tiistai 17. heinäkuuta 2012

PRIMARK BERLIN

I saw a while ago that they are gonna open Primark in Alexanderplaz. Well yesterday at work I saw a girl with Primark paper bag. She told me that another Primark just opened in Walther-Schreiber Platz. You guys have no idea how excited I was! I went there today and came back home with a big smile on my face. The place was huge, cheap and full of people, which was not a surprise of course.

Huomasin vähä aikaa sitten, että Alexanderplazille avataan Primark. No eilen duunissa näin tytön, jolla oli mikäs muukaan mun Primarkin paperikassi. Tietysti olin heti olkapäätä koputtelemassa ja kyselemässä. Sain kuulla, että toinen Primark oli jo avattu Walther-Schreiber Platzille. Intoa hihkuen lähin sinne tänään ja tulin hymy huulilla takas. Paikka oli iso, halpa ja täynnä ihmisiä, joka ei tietenkään ollu yllätys. 
800
17.7.12 179
17.7.12 208
I was wearing my Topshop pants at the first time. I'm very picky with all kind of pants, but these ones I really like. The umbrella is bought today from Primark and cost 4 euros. Finally I have an umbrella!!
Topshopin housut pääs ekaa kertaa päälle. Oon tosi nirso housujen suhteen, mutta noista tykkään tosi paljon. Sateenvarjo on ostettu tänään Primarkista 4 eurolla. Vihdoin mulla on sateenvarjo!! 
17.7.12 244
17.7.12 238
17.7.12 253
I got only one piece of clothing that navy blue dress with birds. Rest of the things were jewellery, underwear, hair things and other necessary stuff like wooden cloth hangers. I also got some things for Alex, some shirts, socks and pair a shorts.
Ostin ainoastaan yhen vaatteen, joka on toi sininen mekko. Loput jutuista oli koruja, alusvaatteita, hiusjuttuja ja muuta tarpeellista kuten puisia henkareita. Ostin myös muutaman jutun Alexille, pari t-paitaa, sukkia ja shortsit.

15 kommenttia:

 1. ÖÖÖÖ taidanki tulla takas sinne!!!! PRIMARK::::::) Näytät ihanalta, housut natsaa hyvin! Toi mekko maailman söpöin eeikä kuolen..... Kvaak!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehee oisit kyl kuollu siihen tungokseen! hyvä kun pysty liikkuu. ja kiitos<3 toi mekko on kyllä aika sulonen:) ainoo mekko jonka sieltä kelpuutin, kumma kyllä!

   Poista
  2. Aa no totta! Varmaa naama punasena ja silmät ristissä lähteny veke :--D HYVÄN MEKON KELPUUTIT <3

   Poista
 2. PRIMARK ♥ englannissa oli ainaki iiiihana !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep ainakin on halpa!! tollaset mestat kyllä lietsoo ostamista ihan kauheesti kun kaikki on sika halpaa ja ihmiset vaan kahmii ns. turhiakin juttuja kauheet kasat. Mutta minkäs teet...ei voi vastustaa. Yritin ite silti blokata sen hälinän ja miettiä kaikkia ostoksia tarkkaan, ja ei kyllä tullu kun 1,50e tekokynnet "turhina" himaan:-D

   Poista
 3. PRIMARK, ihan mahti kauppa! Ihana toi mekko ja sateenvarjokin on aikas söpö! Mulla on muuten samanlainen hiusdonitsi primarkista:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on kyllä:) varsinki kun ostaa koruja, ponnareita, pantoja yms. niin hirmu halvalla. Kaikki perusjutut, mitkä maksaa muualla ihan liikaa, tuolta saa hyvin. Pitääkin heti huomenna kokeilla tota donitsia! Mulla on oma tekemä hiusdonitsi, mutta toi uus on vähän vielä isompi:b

   Poista
 4. näytät iha miley cyrukselta tossa kolmannessa kuvassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh aijaa:-D tiedän tytön naaman, mutta ei mitään hajua mitä se tekee. Pakko googlata nyt haha

   Poista
 5. PRIMARK on kyllä paras paikka ikinä. Tänne suomeenki kyllä tarvittais ainaki yks!

  VastaaPoista
 6. Varoituksen sananen, että mulla on ainakin kaikki Primarkista ostetut vaatekappaleet puolen vuoden sisällä kulahtaneet tai menneet rikki, enkä nyt kyllä enää uskalla kauheasti siellä shoppailla, vaikka ihan kivoja ja halpoja vaatteita sieltä saakin. :D

  VastaaPoista
 7. mitääh, mä oon luullu et primark on kirpputori. ehkä noi alhaiset hinnat on hämänneet mua

  VastaaPoista
 8. Mä muistan kun Hannoveriin avattiin Primark ja oltiin ekana viikonloppuna sen jälkeen shoppailemassa siellä, niin joka toisella vastaantulijalla oli sPrimarkin kassi kädessä :D Mutta ihana paikka, ja kyllä mun mielestä laatu on melko samaa kun jossain H&Mlläkin :) Kivoja löytöjä!

  VastaaPoista
 9. Ihana asu sulla ! Kivaa vaihtelua tyttömäisiin mekkoihin ja polvisukkiin, vaikka niissäkin näytät ihan übersöpöltä !

  VastaaPoista
 10. Hei tota ollaan menossa Berliiniin ja meijän S vai U bahn pysäkki on Jannowitzbrucke (ilmeisesti tosi lähellä Alexaderplazia?) et onkohan sielt pitkä matka tonne Primarkille? :)

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥