osioon ja kayny nain lapi melkeen koko paan. Toi on ainoo keino milla valtan sellasen varikypara/valkastu kusenvarinen paa lopputuloksen:) Aikaahan toi tekniikka vie, mutta oon aina ollu tyytyvainen lopputulokseen

      Poista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥