sunnuntai 5. elokuuta 2012

Einstein kaffee

IMG_7492
IMG_7519
elokuu
I have had such a nice weekend!
Mulla on ollu ihan loistava viikonloppu!

On Friday after work I went to The Beer Festival. I tried amazing beers from all around the world. I also got a package from MadLady with two really cool things. You will see them probably tomorrow.
Perjantaina menin suoraa duunin jälkeen Beer festivaaliin kavereiden kanssa. Maistelin super hyviä kaljoja eri maista. Sain myös paketin MadLadyltä joka sisälsi kaksi siistiä juttua. Laitan kuvia niistä tänne luutavasti huomenna.  

On Saturday I had coffee with Alex in Einstein kaffee and went trough some secondhand shops in Kreuzberg. At night we decided to stay home, drink beer and watch a movie. We ended up watching Mr.Nobody and I think it was a pretty good movie. I recommend it to all of you guys.
Lauantaina kävin kahvilla Einstein kaffeessa Alexin kanssa ja kiersin parit Kreuzbergin seconhand kaupat läpi. Päätettiin jäädä illalla kotiin, juoda kaljaa ja kattoa leffa. Päädyttiin katsomaan Mr. Nobody, joka oli kyllä tosi hyvä. Suosittelen lämpimästi kaikille teille, jotka ette ole sitä nähneet.   

Today I went to Mauerpark after 4 hours of sleep and got four things. Two of them you can see above. I needed new black ballerinas (2e) for work and also a small bag(3e). That bag is so cute and real leather! Now I just died my hair and I'm happy with it.
Tänään lähin Mauerparkiin 4 tunnin yöunien jälkeen ja löysin neljä juttua. Kaksi niistä näkyy ylläolevissa kuvissa. Tarvitsin uudet mustat balleriinat(2e) duuniin ja myös pienen laukun(3e). Toi laukku on kyllä niin söpö ja vielä aitoa nahkaa! Nyt värjäsin just hiukset ja oon oikeen tyytyväinen. 

8 kommenttia:

 1. mr.nobody on ihan huippu! (en myönnä että katsoin sen Jared Leton takia) sen jälkeen kyllä mietti viikon ellei kaksikin tiettyjä kohtia :D ei mikään aivot narikkaan leffa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se oli kyllä hyvä, paras leffa minkä oon nähny vähään aikaan. Ite meinasin jättää kattomatta Leton takia:-D jotenki en oo siitä ikinä tykänny, mutta tossa leffassa se oli tosi hyvä.

   Tykkään harvoin sellasista aivot narikkaan leffoista, joten toi oli kyllä mun makuun!

   Poista
 2. että osaa olla sulonen laukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä! ajattelin ihan samaa kun sen näin:)

   Poista
 3. ihana laukku :- ) tuommoisia pitäisi olla enemmänkin, välillä tuntuu, että kaikki pienet laukut on täynnä jotain blingblingiä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onhan se:) pitkään oon ettiny pientä laukkua, mutta ikinä en oo niistä tykänny. Olin jo luovuttaa, kun en osannu edes kuvitella, että millasesta pikkulaukusta sitten tykkäisin. Heti kun ton näin, tiesin, että tuun käyttämään sitä paljon!

   Poista
 4. Aiaiai ihanat baltsut ja vähän liiankin ihana laukkunen ::)!

  VastaaPoista

Canon EOS 1000D
170cm tall

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥