perjantai 15. kesäkuuta 2012

Country boy, western cowboy, say to me, James Dean

Today I met my aunt and two cousins that I haven't seen since I was a small kind. We went shopping and I actually found something! I haven't bought anything for a long time, except from Mauerpark. My aunt is working in H&M in Stockholm so she gets 25% discount of everything in H&M, Weekday and COS for example. On top on that discount everything was on sale, so you can imagine how cheap shopping trip I had.

Tänään tapasin mun tädin Inkan ja kaks serkkua, jotka oon tavannu viimeks kun olin ihan pieni. Mentiin shoppailemaan ja löysinkin jotain. En oo ostanu mitään pitkään aikaan, paitsi Mauerparkista. Inka on töissä Tukholman H&M:ssä ja sen takia saa 25% alennusta kyseisessä liikkeessä ja esim. Weekdayssa. Ton alennuksen lisäks melkeen kaikki oli alessa, joten voitte kuvitella, miten halpa reissu oli.
IMG_5151
IMG_5172
Some panties and golden spike earrings. I only wear my golden cross earrings all the time so it's nice to have another pair. I'm super picky with earrings so its not an easy task to find something I like.

Alushousuja ja kultaset piikki korvikset. Oon tosi nirso korvisten kanssa ja käytän aina vaan kultasia ristikorviksia. Kiva löytää toinenkin kiva pari! Noita tulee varmaan käytettyä tosi paljon.
IMG_5171
I was looking at this polka dot dress some time ago and now I got it with only 5 euros. This is gonna be good for hot days at work.

Kattelin tätä polka dot mekkoa joskus ja nyt sain sen viidellä eurolla. Tää tulee olee loistava duuniin kuumina päivinä.
IMG_5180
Then my favorite purchase: a jacket from Weekday. A long long time ago I saw this and wanted to buy it, but 60e was way too much for me. Well now it was -50% and then I got -25% with my aunts card, so in the end it cost only around 20e! I love love love it!! 

Sitten lemppari ostos: takki Weekdaysta. Kauan kauan sitten kattelin tätä takkia, mutta 60 euroa oli ihan liikaa mulle. No nyt se oli -50% alessa ja sitten sain vielä tädin kortilla -25%, eli lopulliseksi hinnaksi jäi noin 20 euroa! Oon ihan rakastunu tohon<3
IMG_5154
I have been blind for like 6 years (-3 in both eyes) and yesterday I went to get contacts. I can't even describe the feeling when I walked home at the first time and saw everything so clearly. Now I'm wondering which contact lenses I should order...Someone knows good brands??

Oon ollu sokee joku kuus vuotta (-3 molemmissa silmissä) ja eilen menin hakemaan piilarit. En voi edes kuvailla sitä fiilistä kun kävelin kotiin ekaa kertaa ja näin kaiken ihan tarkasti. Nyt mietiskelen mitkä piilarit tilaisin...osaako joku suositella hyvä ja mahd. halpoja??  

19 kommenttia:

 1. hei pilkkumekkokaksonen!:----D tosin itse maksoin samaisesta 15euroa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh joo no ei 15e onneks oo mikään kauheen paha:-)kiva mekko on

   Poista
 2. love that dress!

  http://i-vomit-triangles.blogspot.de/

  VastaaPoista
 3. Äää, oon niin kade! Ihana toi mekko ja toi takkikin on sairaan kiva (:

  VastaaPoista
 4. iiiihuna toi mekko ! ja takkikin kyllä, hiiihi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo:) tuntuu aina, että kun jaksan venaa, niin löydän kaikki haluamani jutut kirppiksiltä tai sitten joskus jopa alesta

   Poista
 5. mitä! eihän sul oo laseja ikinä päässä? hämmennys !! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on mulla himassa aina:) joskus tooosi harvoin myös ulkona kävelen lasit päässä. Oon niin tyhmä, etten laseja suostu pitämään....

   Poista
 6. Suosittelen kuukausilinssejä, ite käytän niitä kyl monia kuukausia, niin kauan että menee puhki. Ei kyl oo varmaan kannattavaa, mutta en oo huomannu ongelmia :D Tilaa lenson.comista siel on paljon vaihtoehtoja, se on luotettava ja paljon halvempi kun esim: optikkoliikkeistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho hui:D no joo kyllä taidan kuukausilinssit tilata. Kandee kuitenkin olla varovainen, frendi just sai kaameen silmätulehduksen kun nukku piilarit päässä (sammu) yhen yön. Mutta joo, selailen just lenson.comia, eli kiitos vinkistä!

   Poista
 7. Muistelisin että oot tilannu/saanut spartoo:lta converset, oon itse ajatellut tilata, mutta vaikuttaa jotenki epäilyttävälle kyseinen kauppa. Kysyisinki, että oliko kengät aidot ja sujuiko toimitus hyvin? Osaatko sanoa miten tunnistaa aidot ja epäaidot converset toisistaan? Kiitos, jos vastaat!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo sain Spartoolta conssit ja tosi hyvät oli ja nopeesti tuli perille. Oon ollu kaikkiin Spartoon kenkiin ihan hirmu tyytyväinen ja muutenkin asiakaspalveluun siellä. Kengät saa tosi kätevästi palautettua ja vaihdettua, ja sähköposteihin vastataan tosi nopeesti. Oon kyllä varma, että noi on aidot:) tosi hyvä laatuset, lukee kaikki merkit kaikkialla, converse-laatikossa ja on kestäny ihan loistavasti. Tietty en oo mikään ekspertti, mutta kyllä uskon, että tunnistaisin feikit. Eli en voi vaan kun suositella kyseistä puljua:)

   Ite oon kerran vaihtanu kengät pienempään kokoon ja kerran palauttanu. Molemmat jutut onnistu tosi nopeesti ja vaivattomasti.

   Poista
 8. toi on kyllä kiva mekko ja ihana takki! ite tosin oon sen verran pitkä, että toi mekko on oikeestaan tunika jota ei ilman housuja/shortseja vois pitää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho!! wau:-D mulla toi on kyllä ihan mekko, eikä mikään kovin lyhytkään...

   Poista
 9. mä oon tilannu piilarit aina lenswayltä (joku 2v) ja on toiminu! käytän kk linssei ja parhaimmiks oon todennu biomwdics55 merkkiset:) ihana mekko!:)

  VastaaPoista
 10. siis oletko oikeesti ollut ilman piilareita 6 vuotta ?? :OOO ja et käytä laseja kun olet ulkona? huhuh!
  t.toinen sokea..

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥