keskiviikko 29. elokuuta 2012

BEDROOM

I started reorganizing our bedroom in the morning. Took more than five hours of hard work, tears and sweat. I'm very proud of myself and love the result. Alex was working so he couldn't help we me the heavy stuff, like our bed frame, two mattresses and furniture. When I started lifting and moving things, I said "not with these muscles..." and though that I wouldn't be able to finish the room. Still slowly I managed to get everything done!  I couldn't take good pics because there was not enough light when I finished. Here's some sneak peek of how the room look now.

Alotin heti herättyäni järjestämään makkaria uudestaan. Yli viisituntia hikoilin, kiroilin ja ähersin. Oon super ylpee ittestäni ja oon tyytyväinen tulokseen. Lopussa kiitos seisoo, eikö se niin mene. Alex oli duunissa, eikä voinu auttaa mua painavien juttujen kanssa, kuten sängyn kehyksen, kahen patjan, huonekalujen yms. Kun alotin nostamaan ja siirtämään tavaroita, ajattelin, että ei näillä lihaksilla...Ja olin varma, etten saa huonetta valmiiksi ilman apua. Hitaasti onnistuin kuitenkin saamaan kaiken paikoilleen! Hyviä kuvia en voinut ottaa, koska valo ei enää riittänyt kun olin valmis. Tässä kuitenkin pieni kurkistus, miltä huone näyttää nyt.
bedroom
And yes I still need to iron that Pink Floyd-flag. I also need some more boxes and a new big mirror, because like you can see, this one has "Jan" (my friend) written with a marker....
Seinällä oleva lippu pitää kyllä vielä suoristaa. Pitää käydä ostamassa vielä muutama laatikko ja uusi iso peili, koska niinkun näkyy tossa lukee "Jan" (mun kaveri) tussilla kirjotettuna...  

28 kommenttia:

 1. Upee lattia tossa kämpässä! :O voisitko tehä vaikka jonku videopostauksen missä näkyis perusteellisesti koko kämppä? (= videopostaukset missä puhut ois kans kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo itekkin tykkään:) vaikka aika vanha ja vähän huonossa kunnossa. Makkarissa meillä on tollanen "neliö" lattiassa, joka on erilaista puuta, koska siinä oli joskus takka. Inhoon tota kohtaa:-D kuvissa näkyy myös. Ja joo oon miettiny videopostauksen tekemistä kämpästä ja puhumista yleensäkkin. En vaan tiedä, että enkuks vai suomeks....enkuks tuntuu luontevammalta tällä hetkellä tietysti, mutta toisaalta suomeks ois ehkä kivempi. mitä oot mieltä?

   Poista
  2. suomeks ois mun mielestä kivoin, koska kuulis sun sanavarastoa ja sais silleen kivasti "todellisempaa" kuvaa susta (= enkku käy tottakai myös.

   Poista
 2. oot sairaan laiha hui :o kiva vaatejutska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. njää, oon syöny huonosti. Eiköhän kohta näytä paremmalta:) pizza just uunissa ja pihvit pannulla hahaha. kevyet iltasafkat tähän väliin;)

   Poista
  2. Et Irina todellakaan ole edes hoikimmasta päästä (: jos on terve suhde omaan kroppaan ni who cares!

   Poista
  3. heh no hoikkuus on katsojan silmissä:) en koe olevani super laiha, mutta silti ei muutama kilo mua haittais ollenkaan. Lähinnä yritän alkaa syömään säännöllisemmin ja terveellisemmin, sama se lihonko vai en. kyllä mulle monet ihmiset koko ajan toitottaa, että söisit joskus. Ihan tuntemattomatkin tulee kadulla pysäyttelemään ja sanomaan, että syö enemmän...aika törkeetä kyllä. Mitä jos mä alkaisin pysäyttelemään jengiä "hei syö vähemmän" :-D

   Poista
  4. Joo itsekin sain kuulla samaa ihmisiltä silloin kun olin laihempi ;_D ... hoikkia ihmisiä saa näköjään kutsua ihan miksi tahansa,mutta lihaville ei saa sanoa mitään (ei sillä että edes haluisinkaan). Epäoikeudenmukainen maailma kaikin puolin,mutta ei ole helppoa olla joko laiha tai liha,pitäisi olla jotain siltä väliltä.

   Poista
 3. Ei kannata vielä ostaa uutta peiliä, ootko ensin kokeillu poistaa ton tussin jäljen jollain liuottimella? Tussista riippuen saattaa lähteä vaikka kynsilakanpoistoaineella ja jos ei sillä niin sitten vaan jollain vahvemmalla tavaralla :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon yrittäny vaikka millä litkulla, mutta ei lähe. Kaikki muut tussit lähti, mutta toi on jotain superia eikä lähde. Kynsilakan poistoainetta en kyllä kokeillu vielä! meen heti kokeilemaan:D!!

   Poista
  2. EI JUMALISTE SE LÄHTI POIS!!!!!!!! :D hajoon täällä niin pahasti!!!!! Ei oo totta. KIITOS<3

   Poista
 4. tohon tussinjäljen poistoon vois koklaa taikasieniä, ne on ihme vekottimia. Meillä ainakin lähti tussin jäljet seinästä ihan tost noin vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ylempänä ehtotettiin kynsilakan poistoainetta (miten en tullu ajatelleeks ite?) ja lähti sillä....mutta kiitos kuitenkin:) kumma kun en millään muulla kaapista löytyvällä litkulla lähteny

   Poista
 5. Tosi kivalta näyttää! Tykkään kovasti teiän lattiasta:-)

  VastaaPoista
 6. niin kiva kämppä. lattia täydellinen!

  VastaaPoista
 7. mäki yhdyn tähän lattian hypetykseen!

  VastaaPoista
 8. hei mun on nyt pakko kysyä että millä kielellä hoidat duuni-jutut siellä berliinissä? saksalla? onko hankalaa hoitaa kaikkia käytännön asioita (esim kaikki pankkijutut) siellä saksassa? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. duunissa puhun pomon ja kolleegojen kanssa enkkua ja asiakkaiden kanssa enkkua tai saksaa. En oo opiskellu koskaan saksaa, joten en oo kauheen hyvä, mutta yritän parhaani:-) pankkijutut yms. Alex auttaa hoitamaan, ne pitää yleensä tehä saksaksi. On se välillä vähän vaikeeta, esim kun saan kirjeitä koko ajan, enkä ymmärrä sanaakaan mitä niissä sanotaan ja aina pitää kääntää koneella tai sitte kysyy Alexia kääntämään. Mutta mun saksa kehittyy koko ajan ja kohta alankin koulussa käymään, niin pystyn alkamaan hoitaa asiani kokonaan itse:)

   Poista
 9. Sun huone on ihan mieletön!! Toi lattia ja vaaterekki ja aaa <3 Saanko muuttaa sinne?

  VastaaPoista
 10. Υοur cuгrent rеport fеаtuгes pгoven helpful to myself.

  It’s ѵеry educatіonal аnd you're obviously quite knowledgeable in this area. You possess popped my eyes to be able to various thoughts about this subject matter together with intriguing and strong articles.
  My page - xanax online

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥