keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Pin-curls and coconut fat for skin care

Berliini tammikuu-toukokuu kaikki kuvat 2012 2318
I got this nice three finger ring from Oasap.com. Can't wait to get the rest of the things.
Hauska kolmen sormen sormus saatu Oasap.comista. En jaksa odottaa, että saan loput jutuista.
IMG_3495
Last night I decided to try pin-curls at the first time. In the morning my hair looked like this and Alex laughed that I look like a grandmother...Well they didn't turn out that good, hopefully next time I will make them better. Anyway that's a good way to curl without heat. Useful video about how to make pin-curls here.

Eilen illalla sain päähäni kokeilla ekaa kertaa pin-curl kiharoita. Aamulla mun mun pää näytti tältä ja Alex nauro, että näytän isoäidiltä...Nojaa en oikeen onnistunu ekalla kerralla ainakaan ja jouduin kihartamaan useita osioita uudestaan. Tai ehkä oon vaan liian kriittinen. Toi on kuitenkin hyvä tapa kihartaa hiukset ilman kuumuutta. Hyödyllinen video aiheesta tässä.   
IMG_3550
I wanted to tell you guys about a great product, coconut fat. Before I told you that I cleaned my make-up with olive oil and it made my skin good. Well this works even better! My skin has been getting better and better everyday since I started using coconut fat. I have always had a bad skin and it feels amazing not to have pimples at all. I really highly recommend to try this. That thing cost me 80cent and lasts many months. I have also heard that coconut fat is great for tanning as well.

Halusin kertoa teille tosi hyvästä tuotteesta, kookosrasvasta. Kerroin joskus, että puhdistin meikit oliiviöljyllä ja iho parani huomattavast. No tää toimii vielä paremmin! Mun iho on parantunu päivä päivältä tän käytön alotettuani. Mulla on aina ollu huono iho ja tuntuu ihmeelliseltä kun ei oo yhtään finniä missään. Suosittelen siis kookosrasvaa lämpimästi. Toi iso möhkäle makso 80 senttiä ja kestää monta kuukautta. Oon myös kuullu, että kookos rasva on hyvä rusketuksen tehostamiseen.
IMG_3522
Picture taken just before leaving to work at 9am. My boss liked my red bandana scarf.
Kuva otettu just ennen töihin lähtöä ysiltä aamulla. Pomo kehu mun punasta bandana huivia.
IMG_3549
I got delicious pineapple&mango ice tea on the way home, yummy!
Kotimatkalla ostin herkullisa ananas&mango jääteetä, nam!

44 kommenttia:

 1. You're a really beautiful girl and i like your blog :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia! Oon kans kokeillut joskus tommosia kiharoita muutaman kerran, välillä niistä tuli kauhee pehko välillä kivoja kiharoita:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep mulla sama ongelma noitten kiharoiden kanssa, niitä oli jotenki vaikee kontrolloida:-D mulla oli puolet päästä hyviä kiharoita ja puolet jotenki suttusia...luulen, että kämmin jotenki

   Poista
 3. niin hierot vaan tota kookosrasvaa kasvoille?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siis toi sulaa tosi nopeesti sellaseks öljymäiseks käsissä ja sitten vaan hieron kasvoihin ja pesen meikit pois. Ihan niinku perus meikinpoistoaineella pesis. Ja pesen tosiaan myös silmämeikit ja kaikki tolla:)

   Poista
 4. taijat tykätä noista 50 luvun tutoriaaleista?:) musta on kiva kun linkkailet noita hyviä youtube videoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh joo tykkään paljon 50-luvun hiustyyleistä:) Ne on jotenki niin naisellisia ja tyylikkäitä. Ja kiva jos sua videot kiinnostaa, ite kattelen niitä niin paljon, että pakko aina linkkailla:-D

   Poista
 5. Sun blogi on niin piristävää luettavaa ja oot hirmuisen kaunis :)
  Itsekkin oon putsaillut meikkejä kookosvoilla, mutta mun täytyy korjata sen verran että syötynä se ei ole mitenkään kovin terveellistä, ennemminkin päinvastoin. Se on nimittäin transrasva, eli kovaa rasvaa joka on luonnosta, kuten esim. palmuöljykin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla:) ite uskon, että se on terveellistä vaikka onkin kovaa rasvaa.

   "Hyvin monet asiantuntijat pitävät kookosrasvaa terveellisenä, hyvänä ravinnon lähteenä. Se on ollut myös merkitsevä ravitsemustekijä trooppisilla alueilla (terveinä) eläville alkuperäiskansoille. Mutta he eivät sotkeneet kookosrasvaansa sokeriin ja vehnäjauhoihin. Se, että rasva on tyydyttynyttä, ei tehnyt ainakaan heille siitä epäterveellistä. "

   "kookosöljyä on käytetty ruokaöljynä tuhansia vuosia. Sen käyttö väheni, kun globaali elintarviketeollisuus 1900-luvulla lanseerasi valtavan tyydyttämättömien öljyjen ja margariinien mainoskampanjan, joka leimasi luonnolliset ja tyydyttyneet rasvat epäterveellisiksi. Tällöin voi ja kookosrasva joutuivat pannaan."

   Rasvoista keskustelu on mielenkiintosta, mutta ehkä tää ei oo oikee mesta sille:) Ite uskon, että voi ja kookosrasva on terveellistä. Uskon myös, että kaikki kevyttuotteet on huijausta ja rahastusta. Mutta tietysti jokaisella on oma mielipide!

   Kiitos palautteesta:)

   Poista
  2. Tuo kookosrasva ja kookosöljy ovat eri asia. Kylmpäpuristettu neitsytkookosöljy on terveellistä toisin kuin tuo kovetettu ja käsitelty kookosrasva. Kookosöljy on myös puhtaampaa, varsinkin jos ostaa luomua, joten suosittelen. Se myös maistuu paremmalta ja on kivempaa käsitellä. Ei maksa paljon enempää :)

   Poista
  3. joo halusin ostaa sitä kylmäpuristettua suomesta, mutta en ikinä saanu aikaseks. Ja muistelin,että litran purkki sitä oli 33e? muistan varmaan väärin. Ja joo tosiaan niinkun alempana sanoin, niin mun pitää ottaa vielä enemmän selvää asiasta:-D ihmettelen vaan kun tossa paketin kyljessä lukee "Puhdas, ei-hydrattu kookos-rasva"....noniin eikun asiaa käsitteleviä sivuja selaamaan:D on tää sen verran mielenkiintosta

   Poista
  4. tätt seuraavaks sitten:
   http://www.alibaba.com/product-free/108713498/Virgin_Coconut_Oil_Organic_cold_press.html

   Poista
  5. Anonyymi on oikeassa. kylmäpuristettu kookosöljy on eri asia kuin epäterveellinen munkkirasva. Terv. Isoveli

   Poista
 6. siis MITEN sä tota rasvaa käytät naamaan?? :O peset sillä meikit vai laitat ennen nukkumaan menoa vai hä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sulaa tosi nopeesti käsissä ja sitten vaan hieron naamaan ja pesen pois. Samalla tavalla kun normi meikinpuhdistus ainetta:) Ja laitan myös välillä ennen nukkumaan menoa naamaan rasvana ja muuallekkin vartaloo, esim jalkoihin. Ihosta tulee ihan pehmee!

   Poista
 7. noilla pinnikikuroilla näyttää väkisinkin mummolta :---D mut oot ihana silti ja kookosrasva kuulostaa hyvältä!
  sormus on myös makee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kunnon mummo:D mut mikäs siinä! ja koklaa ihmeessä kookosrasvaa!

   ps. en jaksa venaa, et oot täällä<3

   Poista
 8. Nuo kiharathan on söpöt! Huivin kanssa ainakin toimivat ja luovat tollaset fiftari-fiiliksen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh kiitos ja joo tykkään fiftari-fiiliksestä :-D niinkun joku sanokin, että taidan tykätä noista 50-luvun kampaus tutoriaaleista haha

   Poista
 9. mistä ostat tota kookosrasvaa? :) itekki kärsin nykyisin melko huonosta ihosta ja mä haluaisin alkaa käyttää luonnonmukaista puhdistusta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostan ihan supermarketista:) ja kokeile ihmeessä, myös oliivi öljyä suosittelen!

   Poista
 10. Luulisin että sulla on mennyt kookosöljy ja kookosrasva nyt jotenkin sekaisin :) kookosÖLJYä olen kuullut kätettävän ihonhoidossa, kuten myös hiustuotteena. Samoin kookosöljyll on todettuolevan palon terveyttä edistäviä vaikutuksia. Kookosrasva taas on hyvin prosessoitu tuote ja ns. huonoa rasvaa jota en suosittelisi hirveästi ainakaan syömään. Mutta siis, kookosöljyä sosittelen sulle, itse käytän ja hyväksi havaittu, löytyy esim. luomua myyvistä kaupoista :) pidän kovasti blogistasi, mukavaa rentoa ja positiivista fiilistä välittyy postauksista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eeeeii oo menny sekasin, ainakaan tietääkseni. Kyllä toi mulla on toiminu hirmu hyvin, vähän kevyempää kun oliiviöljy, joka toimii myöskin hyvin ainakin mulla. Ja joo tiedän että kookosrasvaa(ja esim voita) vastaa ollaan protestoitu, mutta uskon, että se on pelkkää höpönlöpöä. Rasvateollisuus vaan haluaa ihmisten ostavan kalliita kevyttuotteita. Mutta korostan, että tää on mun mielipide:) Tosiaan niin kun tuolla ylempänä sanoin, tää on kiinnostava aihe, mutta ehkä lopeta tästä jauhamisen tähän.

   Kiitos kommentista ja kiva kuulla, että tykkäät mun blogista! Rentoa tää bloggailu onkin, kiva jos se välittyy sinne ruudun toiselle puolellekkin

   Poista
  2. Kyllä tuossa on mennyt kaksi asiaa sekaisin, käytät kookosrasvaa joka ei ole terveellistä ja puhut kookosöljystä ja sen vaikutuksista...

   Poista
  3. Jos kookosrasva on toiminut hyvin jne niin miks sitä ei vois käyttää? Rasvoja nyt yleisesti pidetään aina tosi huonoina ja epäterveellisinä juttuina, mutta ite oon ainaki sitä mieltä että kannattaa ite kokeilla ennenku tuomitsee jonku asian vaan muiden puheiden perusteella. :) Eli mulla ainaki lähtee kookosrasva kokeiluun!

   Poista
  4. hmmmm no ihoon tota ainoastaan käytän ja kyllä toimii niin hyvin. Just äsken ihmettelin peilin edessä, että hitto miten iho on silee. Ja siis en oo todellakaan niitä onnekkaita joilla on aina ollu iho virheetön. Olisin muuten ostanut kylmäpuristettua kookosöljyä, mutta hinnassa on niin suuri ero, etten viittiny. Kuitenkin vaan iholle käytän.

   Nyt aloin lukemaan vielä enemmän tosta kookosrasva/öljy jutuista. Mutta saatat olla oikeessa, että toi kookosrasva ei ookkaan ihmeellisen terveellistä syötynä, niinkun kookosöljy. No jatkan sen käyttöä ulkoisesti:)

   Poista
  5. tossa paketissa lukee "Puhdas, ei-hydrattu kookos-rasva" hmm eikö ns. pahat rasvat (transrasvat) oo aina hydrattu? hohhoijaa taitaa mennä tääkin päivä tätä asiaa tutkiessa:-D

   Poista
  6. Iholle varmasti hyvä, mut ei syötynä, kuten tässä olitkin jo sanonut. Terv. Isoveli

   Poista
 11. toi sormus on tosi siisti :>!

  www.absolutelyenchanted.blogspot.com

  VastaaPoista
 12. ihana toi sormus :))!

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista
 13. jännä et sulle paasataa kookoksen epäterveellisyydestä vaiks et syö sitä vaan käytät ulkoisesti! :-D mun pitää huomen käydä hakee kaupasta tota kuulostaa niin hyvältä (ja sii ulkoiseen käyttöön ;))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin, olin tonne kirjottanu, että ite käytän rasvana, mutta oon lukenu, että se ois myös terveellistä syötynä. Mutta nyt en tiedä enää mitä uskoa:-D ja kokeile ihmeessä ja kerro mitä tykkäsit!

   Poista
  2. Ei kukaan paasaa, oikaistiin vain ruokailuvinkki. :-)

   Poista
 14. en tiiä ootko miten lukenu juttuja tosta kookosrasvasta (tai -öljystä), mut oon ite ainakin törmänny kirjotuksiin siitä, miten se ensin toimii iholla huippuhyvin ja sit naama alkaa yllättäen kukkimaan pahasti :/ eli ei siis tosiaan sovi kaikille, joten vähän varauksella kannattaa suhtautua tohon "ihmelääkkeeseen"

  http://www.highonhealth.org/my-coconut-oil-face-cleansing-nightmare/

  ja en siis tosiaan mitenkään ilkeämielisesti tätä infoa jaa, vaan ihan vaan siks että näiden kommenttien perusteella aika monia toi aine tuntuu kiinnostavan ja ois ihan hyvä varmaan tietää, että joidenkin iholla se saattaa aiheuttaa aika ikävän reaktion :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm oon kyllä tota käyttäny jo monta viikkoa:o Ja kiitos linkistä luin ton. No mikäs tässä, saa nähä miten mulle käy, alkaako naama kukkimaan vai ei. On tää ainakin kokeilemisen arvonen ollu, koska tosiaan niiin hyvin on toiminu:)

   Oot oikeessa, että kaikille ei pakosti sovi samat jutut mitä tulee ihon hoitoon. Mutta mua yleensä kiinnostaa kaikki kemikaalittomat tavat kauneudenhoidossa ja siks niitä mielelläni kokeilen! ja monia aihe näyttää tosiaann kiinnostavan, sehän on vaan positiivista:)

   Mutta yritän kaikkea kokeilla varovasti, eli en ton kookosrasvankaan kanssa mitenkään älyttömästi lutraa. Kun menee liiallisuuksiin kaikki muuttuu myrkyks vai miten se meni.

   Poista
 15. Heihoi, mä nyt kiinnostuin tuosta oliiviöljyasiasta! Hieroitko sitä siis ihan kasvoille (ja silmille?) ja pesit pois? Jääkö siitä jotain oliivintuoksua ja lähteekö se helposti enää irti naamasta..? :D Mulla on myös ainakin nyt suht huono iho ja haluaisin kokeilla jotain uusia kikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis hieron ihan kasvoihin ja silmiin, pyyhin usein paperilla silmämeikkeistä pahimmat pois ja sitten vaan vedellä loput. Ei mitään huomattavaa tuoksua ainakaan mulla oo jääny:) ja joo kokeile! jos haluat kuoria ihon sillon tällön, niin laita sekaan sokeria. Toimii mekaanisena kuorintana ihan loistavasti ja mutta ei kuitenkaan kuivata ihoa öljyn ansiosta.

   Kokeile vaikka viikko ja oon varma, että huomaat eron:)

   Poista
 16. oijoi nyt mäki kiinnostuin :) vielä selvennyksen vuoksi, käytätkö tota kookosrasvaa ja oliiviöljyy siis meikinpoistoaineen sijasta? että niillä putsaat meikit? sulla on tosi mielenkiintonen ja rento blogi, kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
 17. BlueHost is definitely the best hosting company with plans for any hosting needs.

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥