tiistai 10. heinäkuuta 2012

I don't believe in Peter Pan, Frankenstein or Superman

10.7.12 018

10.7.12 036

baari yms 114 First time I tried to curl my Rapunzel of Sweden extensions and I think the curls turned out really nice. What do you think? I was wearing the new Micky Mouse top (well its actually a dress for me)and a bow headband.

I feel like my head is gonna explode. I have so many things to do and so little time. Even though I'm all the time doing something "important" I get nothing done. Horrible feeling. I have so many pics to share and ideas in my head but just not enough time....frustrating.

Kokeilin kihartaa uusia histenpidennyksiä ja tykkää kyllä kovasti. Mitä mieltä ootte? Päälle pääs uus Mikki toppi (joka on oikeastaan mekko ison koonsa ansiosta) ja rusettipanta. 

Musta tuntuu, että mun pää räjähtää. Liikaa tehtävää ja liian vähän aikaa. Vaikka juoksen koko ajan joka puolella ja hoidan "tärkeitä" asioita, silti tuntuu, etten saa mitää tehtyä. Kamala tunne. Koneella on vaikka kuinka paljon kuvia jaettavana ja pää täynnä ideoita, mutta ei aikaa toteuttaa niitä....turhauttavaa.

10 kommenttia:

 1. oaaa nää on iha sikaihanii kuvia ja oot nii kaunis ouh :---)

  VastaaPoista
 2. Toi viimenen kuva on jotenkin ihan täydellinen! Värit on täysin kohdallaan ja oot tosi suloinen! Pidennyksetkin näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! itekkin tykkään siita:-D ihan random otos kun kävin kuvaamassa yhtä tilaa jossa avataan baari ja sitte vaan heitin kameran portaan päälle ja nappasin itselaukasimella.

   Poista
 3. Ihania kuvia taas, noi hiukset on älyttömän kauniit! Mulla on ihan samanlainen fiilis: Koko ajan hirveesti asioita hoidettavana ja aina kun saa yhen jutun hoidettua, niin jostain ilmestyy kaks lisää eikä to-do-lista lopu ikinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti Erika! jep toi on niin tyhmä fiilis!!! toivottavasti nyt kohta helpottais:)

   Poista
 4. Vautsi pidennykset näyttää tosi hyviltä ja aidoilta! Melkein tekis mieli ostaa itsekin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitooos! noi on kyllä tosi kätevät ja hauskaa vaihtlua:b

   Poista
 5. vitsi noi sun hiukset on kyl nyt kivat! :)

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥