perjantai 27. heinäkuuta 2012

Urban Outfitters x 2

Yesterday I went to both Urban Outfitters that we have here in Berlin. Hannah was with me and we took a long time in both stores because of this amazing sale thing they had. When you bought one sale item, you got another one for free (of course the cheaper one).

Eilen kävin molemmissa Urban Outfitterseissä jotka meillä on täällä Berliinissä. Seurana mulla oli Hannah ja vietettiinkin aika kauan molemmissa kaupoissa super kivan ale tarjouksen takia. Kun osti yhen alennuksessa olevan tuotteen sai toisen (tietysti halvemman) kaupan päälle.  
IMG_6755
From the first store (in Weinmeisterstraße) I got that Leopard belt with huge golden letters.  
Ekasta kaupasta ostin ton leopardi vyön isoilla kultasilla kirjaimilla.
IMG_6812
This beautiful dark red shirt was 18 euros on sale and with this I got the shorts (you will see them in the end) for free. Now I just had a regular black bra under, so it doesn't look that good.

Tää ihana viininpunanen paita oli alennettu 18 euroon ja tän kanssa sain lopussa näkyvät shortsit ilmaiseksi. Nyt mulla oli vaan normaalit mustat rintsikat ton alla, joka ei näytä kovin kivalta.
IMG_6760
We both got this small golden skull necklace. love it.
Ostettiin molemmat pienet kulaset pääkallo kaulakorut. Ihana.   
IMG_6807
So these tiny tiny shorts I got with the shirt. I know many of you think that they are gross, but I like them a lot. They remind me of American Apparel disco shorts.

Eli nämä shortsit sain paidan kanssa. Tiedän, että monet varmaan pitää noita tosi ällöinä, mutta ite tykkään. Ne muistuttaa kovasti American Apparellin disco shortseja.  
IMG_6762
Last this cute bracelet.
Viimeisenä söpö rannekoru. 


30 kommenttia:

  1. oaaah noi shortsithan on upeat! oo onnellinen että ne käy sulle noin hyvin, kovin monelle ei nimittäin tollaset välttämättä käy. :-) ihania ostoksia muutenkin, oot kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kiva jos joku muukin tykkää! ja ei noi mullekkaan oikeesti "käy", saa reidet näyttämään tosi kaameelta, mutta ei voi mitään, tykkään niistä silti. Ehkä pitäs päästä yli siitä, että aina pitäis näyttää laihalta.

      Poista
    2. no kiva jos joku muukin tykkää! ja ei noi mullekkaan oikeesti "käy", saa reidet näyttämään tosi kaameelta, mutta ei voi mitään, tykkään niistä silti. Ehkä pitäs päästä yli siitä, että aina pitäis näyttää laihalta.

      Poista
    3. tai pelkään aina vaatteita jotka leventää:-D

      Poista
  2. Haluisin itellenkin tollaset shortsit, mulla on vähän saman tyyppiset H&M:ltä, mut ne on pikkasen turhan tönköt. Ja vitsit sä näytät niiiin hyvältä kun hymyilet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon varma että mulla on kanssa ne H&M shortsit mistä puhut! ja kiitos kovasti<3

      Poista
  3. oon matkalla berliiniin ens viikolla ja olis kiva tietää missä liikkeissä kannattaa siellä berliinissä vierailla? : ) hotelli on mielestäni alexanderplazilla(?) ja kun googlailin berliinin vans-putiikkia niin mieleeni tuli kysyä sulta ootko itse siellä käynyt, onko hyvä valikoima ja sijaitseeko se lähellä keskustan ydintä? Tiedätkö muita myymälöitä keskustassa, joissa on myynnissä Vans-kenkiä? Kiitos inspiroivasta blogistasi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jennifer jotain paasas tosta Vans kaupasta, mutta en tiiä siitä mitään. En musita kauheesti vansseja täältä bonganneeni, paitsi Mauerparkin kirppikseltä:-D sori musta ei oo oikeen apua

      tuu moikkaamaan Alexaan (0stoskeskus alexanderplazilla) jos oot siellä päin:)

      Poista
    2. random välikommentti: Vansin oma liike Berliinissä on Alte Schönhauser Strassella, Mittessä, ihan Alexanderplatzin lähellä siis! tsekkaile google mapsista tms! oikeen kiva puoti, kannattaa käydä. kyseinen katu (ja kaikki lähikadut myös) on tosi kivaa aluetta ylipäätäänkin, kannattaa varata aikaa siellä hengailuun :)

      Poista
  4. musta noi shortsit on just makeet ja sopii sulle tosi hyvin. :)

    www.absolutelyenchanted.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Ihania ostoksia taas kerran! Hei mikä toi kappale tossa videossa oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on Metronomyn The look :)

      Poista
    2. eihän ole :-D se on everything goes my way

      Poista
    3. oho nii onkin:-D en jaksanu kuunnella sitä enää kun vastasin. kiitos korjauksesta!

      Poista
  6. kivoja vaatteita mut miks täytyy aina pyllistellä kuvissa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aina?:( pyllistelenkö usein haha. Edestä en halunnu ottaa kuvaa niin pyllystä sit:D eikä noista saanu lattiallakaan järkevää kuvaa

      Poista
  7. vitsi oot niin nätti kyllä :-]

    VastaaPoista
  8. toi uus paita sopii sulle kyllä tosi hyvin! :) ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) tykkään itekkin siitä, vaikka viininpunanen on mulle ihan pikkasen vieras väri

      Poista
  9. Ei oo ees ällöt shortsit sun pääl! Ehkä jonkun muun vois olla. Oi toi käsikoru :3 Ja jee nyt sait varmaa tosi halvalla ton vyön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee kiitos hani:) ja joo nyt vyö lähti 6 eurolla ja käsikoru kaipan päälle! alunperin se syö oli muistaakseni 27e.

      Poista
  10. itselleni en osaisi kuvitella monia vaatteitasi, mutta oot silti ihan lemppari muotibloggaaja! iso syy on se, miten vastaat kommentteihin. monet bloggaajat ei vastaa ollenkaan, tai vetää jonkun hernettä isomman asian nenäänsä jokaisesta vähänkään kriittisen sävyisestä kommentista, mutta sä vastaat aina mukavasti! oho tulipas pitkä stoori, mutta siis jatka samaan malliin! (-:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ompa kiva kuulla! :) kiitos. Musta on mukava vastailla kommentteihin, koska arvostan oikeesti, että joku jaksaa tänne jotain kirjottaa.

      Ja jatkan samaan malliin, ei sun tyylisten vaatteiden esittelyä ja kommentteihin vastailua;-D hehe

      Poista
  11. Kivoja juttui oot ostanu! varsinki noi kummaki korvikset <3!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) jep! halvat korvikset oli, joku pari euroa kappale

      Poista
  12. Ihanan näköinen ja oloinen oot jokaisella videolla! Sulla on taitoa tehdä tätä blogia :))

    VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥